2021 Nisan Anneleri

Kızlaar doktora gittim kesede kalp atısıda duyuldu🙏 çok şükür Allah ıma 5+6 bugün. Ve ne öğrendik biliyo musunuz ikizmiş😅 hala şoku atlatamadık sabahtan beri basta belli olmamıştı çok garip duygular içerisindeyim şuan Rabbim hayırlısıyla saglıkla almak nasip eder inşaallah🙏 bukadar sıkıntı yasaman ondan mış dedi doktor birden hormonların yükseliyo dedi
Omg!!!!! Been şoookkk 🤣tebrikler kuzummm ben bile şaşırdım.siz çok doğal😁

B bgmtnk benim de tsh değerim çok yüksek çıkmış. Kadın doğum doktorun mu ilaca başladı sana? Hangi ilacı kullanıyorsun? Dahiliyeye ve endokrine gitmeni önerdiler mi?

Kızlaar doktora gittim kesede kalp atısıda duyuldu🙏 çok şükür Allah ıma 5+6 bugün. Ve ne öğrendik biliyo musunuz ikizmiş😅 hala şoku atlatamadık sabahtan beri basta belli olmamıştı çok garip duygular içerisindeyim şuan Rabbim hayırlısıyla saglıkla almak nasip eder inşaallah🙏 bukadar sıkıntı yasaman ondan mış dedi doktor birden hormonların yükseliyo dedi

Hayırlı olsun sağlıkla gelsinler 😊 bende de inanılmaz mide bulantısı oluyor, bugün kusma da başladı. Kafamı kaldıramıyorum, herşeyden iğreniyorum. Bi kaç gündür acaba ikiz mi diye aklıma geliyor hatta sabah buraya da yazmıştım. Şimdi biraz yoğurtlu makarna yedim de kendime geldim. Temizlik yapacak gücü bulamıyorum kendimde.
Bi tek kalçama bi bıçak saplanması gibi ağrı batıyor o beni biraz korkutuyor.

Arkadaşlar kasık sancıları geçen var mı? Benim 4 gündür sadce göğüslerim hassas başka bir belirtim yok korkuyorm bir şey mi oldu diye

Maşallah maşallah canım ne güzel haber sağlıkla ilerler inşallah 🥰🥰

Arkadaşlar kasık sancıları geçen var mı? Benim 4 gündür sadce göğüslerim hassas başka bir belirtim yok korkuyorm bir şey mi oldu diye
Benim de öyle çok ayakta kalınca gerilir gibi oluyor hepsi o.Bel ve kasık yorgunluğa bağlı sanırım ya...midem hafif bulanıyor.göğüs şişliği ve hassasiyeti var.

Benim de öyle çok ayakta kalınca gerilir gibi oluyor hepsi o.Bel ve kasık yorgunluğa bağlı sanırım ya...midem hafif bulanıyor.göğüs şişliği ve hassasiyeti var.
Benimde midem bulantım yok ama tiksinme ve iştahsızlık vardı haftasonu şuan iyiyim perşembe kontrolüm var inşallah her şey yolundadır 🤲

B bgmtnk benim de tsh değerim çok yüksek çıkmış. Kadın doğum doktorun mu ilaca başladı sana? Hangi ilacı kullanıyorsun? Dahiliyeye ve endokrine gitmeni önerdiler mi?
Canım benim değerim 4.42 çıkmıştı. Kadın doğum doktorum euthyrox diye bir ilaç yazdı. Başka bir bölüme git demedi. Sabahları kahvaltıdan yarım saat önce içiyorum. 10. Hafta tekrar değerime bakacak ona göre ilacı düzenleyecek tekrar. Çarşamba günü kalp atışı için gideceğim o zaman soracağım başka bir doktora görünmeme gerek var mı diye☺️ Çok geçmiş olsun sana da🌸

Canım benim değerim 4.42 çıkmıştı. Kadın doğum doktorum euthyrox diye bir ilaç yazdı. Başka bir bölüme git demedi. Sabahları kahvaltıdan yarım saat önce içiyorum. 10. Hafta tekrar değerime bakacak ona göre ilacı düzenleyecek tekrar. Çarşamba günü kalp atışı için gideceğim o zaman soracağım başka bir doktora görünmeme gerek var mı diye☺ Çok geçmiş olsun sana da🌸
sağol canım keşke benimki de o kadar olsa :KK43: 25 cıktı. Yarın bende gidicem doktora. Yengem doktor arkadasıyla konustuda dahiliyr ve endokrine gitsin demiş.

sağol canım keşke benimki de o kadar olsa :KK43: 25 cıktı. Yarın bende gidicem doktora. Yengem doktor arkadasıyla konustuda dahiliyr ve endokrine gitsin demiş.
Allah şifa versin canım inşallah önemli bir sorun yoktur. Doktorum hamilelikte yükselebileceğini söyledi ama endokrin doktoru daha iyisini bilir tabi ☺️

Bi kez kan verdim o da çok yüksek sayılmazdı 1200 lerde kese görünür dediler oyuzden yarin tekrar verip doktor randevusu alıcam. Senin değerin kaç?

Ben 2 kere verdim 1 ergun arayla 35356 ydi sonra 657 olmustu😊 şuan çok küçük dedi kalp atışı galiba haftaya felan ancak

X