2021 Nisan Anneleri

Aaaa hayırlı olsun ne güzel kuzenin ikizi doğdu bu hafta. Değerin nasıldı canım?
Sağol canım. Valla adete bi hafta kala 43dü iki gün sonra 293 oldu( ordan bi sezmiştik biz ama bilemiyosun tabi) bida iki gün sonra(adet günümde) 1006 oldu zaten üç gün sonrada cagırdı doktor 4+3te keseyi gördük ama biri cok belirsizmiş ki anlasılmamıs gördüğümüz olanda 4mm di zaten öyle yani

Kızlar merhaba,
Aranıza yeni katıldım .bugün 5+1 deyim
Kesemizi bugün gördük çok şükür ,haftaya da kalp atışı için gidicem

Eklentiler

• resim.jpg
    resim.jpg
    139,6 KB · Görüntüleme: 42
Doğumdasım gitmedin mi bence direkt polikinlige git kana gerek kalmiyor🥰🥰🥰

Gordum canim çok şükür ben devlete gittim için kalp atışı felan bisi duymadik🤭
Bi kez kan verdim o da çok yüksek sayılmazdı 1200 lerde kese görünür dediler oyuzden yarin tekrar verip doktor randevusu alıcam. Senin değerin kaç?

Ne güzel herkes kese görmüş bazıları kalp atışı.. Bende cumartesi ilk gidicem nasipse 7 haftalık oluyor inşallah kalp atışını duyarım da bidaha ayrıyeten cagırmaz bu haftada tahlilleri yaptırırım onlarşa gideirm direk🤗

Kızlaar doktora gittim kesede kalp atısıda duyuldu🙏 çok şükür Allah ıma 5+6 bugün. Ve ne öğrendik biliyo musunuz ikizmiş😅 hala şoku atlatamadık sabahtan beri basta belli olmamıştı çok garip duygular içerisindeyim şuan Rabbim hayırlısıyla saglıkla almak nasip eder inşaallah🙏 bukadar sıkıntı yasaman ondan mış dedi doktor birden hormonların yükseliyo dedi
Maşallah ..Ben de okadar çok sıkıntılı olduğumdan ikiz şüphesi duymuştum ama tek kese tek bebek gördük.. Seninkiler sağlıkla gelsin inşallah..

Ne güzel herkes kese görmüş bazıları kalp atışı.. Bende cumartesi ilk gidicem nasipse 7 haftalık oluyor inşallah kalp atışını duyarım da bidaha ayrıyeten cagırmaz bu haftada tahlilleri yaptırırım onlarşa gideirm direk🤗
Özeller ctesileri açık değil mi randevu bakayım eşimle gitmek istiyorum 🙈

Kızlaar doktora gittim kesede kalp atısıda duyuldu🙏 çok şükür Allah ıma 5+6 bugün. Ve ne öğrendik biliyo musunuz ikizmiş😅 hala şoku atlatamadık sabahtan beri basta belli olmamıştı çok garip duygular içerisindeyim şuan Rabbim hayırlısıyla saglıkla almak nasip eder inşaallah🙏 bukadar sıkıntı yasaman ondan mış dedi doktor birden hormonların yükseliyo dedi
Maşallah:nazar::nazar: sağlıkla gelsinler inşallah 🙏🙏Karnından mı baktı doktor

Kızlar tsh cok yüksek cıkmıs bide kansızlık var kansızlık hep var zaten ama troid hormonum baya baya yüksek doktora git ilaca baslarlar erteleme dedi. Benim gibi olan var mı? Beta hcg 10000 cıkmıs güzel dedi

Maşallah ..Ben de okadar çok sıkıntılı olduğumdan ikiz şüphesi duymuştum ama tek kese tek bebek gördük.. Seninkiler sağlıkla gelsin inşallah..
Olsun hepsi kabulümüz Rabbim verdi ya ben cok gözledim yollarını hayırlısıyla saglıkla gelsinler inşaallah🙏

Gözün aydın ne güzel haberler Rabbim bize de nasip etsin güzel haberler almayı🤲

X