- 20 Eylül 2020
- 4.029
- 4.400
- 83
- Konu Sahibi KirazHanim
- #52.981
Keyfi huzuru yerindeyse bi sıkıntı yok Allah sağlık versin bizim hep bi hirilti varHaftada 100 gr gibi alıyor. Benim kucağımda evde tarttım ama.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keyfi huzuru yerindeyse bi sıkıntı yok Allah sağlık versin bizim hep bi hirilti varHaftada 100 gr gibi alıyor. Benim kucağımda evde tarttım ama.
Bizde mukus olduğundan beri az alıyor. Aslında bu ay az alması normal önceki aylara göre ama yine de o yoğun mukusu görmek beni çok rahatsız ediyor. O kadar yoğun olduğunda bana hiç normal gelmiyor.Canim mukus bizde de hep var ama kilo alimi iyi benim oğlanın ilk 3 ay 1200 gr 4.ay 800 gram aldı
Ben veriyorum dudakları kupkuruydu doğduğundan beri meğer susuz kalıyomuş. Doktorda ver demedi. İlk zamanlar ağzından çıkarıyordu artık alıştı baya su istiyor hatta çok susuyor. Dudakları yumuşacık oldu.
Oyle aynn bide canim bnm oglan kakasini yapinca iyi emiyor yapmazsa karni dolu oluyor şis gibi oluyor ememiyor sankiYiyemezler daha 4.ayda meme reddi oluyormuş bizim baştan beri çok emmiyordu zaten, biz yaşiyoruz.
Benim de alıştırma biberonu ile mama sandalyesi kaldıAa o yuzden ver demistir belki doktor ben bi kez sordum 6. Ay anne sutu sadece dedi. O sicaklarda icmedi zaten yavrucak havalar serinledi simdi sutte yetebilir aslinda
5. Ay kontrolunde soralim bakalim ne dicek doktor alistirma bardagimla onluk eksik bende de
Benim de alıştırma biberonu ile mama sandalyesi kaldı
Bana da normal gelmiyor ama neyi kesersem keseyim düzelmiyor. Geçen esimin kuzeni girdi. Bana boşuna diyet yapıyorsun her şeyi çok araştırıyorsun anne sütü alan bebeğin kakasi zaten böyle olur dedi. Bizimde öyleydi dedi. Bazen ben mi çok abartıyorum diyorum ister istemezBizde mukus olduğundan beri az alıyor. Aslında bu ay az alması normal önceki aylara göre ama yine de o yoğun mukusu görmek beni çok rahatsız ediyor. O kadar yoğun olduğunda bana hiç normal gelmiyor.
Valla bizimki de yeşil renkte yapıyor sulu yapıyor doktor da normal diyor artık çok takmıyorum eskiler de bi şekilde büyütmüş diye düşünüyorum yoksa işin içinden çıkılmıyorBana da normal gelmiyor ama neyi kesersem keseyim düzelmiyor. Geçen esimin kuzeni girdi. Bana boşuna diyet yapıyorsun her şeyi çok araştırıyorsun anne sütü alan bebeğin kakasi zaten böyle olur dedi. Bizimde öyleydi dedi. Bazen ben mi çok abartıyorum diyorum ister istemez
Onu hiç düşünmemiştim bakAa mama sandalyesini saymayi unuttum bir de buharda pisirme aparati yok
Hiç sorma canım ya. Su sorun bu sorun çocuklara da mi işkence ediyoruz diye düşünüyorum hastane hastane gezerkenValla bizimki de yeşil renkte yapıyor sulu yapıyor doktor da normal diyor artık çok takmıyorum eskiler de bi şekilde büyütmüş diye düşünüyorum yoksa işin içinden çıkılmıyor
Alerji damlasını vereyim dedim kustu çok kötü ya daha kalkıyor midesi bi şey de yemez bugun Tadından sanırım nasil içirdiniz ben daha vermemBizde mukus olduğundan beri az alıyor. Aslında bu ay az alması normal önceki aylara göre ama yine de o yoğun mukusu görmek beni çok rahatsız ediyor. O kadar yoğun olduğunda bana hiç normal gelmiyor.
