- 15 Şubat 2019
- 295
- 905
- 38
Şimdiden belli olurmu acabaKızlar kalp atışında doktora dakikada kaç attığını sorun eğer 140 ve altıysa erkek, üzeriyse kız oluyormuş. Ben ve arkadaslarım diğer gebeliklerim de tuttu hep
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdiden belli olurmu acabaKızlar kalp atışında doktora dakikada kaç attığını sorun eğer 140 ve altıysa erkek, üzeriyse kız oluyormuş. Ben ve arkadaslarım diğer gebeliklerim de tuttu hep
Canım senin kesen görülmemisydi? Kaç haftaliksinBen şimdi ultrasona girdim benek falan yok ortada bana tüp bebek yolları göründü cuma randevum var gidicem zaten belli olur bakalım hayırlısı
normalde adet oldugunda bel agrin oluyorsa normaldir diye dusunuyorum. doktorum 12 hafta adet benzeri agrilar normal, yerinde duramayacagin kadar siddetli degilse dedi.Bel ağrısı olan var mı dedim ama kimse cvp vermedi demek sadece bende var umarım normal bi durumdur
çok üzüldüm canim yaa inşallah cuma günü hayırlı haber alırsınBen şimdi ultrasona girdim benek falan yok ortada bana tüp bebek yolları göründü cuma randevum var gidicem zaten belli olur bakalım hayırlısı
Az çok oluyodu ama bu kadar belirgin değildi canım. Benim 4+4 oldu bugunnormalde adet oldugunda bel agrin oluyorsa normaldir diye dusunuyorum. doktorum 12 hafta adet benzeri agrilar normal, yerinde duramayacagin kadar siddetli degilse dedi.
Canim ara ara girdiğim için mesajlari göremeyebiliyorum bebek direk bel kasları dan güç aldığı için doğuma kadar oluyorBel ağrısı olan var mı dedim ama kimse cvp vermedi demek sadece bende var umarım normal bi durumdur
vucut yeni bir seylere alismaya calisiyor.umarim normaldir:) cok da siddetlenirse doktoruna bi sor tabii ki.Az çok oluyodu ama bu kadar belirgin değildi canım. Benim 4+4 oldu bugun
Kese bi hafta önce 5 haftalıktı. Ama bugün doktor eminmisin 5 haftalık olduğuna dedi Çünkü aynı duruyo içi boş şekildeCanım senin kesen görülmemisydi? Kaç haftaliksin
Sanmıyorum ama bakalım inşallah kendiliğinden düşerde kürtajla uğraşmam yine iğneme devam edicem bakalım cuma bırakırım ne olur ne olmazçok üzüldüm canim yaa inşallah cuma günü hayırlı haber alırsın
Bekle bakalım canım inşallah görünür haftaya belki küçüktür Allah büyükKese bi hafta önce 5 haftalıktı. Ama bugün doktor eminmisin 5 haftalık olduğuna dedi Çünkü aynı duruyo içi boş şekilde
Tmm canım çok saolvucut yeni bir seylere alismaya calisiyor.umarim normaldir:) cok da siddetlenirse doktoruna bi sor tabii ki.
Inşallah benimde onun içinde saol tatlimCanim ara ara girdiğim için mesajlari göremeyebiliyorum bebek direk bel kasları dan güç aldığı için doğuma kadar oluyor
Bakalım canım hayırlısıBekle bakalım canım inşallah görünür haftaya belki küçüktür Allah büyük
Ne bileyim valla benimde diğerinde 4 aylıkta çıkmıştı karnım eşimle üzülürdük bu bebiş büyümüyor mu diye. Acaba dedim ameliyetliı olduğum için mi çabuk çıktı. Sen normal mi cnm sezaryan mi peki. Ben haftaya gidicem inşallah kısmetse..
Ay maşallah bulantı olmaz umarım cok korkarım ben kusmaktan falan
Benimde 15 temmuz inşallah sağlıkla kucağımiza aliriz ❤
Evet seni biliyorum kuzumaynen...midem fena ya...kusacak gibi değil de ...içim bulanıyor denir ya hani.Benimde 13 temmuzdu hepimiz siralanamisiz
Ayakta çok mu kaldın? Benim adet haftamın başladığı ilk 3 gün oldu.hani olamadıkça belime vurdu.şu an yok.çok yorulursam oluyor bazen.Az çok oluyodu ama bu kadar belirgin değildi canım. Benim 4+4 oldu bugun
Ayakta çok mu kaldın? Benim adet haftamın başladığı ilk 3 gün oldu.hani olamadıkça belime vurdu.şu an yok.çok yorulursam oluyor bazen.
[/QUOTE benimde ilk başladı zaman regl zamanıydı şimdi de öle aslında dediğin gibi olabilir
Hehehehe hepimizin Allah tamamına erdirsin kizlarBenimde 13 temmuzdu hepimiz siralanamisiz
Hoşbulduk canım benim kızım emiyordu ona bağlı 1 sene adet görmedim 6-7 aydır adet görmeye başladım bizde korunmayı bıraktık ama.duzensiz bir adet döngüm vardı ovulasyon takip edemedim rast gele oldu birazcık Çarşamba kan veririm birazcık daha büyüsün yarın 5 haftalık olacakHoşgeldinnnn ve herkese de günaydınnnn...ben de 15 temmuz.durumundan haberdar et canım.ovulasyon testi takip ettin mi ?
Amin canım hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli inşallah darısı tüm bekleyen ve isteyenlere olsunBenimde 15 temmuz inşallah sağlıkla kucağımiza aliriz ❤