- 4 Şubat 2019
- 1.138
- 990
- 73
- 38
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #52.301
Gel sarılalımAy teşekkür ederimvücut tipim elma tüm kilo göbekte haliyle kanguru da tam kapatması gereken yeri kapatıyor . Göğüslerim de inanılmaz büyüdüler zaten küçük değillerdi sanki artık hiç küçülmeyecek gibiler
Canim ben sleppy kullaniyorum suana kadar hic sizdirmadi cisi kaka bir kac kez sizdirdi o da benim baglamamdan kaynakli diye düşünüyorum çünkü lastik izi olmasın diye biraz gevşek bırakıyorum beziKızlar molfixten memnundum söylemiştim ama tamamen yenilenmiş bezleri eskisiyle alakası yok gece oğlumun göbeğinden taşıp komple ıslatıyor hiç memnun değilim. Ne kullanıcam şimdi ben?
Ben de sleepy ve baby turcodan memnunum taşırma yapmıyor. İkisi de aynı gözünü kapat dokun farkını anlayamazsın. Zaten aynı fabrikada üretiliyormuş. Hangisinde indirim varsa onu alıyorum ben. Prima premium care de denedim sevmedim. Sleepy ve baby turconun lastikleri primaya göre daha sıkı iz yapıyor ama prima bizde çok taşırdı özellikle geceleri taktığımda her seferinde kakasını taşmış buluyordum.Kızlar molfixten memnundum söylemiştim ama tamamen yenilenmiş bezleri eskisiyle alakası yok gece oğlumun göbeğinden taşıp komple ıslatıyor hiç memnun değilim. Ne kullanıcam şimdi ben?
Cok tsk ederim iletiyorum hemen.Ahmet Akçay İstanbul’da sanırım
Ondan memnun herkes, tv programlarına da çıkıyordu.
Ali Fuat serpen var, paylaşımlarında alerjiyle ilgili detaylı bilgiler veriyor ve takip ettiği alerjik bebekler var, kliniğinde test de yapılıyor.
Facebook da alerjik bebekler grubu var, ordan da tavsiye alabilirsiniz
Babay turco denemedim bende sleepye geçicem sanırım. Onunda lavantalısı, incesi, bio naturali bi sürü çeşidi var. Düz sleepy var bende onu açayım.Ben de sleepy ve baby turcodan memnunum taşırma yapmıyor. İkisi de aynı gözünü kapat dokun farkını anlayamazsın. Zaten aynı fabrikada üretiliyormuş. Hangisinde indirim varsa onu alıyorum ben. Prima premium care de denedim sevmedim. Sleepy ve baby turconun lastikleri primaya göre daha sıkı iz yapıyor ama prima bizde çok taşırdı özellikle geceleri taktığımda her seferinde kakasını taşmış buluyordum.
Bendede vardı 1 paket çıkardım şimdi denicem. Kullandığımda çiş sızdırmıştı sanki neyse yine deniyim.Canim ben sleppy kullaniyorum suana kadar hic sizdirmadi cisi kaka bir kac kez sizdirdi o da benim baglamamdan kaynakli diye düşünüyorum çünkü lastik izi olmasın diye biraz gevşek bırakıyorum bezi
Valla kuzu bende sızdırma olmadıBendede vardı 1 paket çıkardım şimdi denicem. Kullandığımda çiş sızdırmıştı sanki neyse yine deniyim.
Ay benimkinin bebeğe bakma anlayışı öpeyim öpeyim öpeyim ağlatayım sonra da annesine vereyimden ibaret. Allahım çocuk büyürken kocayı boşamasam bari. Bazen evden gitse de bi de ona ne yemek yapcam derdi olmasa bari derken buluyorum kendimi. O zaman da düşünüyorum duşa nasıl gircem en azından başında duruyor o zaman diyorum iyice delirdim. Çocuk bende durmuyor diyo durmaz tabi çocuğu ana kucağına yatır karşısında telefon oyna sonra çocuk bende durmuyor ilgilenmiyorsun ki dursun Ay kızlar çok doluyum 5 yıllık evliliğimizde tartıştığımız nadirdir şimdi yokluğunda hayatım nasıl oluru düşünüyorum. Toparlasam bari bir an evvelBen de sabah 6.10da dayanamadım artık eşimi uyandırdım biraz da sen bak çok kötüyüm dedim.
Eşim yatak odasında kızımla yatıyor, yan odada da ben bebekle yatıyorum, öyle yer değiştirdik kendi bebeğin yanına geçti, ben kızımın yanına yattım ama tabiki uyuyamadım. Çünkü bebek sürekli çığlık atıyor, bizimki de alıp diğer odaya geçeyim ses rahatsız etmesin demiyor.
