- 1 Aralık 2018
- 774
- 577
- 53
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #52.321
Kizlar ocean kan damlasini 0.5 mi veriyorsunuz ?birde rengi bunun krem rengi enteresan geldi alismisiz ya kipkirmizi kan damlalarina.
Bizimkinde de şu an üst solunum yolu enfeksiyonu var. Prospan bitkisel şurup kullanıyoruz. Burnu tıkalı kalırsa orta kulak enfeksiyonu oluyor ona dikkat et. Ben burnunu açamadıgım için oldu.Bebeğim çok huzurlu sakin bi bebekti şimdi çok huzursuz aşidan sonra oldu ayrica grip geniz akintisi var doktora gittik serum fizyolojik ile aç dedi yeşil sümük geliyodu tehlikeliymiş allahtan kesildi rengi, hala hırıl hırıl alerji testi yaptirabilirsin dedi iburamin zero verebilirsin çay kaşiği ile dedi çok huzursuz olunca bir kere vericem alerji damlası yazdi birde. Kullanan varmi böyle bir damla bi zarari olmaz dedi.
Alerji damlasının ismi ne bizde kullanıyoruz şu an.Bebeğim çok huzurlu sakin bi bebekti şimdi çok huzursuz aşidan sonra oldu ayrica grip geniz akintisi var doktora gittik serum fizyolojik ile aç dedi yeşil sümük geliyodu tehlikeliymiş allahtan kesildi rengi, hala hırıl hırıl alerji testi yaptirabilirsin dedi iburamin zero verebilirsin çay kaşiği ile dedi çok huzursuz olunca bir kere vericem alerji damlası yazdi birde. Kullanan varmi böyle bir damla bi zarari olmaz dedi.
Daha almadik bilmiyorum sizin neAlerji damlasının ismi ne bizde kullanıyoruz şu an.
ZaditenDaha almadik bilmiyorum sizin ne
Bizimkinde de şu an üst solunum yolu enfeksiyonu var. Prospan bitkisel şurup kullanıyoruz. Burnu tıkalı kalırsa orta kulak enfeksiyonu oluyor ona dikkat et. Ben burnunu açamadıgım için oldu.
Bende öyle hiç açamadım burnu tıkalı kalmıştı ilk zamanlar. Aspiratörle temizleyebiliyorum ancak.Bende acamiyorum burnunu aspiratoru de kullanmak istemiyorum serum fizyolojik ve nazal nemle acmaya calisiyorum, eli kulagina gidiyor bazen bizimkininde acaba kulaginda iltihap mi var diye dusunuyorum bu ara
Diş çıkarırken de el kulağa gidiyor cekistiriyorlarmis diste olabilirBende acamiyorum burnunu aspiratoru de kullanmak istemiyorum serum fizyolojik ve nazal nemle acmaya calisiyorum, eli kulagina gidiyor bazen bizimkininde acaba kulaginda iltihap mi var diye dusunuyorum bu ara
Bizimkinin de gidiyor eli arada. Çok şiddetli bi enfeksiyon değilmiş ama yine de olmuş işte. Burnu açık tutulduğu sürece kendi kendine geçer dedi doktor. Tıkalı kalırsa enfeksiyon çoğalırmış. Ben otribebe ile çekiyorum mutlaka artık. Sadece serum fizyolojik ile yapıyordum açılmamış hiçBende acamiyorum burnunu aspiratoru de kullanmak istemiyorum serum fizyolojik ve nazal nemle acmaya calisiyorum, eli kulagina gidiyor bazen bizimkininde acaba kulaginda iltihap mi var diye dusunuyorum bu ara
Alinca yazarim nasil bi etkisi oldu mu bebise. Bizim tikaniklik hala cok. Gripse bi hafta olacak daha gecmedi.Zaditen
Bende öyle hiç açamadım burnu tıkalı kalmıştı ilk zamanlar. Aspiratörle temizleyebiliyorum ancak.
