2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Gel sarılalım benim vücutta elma bacaklar ince kalça yok göbek aldı başını gidiyor. Nefret ediyorum. Kiz kardeşim de benimle aynı kiloda boyumuz aynı ama onun vücut dikdörtgen her yerden eşit yani yemin ediyorum benden zayıf duruyor

Kızlar molfixten memnundum söylemiştim ama tamamen yenilenmiş bezleri eskisiyle alakası yok gece oğlumun göbeğinden taşıp komple ıslatıyor hiç memnun değilim. Ne kullanıcam şimdi ben?
Canim ben sleppy kullaniyorum suana kadar hic sizdirmadi cisi kaka bir kac kez sizdirdi o da benim baglamamdan kaynakli diye düşünüyorum çünkü lastik izi olmasın diye biraz gevşek bırakıyorum bezi

Kızlar molfixten memnundum söylemiştim ama tamamen yenilenmiş bezleri eskisiyle alakası yok gece oğlumun göbeğinden taşıp komple ıslatıyor hiç memnun değilim. Ne kullanıcam şimdi ben?
Ben de sleepy ve baby turcodan memnunum taşırma yapmıyor. İkisi de aynı gözünü kapat dokun farkını anlayamazsın. Zaten aynı fabrikada üretiliyormuş. Hangisinde indirim varsa onu alıyorum ben. Prima premium care de denedim sevmedim. Sleepy ve baby turconun lastikleri primaya göre daha sıkı iz yapıyor ama prima bizde çok taşırdı özellikle geceleri taktığımda her seferinde kakasını taşmış buluyordum.

Cok tsk ederim iletiyorum hemen.
Bayagdr giremedim kabus gibi uyksuz gunler geciriyoruz her gun bir oncekinin devami. Yatip kalkmaktan sallamaktan bel sirt koptum uykusuzluk fena vuruyo duvarda lekeler goruyorm gezinen Allah im su bebekler uyusun artik

Babay turco denemedim bende sleepye geçicem sanırım. Onunda lavantalısı, incesi, bio naturali bi sürü çeşidi var. Düz sleepy var bende onu açayım.

Canim ben sleppy kullaniyorum suana kadar hic sizdirmadi cisi kaka bir kac kez sizdirdi o da benim baglamamdan kaynakli diye düşünüyorum çünkü lastik izi olmasın diye biraz gevşek bırakıyorum bezi
Bendede vardı 1 paket çıkardım şimdi denicem. Kullandığımda çiş sızdırmıştı sanki neyse yine deniyim.

Ay benimkinin bebeğe bakma anlayışı öpeyim öpeyim öpeyim ağlatayım sonra da annesine vereyimden ibaret. Allahım çocuk büyürken kocayı boşamasam bari. Bazen evden gitse de bi de ona ne yemek yapcam derdi olmasa bari derken buluyorum kendimi. O zaman da düşünüyorum duşa nasıl gircem en azından başında duruyor o zaman diyorum iyice delirdim. Çocuk bende durmuyor diyo durmaz tabi çocuğu ana kucağına yatır karşısında telefon oyna sonra çocuk bende durmuyor ilgilenmiyorsun ki dursun Ay kızlar çok doluyum 5 yıllık evliliğimizde tartıştığımız nadirdir şimdi yokluğunda hayatım nasıl oluru düşünüyorum. Toparlasam bari bir an evvel

Sinirler gergin bu dönemde. Bende esimle tartusmazdim bebek oldu olalı sinirimi ondan çıkarıyorum. Napim sinirimi atmam lazım benimde o da anlayışlı sagolsun çok alttan alıyor. Benimki daha kucağında bebek tutmayı bilmiyor. Zaten geç gelip erken gidiyor. Bebeği görmüyor bile diyebilirim. Napalm böyle böyle geçecek zaman büyüyecek ler o zaman da al oglunu parka götür bitaz kafami dinlicem diyicem o günü iple çekiyorum,

Öyle gerçekten zor. Eşim konusunda şanslıyım sanırım. Çocuk bakımından anlıyor oynama uyutma. Seninki cidden zormus allah kolaylık versin

Hala uyumadı ya böyle birşey yok
Bugün ben gündüz ayagimda devamlı tuttum. Tepindikce salladım. O şekilde ikimizde 2 saat uyumuşuz. Sırtımi yastıkla destekledim yarı yatar gibi. Bende dinlenmiş oldum biraz. Aksam da banyosunu yaotirdim 8.30 da masaj emzirme sonra esime verdim sen uyut ben dus alicam diye. Uyutmustu demin uayndi tekrar emzirdim şimdi ayagimda yine. Bıraksam acıyor gözü bende tam dalsın diye sallamaya devam

Benim oglanda eli hep dislerde iki gundur agzina hirslaniyor disten midir ki?

Günaydın. Akşam uyutmayı başardık ama sabaha kadar 4-5 kez uyandı yine. Her seferinde de gaz çıkardı. Noldu çocuğa anlamadım. 1 haftadır uzunları giydiriyorum patikli. Niye bu kadar gazı oluyor?

Bebeğim çok huzurlu sakin bi bebekti şimdi çok huzursuz aşidan sonra oldu ayrica grip geniz akintisi var doktora gittik serum fizyolojik ile aç dedi yeşil sümük geliyodu tehlikeliymiş allahtan kesildi rengi, hala hırıl hırıl alerji testi yaptirabilirsin dedi iburamin zero verebilirsin çay kaşiği ile dedi çok huzursuz olunca bir kere vericem alerji damlası yazdi birde. Kullanan varmi böyle bir damla bi zarari olmaz dedi.

Kizlar ocean kan damlasini 0.5 mi veriyorsunuz ?birde rengi bunun krem rengi enteresan geldi alismisiz ya kipkirmizi kan damlalarina.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…