- 25 Ocak 2020
- 867
- 873
Cenım bende bel ağrısı yok ama kuyruk sokumum çok acıyo yere oturunca yatakta sağa sola dönerken ya da koltuğa tam otururken ve kalkarken başka bir şeyin habercisi mi yoksa hamilelikten mi bilmiyorum ama baya zıplatıyor beni.
Bende acayip halsizlik sürekli uyuma isteği var kolumu kaldırasım gelmiyor... içim sıkılıyor nefesim daralıyor
[/QUOTE benim genel olarak belim sağ sol agriyo halsizlik zaten var arada fenalık gelmesi normal demek ki canım inşallah
Ben henüz doktora gitmedim, 8 de kalp atışı rahat duyuluyor diye 8. Hafta gitmeyi düşünüyorum bir aksilik çıkmazsa , vajinal ultrasonla daha erken de görebiliyorlar belki o yüzden çağırmıştır, bilmiyorum ki sen bilirsin.Ne yapayım o zaman çok geciktirmeden gideyim mi bu hafta yoksa bekleyeyim mi
Yanı ilk gittiğimde vajinal ultrasonla bakar diye düşündüm ama direk karindan baktı ve kese küçük ama göründü dedi birde gebelik hormon testi yaptın oda pozitif dedi haftaya gel dedi bende biraz daha geçmiş gitsem diye düşündüm ama bi yandan da kesede varmi yok mu endişesi varBen henüz doktora gitmedim, 8 de kalp atışı rahat duyuluyor diye 8. Hafta gitmeyi düşünüyorum bir aksilik çıkmazsa , vajinal ultrasonla daha erken de görebiliyorlar belki o yüzden çağırmıştır, bilmiyorum ki sen bilirsin.
Herşey temiz en son doktor embriyonun genetiği bozuktur ondan dolayı embriyoya genetik test yapılıcak dedi yani tüp bebek olacak sağlıklı embriyo transfer edilecek. Canım bugün bişey yok umudum yok cuma gidicem zaten bakalım bi mucize olursa bilemem allah büyükCanım boş mu dediler gebeliğe belki degıldır ya acele etme istersen sen daha öncede birkaç boş gebelik yasamıstın dimi bu neden oluyo arastırıldımı hiç ya inşaallah degıldır
Gördüyse vardır da doktorun çağırdığı tarihte git istersen, hem için rahat etsin, kesenin gelişimini de görmüş olurYanı ilk gittiğimde vajinal ultrasonla bakar diye düşündüm ama direk karindan baktı ve kese küçük ama göründü dedi birde gebelik hormon testi yaptın oda pozitif dedi haftaya gel dedi bende biraz daha geçmiş gitsem diye düşündüm ama bi yandan da kesede varmi yok mu endişesi var
Canım benim bu 3 oldu gerci ilkinde kanamam oldu tam emin değilim 4 sene gecti üstünden. Ama haziranda boş gebelikti şimdi sanırım tekrar boş cuma belli olacak genetik testler temiz o Yüzden görünür bi neden yok. Tüp benek yapılıp embriyolara genetik test yapılıcak sağlıklı olan transfer edilicek. Sen hamilemisin suancanim gecmis olsun ilk defa mi boyle bir sey yasiyorsun daha once bende yasadigim icin soruyorum ben arastiramadim umarim sen arastirip neden old bulabilirsin allahim en guzel zamanda tekrar nasip etsin
Cok sevindim canım kaç olmuş keseyi gördünmüKızlar iyi haberlerim var.Değerim katlanmışşşşşşşş
Bende öyle düşündüm inşallah güzel haberlerle geliriz randevularımızdan :)Ben henüz doktora gitmedim, 8 de kalp atışı rahat duyuluyor diye 8. Hafta gitmeyi düşünüyorum bir aksilik çıkmazsa , vajinal ultrasonla daha erken de görebiliyorlar belki o yüzden çağırmıştır, bilmiyorum ki sen bilirsin.
İnşallah, senin takvim 8 olmuş bile maşallahBende öyle düşündüm inşallah güzel haberlerle geliriz randevularımızdan :)
Çok teşekkür ederimGördüyse vardır da doktorun çağırdığı tarihte git istersen, hem için rahat etsin, kesenin gelişimini de görmüş olur
Doktora gitmedim kuzum ben hiç.sadece 2.kez kana baktırdım kıyas amaçlı.ptesi 493,9 du.bugün 4800,7 olmuşCok sevindim canım kaç olmuş keseyi gördünmü
evet haftaya gidicem Allah nasip ederse . Aşırı heyecan ve merak varİnşallah, senin takvim 8 olmuş bile maşallahHaftaya gideceksin herhalde
Öyle canım öyle Rabbim büyük bizim için hayırlısı ne bilmiyoruz.hiç birimizin nolcagı belli değil daha dua edicez hayırlı saglıklı evlatlar versin Rabbim hepimizeHerşey temiz en son doktor embriyonun genetiği bozuktur ondan dolayı embriyoya genetik test yapılıcak dedi yani tüp bebek olacak sağlıklı embriyo transfer edilecek. Canım bugün bişey yok umudum yok cuma gidicem zaten bakalım bi mucize olursa bilemem allah büyük
Aynen canım rabbimin vardır bi bildiği bugünleri yaşıyoruz ama daha güzel günler görücez inşallahÖyle canım öyle Rabbim büyük bizim için hayırlısı ne bilmiyoruz.hiç birimizin nolcagı belli değil daha dua edicez hayırlı saglıklı evlatlar versin Rabbim hepimize
Evet güzel artmış canım gitsen kese görünür zatenDoktora gitmedim kuzum ben hiç.sadece 2.kez kana baktırdım kıyas amaçlı.ptesi 493,9 du.bugün 4800,7 olmuş
İnşaallah canımAynen canım rabbimin vardır bi bildiği bugünleri yaşıyoruz ama daha güzel günler görücez inşallah☺
Aynen inşallahEvet güzel artmış canım gitsen kese görünür zaten
Aynen canım benim leke olunca mecbur gitmiştim yoksa bende beklicektim ama boş kese içinAynen inşallahEğer sağlık problemi yaşamazsam bekleyeyim bakalım.
Sanki beni tarif etmişsin. Az az ve sık sık beslenmeyi dene. Bazılarına naneli şeker iyi geliyor ama bana gelmedi. Çubuk kraker de bazen rahatlatıyor. Ama kalıcı çözüm bulamadimArkadaşlar midem beni mahvediyor,bulantı gibi değil ama hem gaz var midem de hemde yemek boruma kadar araba tutmuş gibi hissediyorum. Arada bir kaç saat geçiyor öğlen ama gecede çok rahatsız ediyor.istah denen birşey kalmadı yani ki normalde iştahım iyidir . Anca çorba leblebi falan zorla .yemek yersem daha rahatsız oluyorum. Çaresi olan ve mi