2021 Nisan Anneleri

Bel ağrısı olan var mı dedim ama kimse cvp vermedi demek sadece bende var umarım normal bi durumdur
Benim yok bel ağrım arada kasık ağrım oluyor. Ama önceki hamileliğimde bel ağrılarım başlarda çok olmuştu dinlenmeye çalış canım yorma kendini ilk zamanlar önemli çünkü

Hoş bulduk en çok kızım yanlız kalmasın diye istedik zaten ona hediye olacak inşallah. Yoksa çok zor geçiyor hamilelik sürecim, serklaj olabilirim ileriki haftalarda.
Hayırlı, olsun serklaj geçmişiz var mı? 1 kere olunca diğer gebeliklerde kesin serklaj olunması gerekiyor deniliyor, açılma bebekten değil rahimden kaynaklı olduğu için.
Herkese hayırlı olsun nasipse ben de burayı takip edeceğim, Allah herkese bebeğini sağ Salim kucağına almayı nasip etsin.

Evet malesef ilk gebelgimde 21. Haftada detaylı ultrasona girdiğimde doktor farketmişti 24mm ölcmustu rahim ağzını önlem amaçlı serklaj yapıldı ve sürekli yatarak hamileliğimi tamamladım. Şimdi muhtemelen daha erken haftalarda atılacak henüz doktora gitmedim.

Ben de 8. Haftadan önce gitmeyi düşünmüyorum kalp atışı duyulmuyor, Benim kuşakla oğlumda 18. Hafta Fark edilip atılmıştı, şimdi sorunu bildiğimiz için beklenmeyecek 13. 14. Haftada Yapılacak serklaj, tabi şimdi evde bir çocuk olduğu için 1.ler gibi yatma da olmuyor, mecbur kucak falan istiyorlar.

Saol amin inşallah

Bel ağrısı olan var mı dedim ama kimse cvp vermedi demek sadece bende var umarım normal bi durumdur
Benim de bel ağrım var ama hamilelikten mi, sürekli uyanıp oğlumla kendi yatağımda mekik dokuyorum ondan mı anlayamamıştım, hamileliğin ilerleyen dönemlerinde bel ağrısı daha da artıyor.
Ve ilk dönemde hamilelik belirtileriyle, adet belirtileri hemen hemen aynı

Genel bisey se sorun değil tatlım altından bisey çıkmasında insan ondan korkuyor

Evet canım bende erken gitmeyi düşünmüyorum. Benimde muhtemelen öyle olur doktorumla gittiğimde konuşuruz. Zor oluyor tabi ben 35+4 günlük doğum yaptım kızımı ama sadece serklajdan dolayı değildi kalp hastasıyım 2014 te kapakçık ameliyatı oldum taşikardim var gebelik ilerledikçe nabız artıyor bende çarpıntm oluyor onun için erken doğum oldu ama çok şükür bir sorun olmadı kuvöze bile girmeden eve geldik. Anneme yakın taşıdım evi bu zor süreçler için o yardımcı oluyor banada
Sağlıklı mı ilerledi canım sorun oldu mu
Bir sorun olmadı canım korkma geçiyor ilerleyen zamanlarda devam ederse doktoruna danışırsın zaten

Ya bi kasigima ağrı girdi bugün zonk zonk zonkladi gecti sukur

Ayağımı da burktum kirikmi cikikmi röntgenlere gidemedim sis sis oturuyorum

Ya bi kasigima ağrı girdi bugün zonk zonk zonkladi gecti sukur

Ayağımı da burktum kirikmi cikikmi röntgenlere gidemedim sis sis oturuyorum
Ayak için geçmiş olsun, kırığın çıkığın ağrısını bilmiyorum da şiddetli olurdu herhalde, doktora gitsen belki filme gerek kalmadan anlıyorlardır, binlerce vaka görüyor sonuçta, hapşırma gerinme durumlarında kasığa kramp gibi ağrılar giriyor, acılı biraz :)

Annenin yakın olması çok iyiymiş, ilki tecrübesizlikti şimdi en azından başına gelebilecekleri bildiğin için her duruma hazırsın, doktorun da iyisine denk gelip güvenirsen, çok daha rahat bir gebelik geçirirsin.

Kaçıncı hafta? Kese karından ultrasonla 7. Haftaya kadar görünmeyebilir, kalp atışını 10. 11. Haftada duyanlar da var.
Canım kesem gözüktü gecen pazartesi 5 haftalık dedi doktor. Suan içinde bebek olması lazımdı ama boş diğer hafta zaten kalp atısı duyulur ama bebek oluşması lazımdı en azından bebeği besleyen yolk sac olusurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…