Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    159
Kizlar magnezyumu kacinci haftaya kadar kullanicaz??bilgisi olan var mi??
Canim sanirim gebeligin sonuna kadar hatta ben 2 doz aliyroum gunluk cnku bas agrilarim oluyor siddetli birde hazim problemim var bayadir doktorum 2 ye cikartti sabah aksam doguma kdr devam edicez sanirim

Özel sektörde finansçıyım ne yazık ki ve genel müdürlük olduğu için imza işleri falan filan sıklıkla ofise gidiyorum 🥲 sonrasında da ne kadar uzak kalırsam o kadar iyi diye düşünüp bayram sonrasına direnmek istiyorum ama becerebilirsem umarım 😭🤲
İnşallah dayanabiliriz ya çok zor gerçekten çalışmayan arkadaşlarıma özenir oldum 🥲

Canim sanirim gebeligin sonuna kadar hatta ben 2 doz aliyroum gunluk cnku bas agrilarim oluyor siddetli birde hazim problemim var bayadir doktorum 2 ye cikartti sabah aksam doguma kdr devam edicez sanirim
Bende ayni canim gunde iki tane aliyorum cok sukur bu aralar bas agrim yok 36dan sonra birakiriz heralde cunku sancilari hissetmiycez😂

İşten geldim ve hala evi toparlıyorum hiç durmaya vaktim olmadı, yarın nakliyeciler gelecek. Ağlıyorum durup durup. Evin içerisinde koliden adım atacak yer kalmadı. Ortada bir sürü ıvır zıvır kaldı. Esim devrildi yattı, yatmasa da bir işe yaramadı resmen boş boş dönüp durdu. Ayakkabıları paketledi sadece. Yat uyu dinlen diyip duruyor bana da sabah adamlar gelecek hala ortada eşya var kendi kendine mi toparlanacak bunlar git yat dedim en son sinirden. Çıldırmama ramak kaldı gerçekten.

Back