Diş çıkarırken de el kulağa gidiyor cekistiriyorlarmis diste olabilir
Bizimkinin de gidiyor eli arada. Çok şiddetli bi enfeksiyon değilmiş ama yine de olmuş işte. Burnu açık tutulduğu sürece kendi kendine geçer dedi doktor. Tıkalı kalırsa enfeksiyon çoğalırmış. Ben otribebe ile çekiyorum mutlaka artık. Sadece serum fizyolojik ile yapıyordum açılmamış hiç
Ben dogdugu gunden beri çekiyorum zarari niyeki, cok sümük çıkıyor yoksa açılmıyorBende deniyim, dogdugundan beri 3 kez filan aspirator kullandik sadece zararli diye. Esim kullanmayalim serun fizyolojik sık diyor ama acilmiyor dedigin gibi
Aa bunu bilmiyordum umarim ondandir, hasta degildir
Her gun cekiyor musun ben hic denemedim aspiratoru esime cektiriyordum. Buna bile tek basima cesaretim yok
İyi ki kullanıyorum. Çünkü zaten hasta emmek istemiyor, o iştahını açtı sanırım emmesi de düzeldi biraz en azından ve uykusu da düzene girdi o damla sayesinde. Bizimkinde de tıkanıklık var bazen aşırı hırıltı oluyor. Onu gördükçe ben nefes alamıyorum sanki çok kötü. Zaten ben de grip oldum, eşim hepimize bulaştırdıAlinca yazarim nasil bi etkisi oldu mu bebise. Bizim tikaniklik hala cok. Gripse bi hafta olacak daha gecmedi.
Evet her gün çekiyorum, çünkü ben serum fizyolojik sıktığımda mukozaya etkisi olmuyor, çıkmıyor yani. Ancak çekince çıkıyor, neler varmış diyorumBende deniyim, dogdugundan beri 3 kez filan aspirator kullandik sadece zararli diye. Esim kullanmayalim serun fizyolojik sık diyor ama acilmiyor dedigin gibi
Aa bunu bilmiyordum umarim ondandir, hasta degildir
Her gun cekiyor musun ben hic denemedim aspiratoru esime cektiriyordum. Buna bile tek basima cesaretim yok
Ben dogdugu gunden beri çekiyorum zarari niyeki, cok sümük çıkıyor yoksa açılmıyor
Evet her gün çekiyorum, çünkü ben serum fizyolojik sıktığımda mukozaya etkisi olmuyor, çıkmıyor yani. Ancak çekince çıkıyor, neler varmış diyorumöncesinde yumuşatırsan zarar vermiyor aspiratör, korkulacak bir şey değil. Tabi tıkanıklık yoksa ve kendi kendine çıkıyorsa hiç gerek yok
Bizede oyle dedi ilk kizimida boyke yapiyidum bi sikinti gormedim hic sorma gereği duymadim o yüzdenBiz hic sumuk cikaramadik da mesela gozuken sumugu almak icin aspiratoru kullandik heralde beceremedik. Doktor hastaneden cikarken de aspiratoru gerekmedikce kullanmayin gibi bir sey soylemisti. Sanirim burun deliklerini tahris mi ediyor artik tam bilmiyorum
Cumartesi kontrolde de doktor serum fizyolojikle ac dedi aspirator kullan demedi bize
Bizimde ikinci gribimiz burnunu acinca rahatlıyor uykusuzluğuda sanirim ondan cok kotu oluyirum ben de ( soguk buhar varsa onune biraz tutun rahatlar ben oyle yapıyorum bazen, nem dengesi ayalarlamakta onemli nem cok dusuk salon buyuk ayarlayamiyoruz.İyi ki kullanıyorum. Çünkü zaten hasta emmek istemiyor, o iştahını açtı sanırım emmesi de düzeldi biraz en azından ve uykusu da düzene girdi o damla sayesinde. Bizimkinde de tıkanıklık var bazen aşırı hırıltı oluyor. Onu gördükçe ben nefes alamıyorum sanki çok kötü. Zaten ben de grip oldum, eşim hepimize bulaştırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?