2021 Nisan Anneleri

Ya bi kasigima ağrı girdi bugün zonk zonk zonkladi gecti sukur :KK17:

Ayağımı da burktum kirikmi cikikmi röntgenlere gidemedim sis sis oturuyorum o_O
Geçmiş olsun aman dikkat et kendine. Kırık olsa ağrısından duramazsın öyle derler. Çiğ et sarabilirsin ayağına iyi gelir bir de zeytin dövüp sararlardı şişliğini acısını alır. Pandemi döneminde insan korkuyor hastaneye gitmekten de 🙄

Sağol canım benim her işim böyledir zaten hep zor ve çetrefilli 😌 alıştım artık rabbim beterinden korusun dermansız dert vermesin. Geçmiş olsun sanada çarpıntı bazen hamileyken olabiliyormuş troid değerlerine de baktır mutlaka çok sorun yaşayacağını sanmıyorum bir arkadaşımda aynı şekilde hamileyken nefesi daraliyordu ama ilaç falan kullanmadı dinlenerek geçirdi hamileliğini bende mesela surekli ilac kullanıyorum ritim düzenleyici ama hamileyken bırakıyorum kendimi fazla yormuyor beslenmeme dikkat ediyorum protein ağırlıklı beslenerek az kilo alıyorum bebeğe yarayacak şeyler yemeye çalışıyorum.

Annenin yakın olması çok iyiymiş, ilki tecrübesizlikti şimdi en azından başına gelebilecekleri bildiğin için her duruma hazırsın, doktorun da iyisine denk gelip güvenirsen, çok daha rahat bir gebelik geçirirsin.
Kesinlikle canım tecrubesizlik insanı iki kat tedirgin ediyor şimdi çok sakinim anne oldum büyüdüm sanırım 😌 doktorumda iyidir memnunum İstanbul Medipol Mega Lebriz Hale Hanıma gidiyordum yine ona devam edicem.

Sağol canım benim her işim böyledir zaten hep zor ve çetrefilli 😌 alıştım artık rabbim beterinden korusun dermansız dert vermesin. Geçmiş olsun sanada çarpıntı bazen hamileyken olabiliyormuş troid değerlerine de baktır mutlaka çok sorun yaşayacağını sanmıyorum bir arkadaşımda aynı şekilde hamileyken nefesi daraliyordu ama ilaç falan kullanmadı dinlenerek geçirdi hamileliğini bende mesela surekli ilac kullanıyorum ritim düzenleyici ama hamileyken bırakıyorum kendimi fazla yormuyor beslenmeme dikkat ediyorum protein ağırlıklı beslenerek az kilo alıyorum bebeğe yarayacak şeyler yemeye çalışıyorum.
Amin tatlım çok saol bende öyle yapıcam inşallah.

Kesinlikle canım tecrubesizlik insanı iki kat tedirgin ediyor şimdi çok sakinim anne oldum büyüdüm sanırım 😌 doktorumda iyidir memnunum İstanbul Medipol Mega Lebriz Hale Hanıma gidiyordum yine ona devam edicem.
Lebriz hanımı bize de önermişlerdi, iyi doktormuş, Allah Hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın, doktor o kadar önemli ki, geçenlerde neredeyse arkadaşımın sağlam bebeğini kürtajla alacaklardı, Kız güvenmeyip başka bir doktor görüşü istemese, yıllardır sahip olmak için uğraştığı bebeği kürtajla alınacaktı. Gebeliği sonlandırma önerilerinde mutlaka başka doktora da danışmak lazım rskks rskks

Kızlar merhaba nabersinz hiç katılıp okuyamadım ben dün cok berbattım bugün çok şükür Allah ıma toparladım baya🙏 dün ne yesem cıkardım ikiye kadar falan sonra biraz süt ve haşlama patates tuttu midemi süt asla içemem sanıyordum cünkü sevmiyorum ve icemiyordum ama imdadıma yetişti birkac yudum icerek bekledigimde afedersiniz geyirterek rahatlattı önce sonra bastırdı midemi ben ki süt içince kusan insanı kusarken süt durdurdu😅 saat bası iki saatte bir aksama kadar yudum yudum süt ve patates haslaması yedim birde beyaz leblebi. Aksam dokuz gibi de biraz yemek yedim dedim ki kussamda yemem lazım. Cok cok az yiyebildim ama olsun yedim ve cıkarmadm. Bir iki saatte bir azar azar leblebi patates ve yudum yudum süt içtim hatta gece kalktıgımda ve sabah namazında da leblebi attım birkac tane ve bır yudum süt içtim. Bu sabah tan beri hiç kusmadım şükür🙏 sabahta tost istedim eşimden onuda okumustum ve birilerinin deneyip işe yaradığını söyledigini biliyorum ama beyaz peynirle tost. Gerçekten sabah bulantım oldugu halde kesti ve karnıma bişey girdi enazından diye sevindim. Ayranda içtim yanında. Sonra yine yudum yudum süt ve leblebi yedim arada midem hafif bulanır gibi oldugunda tekrar tost yaptı eşim ve yine işe yaradı yani acıkırken midem bulanıyor sanırım bende durum böyle faydası olur belki sizlere de diye yazdım. Buarada yarın doktor kontrolüm var benimde bakalım kesenib gelişimine nasıl olmuş merak içindeyim baya belki alttan kalp atısınıda duyarız🙏😅

