2021 Nisan Anneleri

az once hamile oldugumu ogrendim. 36 yasindayim ve 2 kizim var. gebeligi hic dusunmuyordum. cok kararsiz duygular icindeyim kizlarim biri 9 biri 6 yasinda.. napicam simdi ben:KK61:
yapacak bişey yok bence artık gözünüz aydın 😊korunuyorken hamile kalanlar ne kadar da çok nasıl korunuyordunuz?

Kızlar bu sabah midem çok kötü ya mide bulantılarım vardı öncesinde sadece şimdi bi de kusma da başladı. Çoğul gebelik mi acaba diye düşünüyordum en son o kadar fazla hissediyorum ki etkilerini.
Benim de bulantı ve kusmalar halsizlik ilk gebeliğime göre kat kat fazla.. Ama tek miş :) Hayırlısı Allahtan .

Bir de kız çocuk da çok olur mide bulantısı diyorlar hayırlısı 😊 Cumartesi günü gitmeyi düşünüyorum doktora siz duydunuz mu kalp atışını?

Evet benim ilk çocuğum kız onda da çok bulantım oldu.Sağlıklı olsunlar inşallah ama kızım hep kız olsun diye dua ediyor.Kalp atışını cuma günü duyduk şükür.Darısı size olsun.

Doktora gittim 0.70mm dedi 5 haftalikmis ayrıntı vermedi kalp atışları için dedi dedim ay sonu gelirim 🤣 sonra belirtim hiç yok dedim kalp atışı duyulduğunda kendini hissettirir dedi😊

Eklentiler

• 20200817_145833.jpg
    20200817_145833.jpg
    61,1 KB · Görüntüleme: 33
Kızlaar doktora gittim kesede kalp atısıda duyuldu🙏 çok şükür Allah ıma 5+6 bugün. Ve ne öğrendik biliyo musunuz ikizmiş😅 hala şoku atlatamadık sabahtan beri basta belli olmamıştı çok garip duygular içerisindeyim şuan Rabbim hayırlısıyla saglıkla almak nasip eder inşaallah🙏 bukadar sıkıntı yasaman ondan mış dedi doktor birden hormonların yükseliyo dedi

Kızlaar doktora gittim kesede kalp atısıda duyuldu🙏 çok şükür Allah ıma 5+6 bugün. Ve ne öğrendik biliyo musunuz ikizmiş😅 hala şoku atlatamadık sabahtan beri basta belli olmamıştı çok garip duygular içerisindeyim şuan Rabbim hayırlısıyla saglıkla almak nasip eder inşaallah🙏 bukadar sıkıntı yasaman ondan mış dedi doktor birden hormonların yükseliyo dedi

Cok sevindim Allah hayırlı doğumlar nasip etsin babantek dedi bakalim🥰🥰😊

Aaaa hayırlı olsun ne güzel kuzenin ikizi doğdu bu hafta. Değerin nasıldı canım?

Yolksac göründü mü canım? Bir de lekelenme kanama ağrın oldu mu ?
Yok canım ayın 10 unda 5 haftalıktı dün gittim yine aynı duruyo hiç bişey yok. Lekelenmem gecen haftadan beri varı progestan kullanıyodum dün kullanmadkm bugün kahve akıntı olmuş baya. Ama suan yine bişey yok cuma belli olur net bi şekilde

X