2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ben de sabah 6.10da dayanamadım artık eşimi uyandırdım biraz da sen bak çok kötüyüm dedim.
Eşim yatak odasında kızımla yatıyor, yan odada da ben bebekle yatıyorum, öyle yer değiştirdik kendi bebeğin yanına geçti, ben kızımın yanına yattım ama tabiki uyuyamadım. Çünkü bebek sürekli çığlık atıyor, bizimki de alıp diğer odaya geçeyim ses rahatsız etmesin demiyor.

Dayanamadım kalktım bağırdım, siz uyurken ben çocuğu alıp salona geçiyorum rahatsız olmayın diye görmüyor musun çığlık atıp duruyor sustursana dedim
Ne yapayım susmuyor dedi, yattığın yerden bakarsan susmaz tabi kucağına al gerekirse yarım saat gezdir sussun ben de biraz yatayım dedim ama nasıl bağırıyorum ya sinirler tepeme çıktı.

Ya bi ben veremiyorum galiba şu kiloları. İlk 2 ay verdiğimle kaldım sonra gr oynamıyor. Açıkcası kabul ediyorum az da yemiyorum ama canım istiyor ne yapayım tatlıya hamurişine dayanamıyorum resmen
Sen geçen bebişle foto atmıştın galiba, orda gayet zayıf duruyordun ya maşallah
Aynı açıdan çekilmiş fotomu atsam senin iki katın gibi dururum
Ben de çok yiyorum durduramıyorum kendimi.
Eski halimi bilenler şaşırıyor, vay be sen böyle yemek yer miydin diyorlar.

2015te 26 yaşında evlendiğimde 45 kiloydum
Şimdi 63-64 gidip geliyorum

Benimki bakınca iyi bakıyor da işte aynı gece iki kere kalkınca çok geldi beyefendiye. Bugün yine hatirlattim yaptığını. Iyiki bir şey dedik 3.ye söylüyorsun dedi dedim bu hafta sonu kaçarın yok. Sadece emzirmeye alicam gerisi sende dedim. Aktivite banyo oyun uyutma hepsini vericem ona. Geceyi uyuyayarak gunduz kitaba bölüm hazırlayarak geçirmeyi umuyorum hayırlısı bakalım yapabilirsem

Bende de durum aynı. Eşim geçen şey diyor hamileyken yediğin bir günlük öğünü şimdi tek öğünde gömüyorsun diyor

Ilaç karşıtıyım aslında hele bebekte. Bu akşam dayanamadım bir çay kaşığı calpol verdim o zamandan beri uykusu daha iyi sanki 3 saat uyudu öyle emmeye kalktı sonra az salladım 10 dakikada tekrar daldı ya acaba bilmediğim ağrısı mi vardı. Bakalım gece ve yarın gündüz nasıl geçecek. Ya 3 saat daha uyusun da ben de uyuyam az.

Benimki 12de uyudu, ben hala buralarda geziyorum, sabah çok pişman olcam biliyorum

Ağrısı varmış demek ki canım uyudukça dinlenir iyi olur inşallah

Allah kolaylık versin canım, çocukla saatli iş yetiştirmek çok zor ve stresli

Aslında benim eşim de iyi bakar ama sabah o da tam açılamadı demek ki yattığı yerden bakmayı tercih etti
Sen de ver aynen keyfine bak işlerine bak
Bizde iki çocuk olunca mecbur çocukları paylaşıyoruz dinlenmeye fırsat olmuyor

Bende de durum aynı. Eşim geçen şey diyor hamileyken yediğin bir günlük öğünü şimdi tek öğünde gömüyorsun diyor
Ay dimi yaa
Hamileyken ne kadar sağlıklı düzenli ve az yiyordum
Şimdi her gün yemek yapmaktan sıkıldım
Akşamdan yemek kalmamışsa öğlene de ayrı yemek yapıyorum kızım için
Çok yorucu oluyor yemek düşünmek yapmak

Hiç sorma yemek işi zor. Bem bir çocukla bas edemiyorum allah kolaylık versin iki daha zor valla.

Kızlar molfixten memnundum söylemiştim ama tamamen yenilenmiş bezleri eskisiyle alakası yok gece oğlumun göbeğinden taşıp komple ıslatıyor hiç memnun değilim. Ne kullanıcam şimdi ben?

Ben dun verdim kan damlasi yine bi tik daha iyiydi ama o da kaka yaptiriyor olabilir haftada 2 kaka yapar normalde pazartesi yapmisti dun bi daha yapmis sasirtti beni, renginde de bi degisiklik yoktu

Bende sinir oluyorum aksamlari sirayla uyutuyoruz artik benim belim cok agriyo kucagimda uyutmaya calisirken, esim besikte salliyo oyle de uyumaya basladi mecbur kalinca

Dun cok ruzgarliydi cikaramadim burnu tikali zaten diye ama bende parka goturiyim babami yine unutmus agladi dun aksam

Ben de sütümü birkaç kez nazlışa verdim, bir yudum aldı beğenmedim kardeş içsin dedi

Haha bekledigimden iyiydi ya tadi ama kokusu biraz garip gercekten

Bende oyle ya bir de memeden cikiyor cocuk ben uyumaya devam ettigim icin memeyi iceri sokmuyorum, yakasi cok islaniyor bazen. Kendime gelince hemen bez koyuyorum, hasta olcak diye korkuyorum

Insallah az kaldi bu surecin bitmesine her gunleri farkli bakarsin bugun bitmus bile olabilir dun uyumadi gunduz yine salonda yanima yatirip meme verdim ikimizde uyumusuz normalde o sekilde gunduz asla emmez ve uykuya direnirdi. Bizde dun aniden meme reddi bitti ve ozlemis memeyi seviniyor verince eskisi gibi gulup ciglik atiyor Darisi basina insallah emmeyen bebek cok cok zormus

Dün gece bizim kız da doğdu doğalı ilk kez bu kadar uyandı ve 11 buçuktu sanırım gece uykusuna yattığında. Napcaz bilmiyorum inşallah kalıcı olmaz çok korkuyorum.

Bnde oyleyim aslinda pek aram yok ama aradda insnin cani cekiyor.arada iciyirum artikk insan kisitlayinca daha cok icmek istiyor

Ay teşekkür ederim vücut tipim elma tüm kilo göbekte haliyle kanguru da tam kapatması gereken yeri kapatıyor . Göğüslerim de inanılmaz büyüdüler zaten küçük değillerdi sanki artık hiç küçülmeyecek gibiler

Emmesinde problem yok şimdilik ses oldumu aç olsa bile ilgisi oraya kayıyor mumkun oldugunda sessiz ortamda emziriyorum karnı doysun dıye
Bu ay cidden zormuş ilgileri çok cabuk kayıyor

Dün gece bizim kız da doğdu doğalı ilk kez bu kadar uyandı ve 11 buçuktu sanırım gece uykusuna yattığında. Napcaz bilmiyorum inşallah kalıcı olmaz çok korkuyorum.
Aynen bizimki de ilk kez bu kadar fazla uyandı inşallah kalıcı olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…