- 26 Eylül 2014
- 4.528
- 9.877
- 358
- Konu Sahibi KirazHanim
- #52.281
Ben de sabah 6.10da dayanamadım artık eşimi uyandırdım biraz da sen bak çok kötüyüm dedim.Gecen gece aynisini ben yasadim. Haftasonuydu ise gitmeyecekti. Aldı oğlanı elimden sen uyu dedi. Sonra o gece iki kere daha kalktı tabi bende emzirmeye kalkıyorum emzirip eşime veriyorum. Ama hemen uyuyamiyorum işte. Sabah seslendim az oyalasana bebeği diye geceden beri ben bakıyorum dedi. Ben gece gündüz hep bakıyorum nasıl sinir oldum kahvaltıda verip veristirdim
Eşim yatak odasında kızımla yatıyor, yan odada da ben bebekle yatıyorum, öyle yer değiştirdik kendi bebeğin yanına geçti, ben kızımın yanına yattım ama tabiki uyuyamadım. Çünkü bebek sürekli çığlık atıyor, bizimki de alıp diğer odaya geçeyim ses rahatsız etmesin demiyor.
Dayanamadım kalktım bağırdım, siz uyurken ben çocuğu alıp salona geçiyorum rahatsız olmayın diye görmüyor musun çığlık atıp duruyor sustursana dedim
Ne yapayım susmuyor dedi, yattığın yerden bakarsan susmaz tabi kucağına al gerekirse yarım saat gezdir sussun ben de biraz yatayım dedim ama nasıl bağırıyorum ya sinirler tepeme çıktı.