- 26 Eylül 2014
- 4.528
- 9.877
- 358
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #52.281
Ben de sabah 6.10da dayanamadım artık eşimi uyandırdım biraz da sen bak çok kötüyüm dedim.Gecen gece aynisini ben yasadim. Haftasonuydu ise gitmeyecekti. Aldı oğlanı elimden sen uyu dedi. Sonra o gece iki kere daha kalktı tabi bende emzirmeye kalkıyorum emzirip eşime veriyorum. Ama hemen uyuyamiyorum işte. Sabah seslendim az oyalasana bebeği diye geceden beri ben bakıyorum dedi. Ben gece gündüz hep bakıyorum nasıl sinir oldum kahvaltıda verip veristirdim
Sen geçen bebişle foto atmıştın galiba, orda gayet zayıf duruyordun ya maşallahYa bi ben veremiyorum galiba şu kiloları. İlk 2 ay verdiğimle kaldım sonra gr oynamıyor. Açıkcası kabul ediyorum az da yemiyorum ama canım istiyor ne yapayımtatlıya hamurişine dayanamıyorum resmen
Benimki bakınca iyi bakıyor da işte aynı gece iki kere kalkınca çok geldi beyefendiye. Bugün yine hatirlattim yaptığını. Iyiki bir şey dedik 3.ye söylüyorsun dediBen de sabah 6.10da dayanamadım artık eşimi uyandırdım biraz da sen bak çok kötüyüm dedim.
Eşim yatak odasında kızımla yatıyor, yan odada da ben bebekle yatıyorum, öyle yer değiştirdik kendi bebeğin yanına geçti, ben kızımın yanına yattım ama tabiki uyuyamadım. Çünkü bebek sürekli çığlık atıyor, bizimki de alıp diğer odaya geçeyim ses rahatsız etmesin demiyor.
Dayanamadım kalktım bağırdım, siz uyurken ben çocuğu alıp salona geçiyorum rahatsız olmayın diye görmüyor musun çığlık atıp duruyor sustursana dedim
Ne yapayım susmuyor dedi, yattığın yerden bakarsan susmaz tabi kucağına al gerekirse yarım saat gezdir sussun ben de biraz yatayım dedim ama nasıl bağırıyorum ya sinirler tepeme çıktı.
Bende de durum aynı. Eşim geçen şey diyor hamileyken yediğin bir günlük öğünü şimdi tek öğünde gömüyorsun diyorSen geçen bebişle foto atmıştın galiba, orda gayet zayıf duruyordun ya maşallah
Aynı açıdan çekilmiş fotomu atsam senin iki katın gibi dururum
Ben de çok yiyorum durduramıyorum kendimi.
Eski halimi bilenler şaşırıyor, vay be sen böyle yemek yer miydin diyorlar.
2015te 26 yaşında evlendiğimde 45 kiloydum
Şimdi 63-64 gidip geliyorum
Ben su içtikçe daha çok acıkıyorumÇok susuyorum sadece, mide kazınması yok
Benimki 12de uyudu, ben hala buralarda geziyorum, sabah çok pişman olcam biliyorumIlaç karşıtıyım aslında hele bebekte. Bu akşam dayanamadım bir çay kaşığı calpol verdim o zamandan beri uykusu daha iyi sanki 3 saat uyudu öyle emmeye kalktı sonra az salladım 10 dakikada tekrar daldı ya acaba bilmediğim ağrısı mi vardı. Bakalım gece ve yarın gündüz nasıl geçecek. Ya 3 saat daha uyusun da ben de uyuyam az.
Allah kolaylık versin canım, çocukla saatli iş yetiştirmek çok zor ve stresliBen geceleri kitaba bölüm yazmaya çalışıyorum daha çok. Yoksa param gelmez günlük bölüm yüklemem gerekiyor. Bazı akşamlar iki bölüm birden hazırlıyorum. Bazı akşam.hic bakamıyorum çünkü. Her şey birbirine girdi bende valla
Aslında benim eşim de iyi bakar ama sabah o da tam açılamadı demek ki yattığı yerden bakmayı tercih ettiBenimki bakınca iyi bakıyor da işte aynı gece iki kere kalkınca çok geldi beyefendiye. Bugün yine hatirlattim yaptığını. Iyiki bir şey dedik 3.ye söylüyorsun dedidedim bu hafta sonu kaçarın yok. Sadece emzirmeye alicam gerisi sende dedim. Aktivite banyo oyun uyutma hepsini vericem ona. Geceyi uyuyayarak gunduz kitaba bölüm hazırlayarak geçirmeyi umuyorum hayırlısı bakalım yapabilirsem
Ay dimi yaaBende de durum aynı. Eşim geçen şey diyor hamileyken yediğin bir günlük öğünü şimdi tek öğünde gömüyorsun diyor
Hiç sorma yemek işi zor. Bem bir çocukla bas edemiyorum allah kolaylık versin iki daha zor valla.Allah kolaylık versin canım, çocukla saatli iş yetiştirmek çok zor ve stresli
Aslında benim eşim de iyi bakar ama sabah o da tam açılamadı demek ki yattığı yerden bakmayı tercih etti
Sen de ver aynen keyfine bak işlerine bak
Bizde iki çocuk olunca mecbur çocukları paylaşıyoruz dinlenmeye fırsat olmuyor
Ay dimi yaa
Hamileyken ne kadar sağlıklı düzenli ve az yiyordum
Şimdi her gün yemek yapmaktan sıkıldım
Akşamdan yemek kalmamışsa öğlene de ayrı yemek yapıyorum kızım için
Çok yorucu oluyor yemek düşünmek yapmak
Bizimki de 4-5 kez uyandı. Bi yandan ağlıyor bi yandan gözlerini açamıyorGece uyumadı, 11 de anca yatırdım yine uyandı ağladı durdu ya.
