Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    159
Eve
İsimli takim mi sipariş ettiniz? Nereden ettiniz ben de düşünüyorum ama karar veremedim:/
Evet hazırlıklarım bitmişken herax0 herax0 in kuzusu Bilge için yaptırdığı takımı beğenip ben de kendi bebeğim için sipariş verdim 😅

Eklentiler

• Screenshot_20250301-082443_Instagram.webp
    Screenshot_20250301-082443_Instagram.webp
    44,4 KB · Görüntüleme: 26
İşten geldim ve hala evi toparlıyorum hiç durmaya vaktim olmadı, yarın nakliyeciler gelecek. Ağlıyorum durup durup. Evin içerisinde koliden adım atacak yer kalmadı. Ortada bir sürü ıvır zıvır kaldı. Esim devrildi yattı, yatmasa da bir işe yaramadı resmen boş boş dönüp durdu. Ayakkabıları paketledi sadece. Yat uyu dinlen diyip duruyor bana da sabah adamlar gelecek hala ortada eşya var kendi kendine mi toparlanacak bunlar git yat dedim en son sinirden. Çıldırmama ramak kaldı gerçekten.
Canım çok hırpalama kendini sen yinede. Allah kolaylık versin 3 günde olacaktı 5 günde olur ama olur kendine dikkat et sen.

İşten geldim ve hala evi toparlıyorum hiç durmaya vaktim olmadı, yarın nakliyeciler gelecek. Ağlıyorum durup durup. Evin içerisinde koliden adım atacak yer kalmadı. Ortada bir sürü ıvır zıvır kaldı. Esim devrildi yattı, yatmasa da bir işe yaramadı resmen boş boş dönüp durdu. Ayakkabıları paketledi sadece. Yat uyu dinlen diyip duruyor bana da sabah adamlar gelecek hala ortada eşya var kendi kendine mi toparlanacak bunlar git yat dedim en son sinirden. Çıldırmama ramak kaldı gerçekten.
Kolay gelsin. Isin cogunu halletmissiniz, bundan sonrasini yavastan alin, kendinizi yipratmayin. 🧿
Yeni evinizde de guzel gunlerde oturun🥰

Kizlar ya benim kizim bazen çok hareketli oluyo bazen de az hareket ediyo ben de stres oluyorum bisey mi oldu acaba diye siz de yasıyor musunuz bunu yoksa rutin mi sizin hareketleriniz

Kizlar ya benim kizim bazen çok hareketli oluyo bazen de az hareket ediyo ben de stres oluyorum bisey mi oldu acaba diye siz de yasıyor musunuz bunu yoksa rutin mi sizin hareketleriniz
Canım benim kızım da öyle pozisyonuyla alakalı. Ama artık dışardan uyarilinca tepki gerdikleri için içimbrahat şükür. Sen de takılma hicbisey olmaz inşallah 🙏🏻🥰

Benimki de öyle günü gününe tutmuyor. Alıştım desem de alışamıyorum sakin olduğu günler aklım hep onda. 🥲

Bende de öyle kafasına göre takılıyor bazen hiç durmuyor bazen baya tembel oluyor 😝 ben de takmamaya çalışıyorum

Canım bazen uyuyorlar yoruluyorlar ondan öyle benimki geceleri daha güm güm vuruyor sabah sakin sahura kalktık ordan oraya zıplıyor çıkacak yer mi arıyon dedim

Benimki de öyle günü gününe tutmuyor. Alıştım desem de alışamıyorum sakin olduğu günler aklım hep onda. 🥲
Benim de oyle bazen bi iki gun cok az hareket ediyo ve cok hafif hissediyorum. Bazen de cok ve sert hareketleri oluyor. Bence pozisyonuna gore hissediyoruz.
Hafif bile hissetsem benim icin rahatliyo, demek ki orada ve yine pozisyonunu degistirmis diyorum.

Back