Lebriz hanımı bize de önermişlerdi, iyi doktormuş, Allah Hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın, doktor o kadar önemli ki, geçenlerde neredeyse arkadaşımın sağlam bebeğini kürtajla alacaklardı, Kız güvenmeyip başka bir doktor görüşü istemese, yıllardır sahip olmak için uğraştığı bebeği kürtajla alınacaktı. Gebeliği sonlandırma önerilerinde mutlaka başka doktora da danışmak lazım rskks rskks
Canım bakalım bu gittiğim benim doktorum değildi cuma kendi doktoruma gidicem zaten bebek olussa dediğin doğru beklerim kalbi belki ayar diye ama kese boş olunca bişey beklemenin bi mantıgı olmuyo her doktor aynısını söylüyo zaten. Sağlıklı olsa zamanında görünür diye düşünüyorum hayırlısı olsun canım bunuda yaşıcagım varmış

Merhaba arkadaşlar :)
Göbeği şimdiden çıkanlara bu alanda bilgili 3. Çocuğuna hamile bi ablamdan duyduğumu ileteyim. Bu göbek bebek göbeği değil birkaç hafta sonra biraz inecek hamileliğin verdiği ve genellikle akşam saatlerinde artan şişkinlik. 1. Gebelikten genişlemeye müsait olan rahim şimdi daha hızlı ve kolay genişlediği için çabuk büyürmüş karnımız :)

Canım bakalım bu gittiğim benim doktorum değildi cuma kendi doktoruma gidicem zaten bebek olussa dediğin doğru beklerim kalbi belki atar diye ama kese boş olunca bişey beklemenin bi mantıgı olmuyo her doktor aynısını söylüyo zaten. Sağlıklı olsa zamanında görünür diye düşünüyorum hayırlısı olsun canım bunuda yaşıcagım varmış
Hayırlısı olsun inşallah

Merhaba arkadaşlar :)
Göbeği şimdiden çıkanlara bu alanda bilgili 3. Çocuğuna hamile bi ablamdan duyduğumu ileteyim. Bu göbek bebek göbeği değil birkaç hafta sonra biraz inecek hamileliğin verdiği ve genellikle akşam saatlerinde artan şişkinlik. 1. Gebelikten genişlemeye müsait olan rahim şimdi daha hızlı ve kolay genişlediği için çabuk büyürmüş karnımız :)
kesinlikle bebek göbeği değil zaten şimdiden imkansız fasulye kadar şey bu kadar karın cıkaramaz :KK70:

Bel ağrısı olan var mı dedim ama kimse cvp vermedi demek sadece bende var umarım normal bi durumdur
Cenım bende bel ağrısı yok ama kuyruk sokumum çok acıyo yere oturunca yatakta sağa sola dönerken ya da koltuğa tam otururken ve kalkarken başka bir şeyin habercisi mi yoksa hamilelikten mi bilmiyorum ama baya zıplatıyor beni.

Bende acayip halsizlik sürekli uyuma isteği var kolumu kaldırasım gelmiyor... içim sıkılıyor nefesim daralıyor 🤷‍♀️

Canım bakalım bu gittiğim benim doktorum değildi cuma kendi doktoruma gidicem zaten bebek olussa dediğin doğru beklerim kalbi belki ayar diye ama kese boş olunca bişey beklemenin bi mantıgı olmuyo her doktor aynısını söylüyo zaten. Sağlıklı olsa zamanında görünür diye düşünüyorum hayırlısı olsun canım bunuda yaşıcagım varmış
canim gecmis olsun ilk defa mi boyle bir sey yasiyorsun daha once bende yasadigim icin soruyorum ben arastiramadim umarim sen arastirip neden old bulabilirsin allahim en guzel zamanda tekrar nasip etsin

Canım boş mu dediler gebeliğe belki degıldır ya acele etme istersen sen daha öncede birkaç boş gebelik yasamıstın dimi bu neden oluyo arastırıldımı hiç ya inşaallah degıldır🙏

Ben geçen ay 25 günde adet oldum bu ay 30 gün oldu adet olmadım.2 saat önce normal gebelik testi yaptım negatif cıktı gebelik varsa erken öğrenmem gerekiyor kan sulandırıcı iğne kullanmam lazım yarın da heryer kapalı bayram dolayısıyla şehir dışına dönüşte otobüste afet olmuş gibi hissettim sanki çok ıslaktım eyvah dedim cıktı eve geldim adet filan yok aşırı başım ağrıyor ve mide yanmam var sizde belirti varmiydi
Canım kan sulandırıcı kullandığından beri adetlerinde degisiklik var mı ben 2aydir erken adet oluyorum düzenim bozuldu sanırım yumurtlamamda düzensizleşti..ve kan sulandırıcıdan sonra gebe kalamıyorum.. Normalde her denemem de kalıyordum şimdi olmuyor iki düşüğüm var😔😔

Hanımlar bende birsey sormak istiyorum bende doktora gittim 4 haftalık dedi kese vardı ama bir hafta sonra bir daha gel dedi kaçıncı haftada hem bebis hem kalp atışı duyulur

X