- 5 Mayıs 2015
- 1.332
- 1.130
Sağol canım. Valla adete bi hafta kala 43dü iki gün sonra 293 oldu( ordan bi sezmiştik biz ama bilemiyosun tabi) bida iki gün sonra(adet günümde) 1006 oldu zaten üç gün sonrada cagırdı doktor 4+3te keseyi gördük ama biri cok belirsizmiş ki anlasılmamıs gördüğümüz olanda 4mm di zaten öyle yaniAaaa hayırlı olsun ne güzel kuzenin ikizi doğdu bu hafta. Değerin nasıldı canım?
Ay ne güzel ya inş sağlıkla gelsin minnoşbende kan değerlerimi bi öğrensem gidicem
Amin hepimize inşaallah canım a sende gittin mi gördün mü keseyi?
Bi kez kan verdim o da çok yüksek sayılmazdı 1200 lerde kese görünür dediler oyuzden yarin tekrar verip doktor randevusu alıcam. Senin değerin kaç?Doğumdasım gitmedin mi bence direkt polikinlige git kana gerek kalmiyor
Gordum canim çok şükür ben devlete gittim için kalp atışı felan bisi duymadik
Maşallah ..Ben de okadar çok sıkıntılı olduğumdan ikiz şüphesi duymuştum ama tek kese tek bebek gördük.. Seninkiler sağlıkla gelsin inşallah..Kızlaar doktora gittim kesede kalp atısıda duyulduçok şükür Allah ıma 5+6 bugün. Ve ne öğrendik biliyo musunuz ikizmiş hala şoku atlatamadık sabahtan beri basta belli olmamıştı çok garip duygular içerisindeyim şuan Rabbim hayırlısıyla saglıkla almak nasip eder inşaallah bukadar sıkıntı yasaman ondan mış dedi doktor birden hormonların yükseliyo dedi
Özeller ctesileri açık değil mi randevu bakayım eşimle gitmek istiyorumNe güzel herkes kese görmüş bazıları kalp atışı.. Bende cumartesi ilk gidicem nasipse 7 haftalık oluyor inşallah kalp atışını duyarım da bidaha ayrıyeten cagırmaz bu haftada tahlilleri yaptırırım onlarşa gideirm direk
Evet açık geneli öğlene kadar çalışıyor nadirde olsa 4 e kadar çalışanlar varÖzeller ctesileri açık değil mi randevu bakayım eşimle gitmek istiyorum
MaşallahKızlaar doktora gittim kesede kalp atısıda duyulduçok şükür Allah ıma 5+6 bugün. Ve ne öğrendik biliyo musunuz ikizmiş hala şoku atlatamadık sabahtan beri basta belli olmamıştı çok garip duygular içerisindeyim şuan Rabbim hayırlısıyla saglıkla almak nasip eder inşaallah bukadar sıkıntı yasaman ondan mış dedi doktor birden hormonların yükseliyo dedi
Olsun duyulur inşaallah Rabbim hayırlısıyla sağlıklıca bizlere bağışlasın inşaallahDoğumdasım gitmedin mi bence direkt polikinlige git kana gerek kalmiyor
Gordum canim çok şükür ben devlete gittim için kalp atışı felan bisi duymadik
Olsun hepsi kabulümüz Rabbim verdi ya ben cok gözledim yollarını hayırlısıyla saglıkla gelsinler inşaallahMaşallah ..Ben de okadar çok sıkıntılı olduğumdan ikiz şüphesi duymuştum ama tek kese tek bebek gördük.. Seninkiler sağlıkla gelsin inşallah..
Once karnımdan baktı iki tane gördü doktorda şok oldu alttan bakabilir miyim dedi olur dedim baktı ikiz gördük işte kalp atıslarınıda duydukMaşallahsağlıkla gelsinler inşallah Karnından mı baktı doktor
Hayırlı olsun inşallah ay sonunda kalp atışlarınıda duyarsınDoktora gittim 0.70mm dedi 5 haftalikmis ayrıntı vermedi kalp atışları için dedi dedim ay sonu gelirimsonra belirtim hiç yok dedim kalp atışı duyulduğunda kendini hissettirir dedi
Anladım canım maşallah ne güzel ya sağlıkla gelsinler inşallahOnce karnımdan baktı iki tane gördü doktorda şok oldu alttan bakabilir miyim dedi olur dedim baktı ikiz gördük işte kalp atıslarınıda duyduk
Gözün aydın ne güzel haberler Rabbim bize de nasip etsin güzel haberler almayıKızlaar doktora gittim kesede kalp atısıda duyulduçok şükür Allah ıma 5+6 bugün. Ve ne öğrendik biliyo musunuz ikizmiş hala şoku atlatamadık sabahtan beri basta belli olmamıştı çok garip duygular içerisindeyim şuan Rabbim hayırlısıyla saglıkla almak nasip eder inşaallah bukadar sıkıntı yasaman ondan mış dedi doktor birden hormonların yükseliyo dedi
Amin inşaallah canımAnladım canım maşallah ne güzel ya sağlıkla gelsinler inşallahkarnından bakınca kalp atışı duyulmadı değil mi
Amin canım inşaallah hayırlısıyla saglıkla alalım hepimiz inşaallahGözün aydın ne güzel haberler Rabbim bize de nasip etsin güzel haberler almayı
Ay maşallah ne guzel bana da dua et kasamı göreyim kalp atışını duyayım Allah i izniyleOnce karnımdan baktı iki tane gördü doktorda şok oldu alttan bakabilir miyim dedi olur dedim baktı ikiz gördük işte kalp atıslarınıda duyduk