İnanır mısın kan damlasını başlamaya korkuyorum, olan düzeni de hepten bozulacak diye. Kucakta iki dk kestirip cin gibi olma durumu bizde de var
Bir de bakıyorum kucağımda tam dalmış kendinden geçmiş güzel uyuyor, yatağa bırakıp geliyorum, hemen uyanıyor sinir ediyor beni
Ben parkta çocukları izletiyorum çok hoşuna gidiyor hiç sıkılmadan bakıyor
Ben de sütümü birkaç kez nazlışa verdim, bir yudum aldı beğenmedim kardeş içsin dedi
Bende oyle ya bir de memeden cikiyor cocuk ben uyumaya devam ettigim icin memeyi iceri sokmuyorum, yakasi cok islaniyor bazen. Kendime gelince hemen bez koyuyorum, hasta olcak diye korkuyorumGece uyanınca takip edeyim nasıl emdiğini diyorum ama olmuyor uykuya yenik düşüyorumbazen kucağıma alıp oturarak emziriyorum diğer memeyİ vermek içimin, onda bakıyorum güzel emiyor.
Bakalım şu pilates topunda emzirme işi tuttu üç gündür, iki hafta geçsin tekrar bi kilosuna baktırırım
Bnde oyleyim aslinda pek aram yok ama aradda insnin cani cekiyor.arada iciyirum artikk insan kisitlayinca daha cok icmek istiyorCanım çok çekerse içiyorum ya ben hiç öyle kısıtlamadım kendimi. Ama genel olarak kahveyle aram yok, üçü bir arada içiyorum
Sen bebeği gözlemleyerek karar verirsin, en doğrusu bu
Bizimki de temiz bez ve zıbınıyla 6100 çıktı, aynı şekilde bana da az almış dedi ebe ama bizde meme reddi var üç aydır. Pes etme emzirmeye devam et diğer ay da bakalım dedi.
Sizin beslenmede sıkıntı yoksa bence takılma, kilosu güzel maşallah
Zeynep Ela da aynı biliyor musun, sadece yanında yatarsam güzel uyuyor o da her zaman mümkün değil.
Hiç uyumasa daha iyi diyorum artık, en azından uyutmaya uğraşıp da hemen uyanınca sinir olmam
Benimki saat başı uyanıyor ya çok fena. Doktorlar kalıcı olabilir diyor bu gecici de olabilir diyor of valla kafayı yerim kalıcı olmsınBizimki de 4-5 kez uyandı. Bi yandan ağlıyor bi yandan gözlerini açamıyor
Ay teşekkür ederimSen geçen bebişle foto atmıştın galiba, orda gayet zayıf duruyordun ya maşallah
Aynı açıdan çekilmiş fotomu atsam senin iki katın gibi dururum
Ben de çok yiyorum durduramıyorum kendimi.
Eski halimi bilenler şaşırıyor, vay be sen böyle yemek yer miydin diyorlar.
2015te 26 yaşında evlendiğimde 45 kiloydum
Şimdi 63-64 gidip geliyorum
Emmesinde problem yok şimdilik ses oldumu aç olsa bile ilgisi oraya kayıyor mumkun oldugunda sessiz ortamda emziriyorum karnı doysun dıyeBizimki de temiz bez ve zıbınıyla 6100 çıktı, aynı şekilde bana da az almış dedi ebe ama bizde meme reddi var üç aydır. Pes etme emzirmeye devam et diğer ay da bakalım dedi.
Sizin beslenmede sıkıntı yoksa bence takılma, kilosu güzel maşallah
Aynen bizimki de ilk kez bu kadar fazla uyandı inşallah kalıcı olmazDün gece bizim kız da doğdu doğalı ilk kez bu kadar uyandı ve 11 buçuktu sanırım gece uykusuna yattığında. Napcaz bilmiyorum inşallah kalıcı olmaz çok korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?