Dayanamadım kalktım bağırdım, siz uyurken ben çocuğu alıp salona geçiyorum rahatsız olmayın diye görmüyor musun çığlık atıp duruyor sustursana dedim
Ne yapayım susmuyor dedi, yattığın yerden bakarsan susmaz tabi kucağına al gerekirse yarım saat gezdir sussun ben de biraz yatayım dedim ama nasıl bağırıyorum ya sinirler tepeme çıktı
Sinirler gergin bu dönemde. Bende esimle tartusmazdim bebek oldu olalı sinirimi ondan çıkarıyorum. Napim sinirimi atmam lazım benimdeAy benimkinin bebeğe bakma anlayışı öpeyim öpeyim öpeyim ağlatayım sonra da annesine vereyimden ibaret. Allahım çocuk büyürken kocayı boşamasam bari. Bazen evden gitse de bi de ona ne yemek yapcam derdi olmasa bari derken buluyorum kendimi. O zaman da düşünüyorum duşa nasıl gircem en azından başında duruyor o zaman diyorum iyice delirdim. Çocuk bende durmuyor diyo durmaz tabi çocuğu ana kucağına yatır karşısında telefon oyna sonra çocuk bende durmuyor ilgilenmiyorsun ki dursun Ay kızlar çok doluyum 5 yıllık evliliğimizde tartıştığımız nadirdir şimdi yokluğunda hayatım nasıl oluru düşünüyorum. Toparlasam bari bir an evvel
Öyle gerçekten zor. Eşim konusunda şanslıyım sanırım. Çocuk bakımından anlıyor oynama uyutma. Seninki cidden zormus allah kolaylık versinAy benimkinin bebeğe bakma anlayışı öpeyim öpeyim öpeyim ağlatayım sonra da annesine vereyimden ibaret. Allahım çocuk büyürken kocayı boşamasam bari. Bazen evden gitse de bi de ona ne yemek yapcam derdi olmasa bari derken buluyorum kendimi. O zaman da düşünüyorum duşa nasıl gircem en azından başında duruyor o zaman diyorum iyice delirdim. Çocuk bende durmuyor diyo durmaz tabi çocuğu ana kucağına yatır karşısında telefon oyna sonra çocuk bende durmuyor ilgilenmiyorsun ki dursun Ay kızlar çok doluyum 5 yıllık evliliğimizde tartıştığımız nadirdir şimdi yokluğunda hayatım nasıl oluru düşünüyorum. Toparlasam bari bir an evvel
Bugün ben gündüz ayagimda devamlı tuttum. Tepindikce salladım. O şekilde ikimizde 2 saat uyumuşuz. Sırtımi yastıkla destekledim yarı yatar gibi. Bende dinlenmiş oldum biraz. Aksam da banyosunu yaotirdim 8.30 da masaj emzirme sonra esime verdim sen uyut ben dus alicam diye. Uyutmustu demin uayndi tekrar emzirdim şimdi ayagimda yine. Bıraksam acıyor gözü bende tam dalsın diye sallamaya devamHala uyumadı ya böyle birşey yok
Aslında ben kilo olayına hiç takılmam, ilk kızım da hep en alt seviyeden aldı, boyu da kısa minyon olacak belli.
Ama bu bebekte aylardır meme reddiyle uğraşıyoruz, son iki aydır aylık olarak 300 gr aldı canım sıkıldı. Aktif emiyor olsaydı gerçekten yine takılmazdım kilosuna.
Şimdi üzülüyorum, düzgün beslenebilseydi acaba daha iyi alır mıydı diyorum
Geçen Perşembe dördüncü ay aşısında bakıldı. Temiz bez ve zıbınla 6100 geldi, gerçek kilosu 6 bile değil demek ki.
Hemşire doğum kilosunu sordu, evet az almış dedi o da. Doğum kilosu 3400
Ben biberonla besliyorum. Sagarak veriyorum yetmeyince mama veriyorum. İkinci aydan sonra beni emmeyi bıraktı biberona alıştı. Biberonka içmediği gibler de oluyor. Biberon verince de lıkır lıkır içmiyor yani. Ama inceden çok sık verirdim şimdi iyice acıkmasıni bekliyorum saha iyi içiyor.
Anladım canım, büyüdükçe artık kontrolsüz beslenme olayı bitti demek ki bebeklerde, onlar da kendilerince bir düzen oluşturuyorlar.
Bir de şu meme reddi durumları düzelseydi hepsinde
G Gareysar
Maşallah bebişe
Kendi düzenlerini oluşturmaya başladıkları için bize iştahları azaldı gibi geliyor belki de
Artık böyle düşünmeye başladım
Benim oglanda eli hep dislerde iki gundur agzina hirslaniyor disten midir ki?Yarın doktor kontorlümüz var , bakalım kilosu ne alemde. Şuan uyutmaya çalışıyorum konuşuyor eli ağzında dişlerini kaşıyarak. Gece boyunca en az 10 kez kalkıyor bunu da sorucam başka nedeni varmıdır diye.
Bu gece benm oglanda oyle niye anlamadim uyaniyor aglayarakDün gece bizim kız da doğdu doğalı ilk kez bu kadar uyandı ve 11 buçuktu sanırım gece uykusuna yattığında. Napcaz bilmiyorum inşallah kalıcı olmaz çok korkuyorum.
Bende dün gece test ettim sızdırmadı.Valla kuzu bende sızdırma olmadı
Diştendşr canımBenim oglanda eli hep dislerde iki gundur agzina hirslaniyor disten midir ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?