2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Aslında benim de çok açıktı iki haftadır böyle ama süt etkilenmiyormuş az yediğimde onu görmüş oldum. Önceden az yersem süt azalacak diye gece kalkıp helva yiyordum

Haha evet hep oyle derlerdi, annem ogun atlama sunu ye bunu yap diye arar beni hala ama sutu etkilemiyorsa cok iyi gercekten

Aşı badeye format attı galiba kesinlikle emzirememek çok daha zor. En azından memedeyken dinlenebiliyorduk. Darısı başımıza artık

Ay gercekten oyle oldu bir de su uyku sorununu cozsek bal gibi bebek oldu darisi hemen basiniza insallah

Ya bi ben veremiyorum galiba şu kiloları. İlk 2 ay verdiğimle kaldım sonra gr oynamıyor. Açıkcası kabul ediyorum az da yemiyorum ama canım istiyor ne yapayım tatlıya hamurişine dayanamıyorum resmen
Bende ilk verdim 8 kilo yemek yüzünden 3 kilo aldım. Şimdi dikkat etmeye çalışıyorum mümkün mertebe

Ya bi ben veremiyorum galiba şu kiloları. İlk 2 ay verdiğimle kaldım sonra gr oynamıyor. Açıkcası kabul ediyorum az da yemiyorum ama canım istiyor ne yapayım tatlıya hamurişine dayanamıyorum resmen
Yalniz degilmisim bendede ilk iki ay guzel gitti kilo kaldim oyle veremiyorum ama cok yiyorum cok acikiyorum normalde kolay kolay aclik ceken biri degilim ama suan irademe hakim olamiyorum birde her hafta sonu arkadas toplantilarimiz oluyor gomuyorum hamur isini yani

Bana erkek gibi geldi

Benim oğlan uykuya geçerken kendi kendine ninni söyler gibi yapıyo artık önceden parmak emerdi her gün birşey çıkartıyo ayrıca ben emzirirken diyetisyene gittim diyete uydum kilo veremedim sütüm azaldı. Çok da su içiyordum rezene falan da yazmıştı ama sütüm azaldı meme reddi de vardı o dönem. Şimdi önüme geleni yiyorum kilo veriyorum yicem emzirirken ya, bi daha böyle yiyemem istediğimi. Az önce soğuk baklava siparşi verdim kocama

Kızlar tatilden geldik umduğumdan çok daha iyi geçti miniğim keyfe geldi sürekli ses çıkardı hiç durmadığı kadar bebek arabasında yattı. Havuz kenarında plajda şezlongta her yerde uyudu ilk gün denizden korkmuştu ertesi gün alıştı hiç çıkmak istemedi eve gelince ağlamaya başladı

Benim de çok açık kilo da veremiyorum. Hiçbir kıyafetim de olmuyor çoook üzülüyorum ama yine de yiyorum kendimi alamıyorum

Emzirmekten boyle olduk biz hic bu kadar yemek yemezdim Bana oluyo genelde kiyafetlerim ama mesela elbiselerin ust fermuari kapanmiyo ya sirtim kilo almis ya gogusler buyudugunden dondurmayi kestim bende bu ara, bir de ziplamak biraz farkettirdi. Illa vericez ya napalim enerji de lazim

Benim hiç bi yerden olmuyo kalça bel göbek … heryer fena

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…