2 3 saat arasinda genlde emziriyorumBebeklerinizi yeni doğan gibi her ağladığında emziriyor musunuz yoksa uyku düzeni oluşturup 3 saatte bir mi emziriyorsunuz?
En iyisiyse ücret iyiymiş, biz normal çocuk doktoruna o kadar veriyoruzİstanbulda alerji doktoru bulduk, en iyisimiş. 2 yaş altı deriden bakılıyormuş tamamen bilgi kirliliği dedi. Muayenesi de 500 tl allah bilir testler kaçtır ama gidicez çünkü evlat candır. Özel sağlık sigortası yaptırmayı düşünüyoruz.
ciltte döküntü yapmazsa nasıl anlaşılacak deri testinden, benim kızda ciltte hiçbir şey olmuyor ama kaka, gaz, emme sorunu, kusma oluyor.. deri testi de garanti değil, diyet yapmadan, deneme yapmadan anlayamazsınız alerjiyi.İstanbulda alerji doktoru bulduk, en iyisimiş. 2 yaş altı deriden bakılıyormuş tamamen bilgi kirliliği dedi. Muayenesi de 500 tl allah bilir testler kaçtır ama gidicez çünkü evlat candır. Özel sağlık sigortası yaptırmayı düşünüyoruz.
İlla ciltte olacak diye bir kaide yokki. Arkadaşımın çocuğunda tıpkı sizin bebeğinizdekş gibi şikayetler vardı ve reflü sorunu çıktı yani alerji değildi. Sonra anlaşıldıki süt alerjisimiş. Arkadaşım diyet yaptı kesti ama egzaması cillte birşeyi yoktu.ciltte döküntü yapmazsa nasıl anlaşılacak deri testinden, benim kızda ciltte hiçbir şey olmuyor ama kaka, gaz, emme sorunu, kusma oluyor.. deri testi de garanti değil, diyet yapmadan, deneme yapmadan anlayamazsınız alerjiyi.
Pahalıymış yahu, biz 110 veriyoruz herşeyiyle ilgileniyor. Arkadaşın cocuğunu koruyucuya çıktı alerji mesela. O doktora gitmişlerdi. Bir kaç kişi daha iyi sonuç alınca ben erkenden çözmek istiyorumolayı. Sütümün kalitesi ve yoğunluğu baya etkilendi durumdan. Bi arkadaşımında böyle böyle sütü azaldı ve mama vermek zorunda kaldı ve alerjik mamalar vs. Bana alternatiflerini vs anlatsın diyet yapmam gerekiyorsa daha iyi yapayım. Ama ilk hemen bilirsem çok çok daha iyi olur.En iyisiyse ücret iyiymiş, biz normal çocuk doktoruna o kadar veriyoruz
Öğretmenlik yaparken ben, okulumuz öğrencileri 1. Sındıtsn alır kendi hastanelerinde alerji testine sokardı. Deriden yapılana yani. Döküntüye gerek yok sanırım ordan hatırlıyorumciltte döküntü yapmazsa nasıl anlaşılacak deri testinden, benim kızda ciltte hiçbir şey olmuyor ama kaka, gaz, emme sorunu, kusma oluyor.. deri testi de garanti değil, diyet yapmadan, deneme yapmadan anlayamazsınız alerjiyi.
Götür bi bakalım. Kusma egzama bizde de yok. Mukus devam. Diyeti bozunca da değişen bir şey olmadı anlamadım ben bu işi.Pahalıymış yahu, biz 110 veriyoruz herşeyiyle ilgileniyor. Arkadaşın cocuğunu koruyucuya çıktı alerji mesela. O doktora gitmişlerdi. Bir kaç kişi daha iyi sonuç alınca ben erkenden çözmek istiyorumolayı. Sütümün kalitesi ve yoğunluğu baya etkilendi durumdan. Bi arkadaşımında böyle böyle sütü azaldı ve mama vermek zorunda kaldı ve alerjik mamalar vs. Bana alternatiflerini vs anlatsın diyet yapmam gerekiyorsa daha iyi yapayım. Ama ilk hemen bilirsem çok çok daha iyi olur.