2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kilo alamama ve huzursuzluğu fazlasıydı acaba bizimde kilo alimi çok değil normal, meme reddi var memede kendini atma var beslenirken biberonla süt içerken sürekli rahatsız bi şekilde hareket ediyor. Az az içiyor.

Hayır eskiden bu kadar incelenmiyordu sanırım. Ablamla konuşuyorum, yeğenim 10 yaşında, onun kakasında da varmış mukus ama hiç önemsememiş o zaman. Kimse dememiş ona alerji, diyet yap vs. Görümcemin kızı aynı şekilde, onda da varmış. Yoğurt yeme demiş doktor. sadece yoğurtla olur mu, benim doktorum dana etini bile kestirdi. Yine de değişmedi. Bağırsakları ancak gelişiyor belki de bilmiyorum. Ha bir de eskiden 2-3 aylıkken yediriyorlarmış yemek sularını falan şimdi 6 aydan önce ek gıdaya geçilmiyor.

Kilo alamama ve huzursuzluğu fazlasıydı acaba bizimde kilo alimi çok değil normal, meme reddi var memede kendini atma var beslenirken biberonla süt içerken sürekli rahatsız bi şekilde hareket ediyor. Az az içiyor.
Sizin kakada mukus var mı ? Kakada mukus varsa mutlaka az ya da çok karın ağrısı olur ve kilo alımı daha az olur diyor doktor. Bizim de son zamanlarda kilo alımı azaldı ilk aylar çok iyidi. Mukustan kaynaklı heralde

bence sizin çok şiddetli bi alerji değildi, bağırsaklar da geliştikçe artık tolere edebilir hale gelmiş olabilir. Ben sırf alerji var mı yok mu merak ettiğimden ek gıdaya erken geçmek istiyorum

bence sizin çok şiddetli bi alerji değildi, bağırsaklar da geliştikçe artık tolere edebilir hale gelmiş olabilir. Ben sırf alerji var mı yok mu merak ettiğimden ek gıdaya erken geçmek istiyorum
Yoğurt yedirecek misin hemen? Ben sebzeyle başlayacağım yoğurda hemen başlamam muhtemelen.

Bizim kakada mukus çoğunlukla var sıvı halde bugünlerde, bazen 10 kere yaptiği oluyordu azalmişti bi iki kereye düşmüştü. Dört beş kere yapabiliyor değişiyor yani. Mukus yoksa sarı ve parçalar oluyor içinde yani çokça ve artik hep oluyor

Kizlar ek gidaya basladik biz 2 gun once..hazir püre verdim bide evde kendim avakado püresi yapip veriyorum..baslayan var mi neler veriyorsuz?

Kizlar ek gidaya basladik biz 2 gun once..hazir püre verdim bide evde kendim avakado püresi yapip veriyorum..baslayan var mi neler veriyorsuz?
Ne kadar yedi tabiki çok azdirda beslenmeden ne kadar sonra verdiniz acaba bizim az az içiyor. Çok aç olmuyor yani. Kisa aralıklarla.

Hayır azalmadı iki gündür çok yoğun mukus oluyor. Alerji damlası ile bizim meme reddi, iştahsızlık azaldı. Bugün gittiğim doktor da kullanmaya devam et onu dedi. Akşamları kullanıyorum sadece.
Ben doktorumuza mesaj attim dönmedi aldik reçete ettiğinde almamiştik sonradan aldik. kaç damla kullanıyorsunuz bizimde çok yoğun değil olmadiğida oluyor ama genelde var. İlk kizimdada vardi kakada gizli kanda çikmiş hatta onda ek gidada hiç bir şey olmadi darisi şimdi başimiza

6 damla akşam uykusuna geçmeden kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…