- 2 Ağustos 2020
- 2.019
- 2.254
- 83
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #51.141
Sen çok da kilo almamışsın, sporla göbek gider merak etmemavii33
62 ile hamile kaldim, doğuma girerken 70 kiloydum. Kızım 2900 doğdu
Suan 60 61 kilo arasiyim. Ama gel gör ki hiç mutlu değilimçünkü top gibi göbegim kaldı. Ne giysem yakışmıyor üzerime birazcik değen bişey giysem hamile gibi duruyorum
Sizinki en azından çıkarıyormuşYaa bizde de bu ara gaz var neden anlamıyorum. 3 aydan sonra biter diyorlar bizimki yine başladı. Gece 4.30da emmeye kalktı, bir gaz çıkardı anlatamam bina inledi resmeninşallah komşular ben yaptım sanmıyodur
Ben diyet yapmak durumundayım kızın alerji şüphesinden dolayı. Bir de sürekli hareket halindeyiz sağolsunYine verebilmişsin ne güzel. Ben daha 6 kg verebildim6.ayı bekliyorum ek gıdaya geçince diyete başlıcam
Bizim ki de sık emiyor ama eskiden beri sık emiyordu bu ara aşırı gaz yaptı. Neden bilmem. Gaz damlası mı alsam diye düşünüyorum.Sizinki en azından çıkarıyormuşbizim eskiden sağa dönse gaz çıkarır sola dönse gaz çıkarır öyle kolaydı. Şimdi sabahları yarım saat masaj yapıyorum çıkmıyor sonra da uyanıp gülmeye başlıyor bi daha uyku yok bu ara gece çok sık emmeye başladı acaba sindiremiyorlar mı ki ondan mı gaz oluyor
Şu çok komik oluyor, uyandıktan sonra belki tekrar uyur umuduyla göz teması kurmamaya çalışıyoruz ya da konuşmuyoruz ya. Eşim de nerdeyse yere oturup beşiği öyle sallayacak gözükmemek için. Tabi ben kendime gülmekten uykusunu açıyorum çocuğunDün 21.15te uyuttuk. Hemen yatağına yatırmadık uyanmasın diye. 21.40 gibi artık götürelim dedik. Yatağına yatırdık ve bilin bakalım noldu? Evet doğru tahmin gözünü açtı. Bir de güldü. Bir süre almadık yatağından konuşmadık da. Hafif hafif salladık belki geri dalar diye ( iyi niyete bak) ama tabi ki o mızırdanmak için çoktan enerjisini toplamıştı. Aldım artık emzirdim biraz. 10 gibi uyudu tekrar. Oh dedim gazını çıkartıp yatırayım. Kendi geğirmesine uyandı.sonra biraz daha emzirdim. Yine uyudu. Bu sefer biraz daha bekledim gazını çıkarmak için. Tam yatırıcam sokakta bi şeyler oldu patır kütür sesler sirenler falan. Sıçradı tabi. sonra biraz pış pışladım uyudu allahtan. 10.40ta savaştan çıktım.
Benim de pantolonlarım olmuyor ki, göbeğimdenSen çok da kilo almamışsın, sporla göbek gider merak etmeben hiçbir kıyafetime giremiyorum psikolojim bozuluyor
Bende var vicol diye bir damla. Bitkiselmiş ama hiç kullanmadım. Doktor yazmış aldık duruyor. acaba kullansam mı işe yarar mı ya da alışır sonra daha zor mu olur? İlaç kullanmaya karşı bi bünyem var aşamıyorum. böyle de çocuğa eziyet mi ediyorumBizim ki de sık emiyor ama eskiden beri sık emiyordu bu ara aşırı gaz yaptı. Neden bilmem. Gaz damlası mı alsam diye düşünüyorum.
Ah ben her gün akşam böyle savaşıyorumDün 21.15te uyuttuk. Hemen yatağına yatırmadık uyanmasın diye. 21.40 gibi artık götürelim dedik. Yatağına yatırdık ve bilin bakalım noldu? Evet doğru tahmin gözünü açtı. Bir de güldü. Bir süre almadık yatağından konuşmadık da. Hafif hafif salladık belki geri dalar diye ( iyi niyete bak) ama tabi ki o mızırdanmak için çoktan enerjisini toplamıştı. Aldım artık emzirdim biraz. 10 gibi uyudu tekrar. Oh dedim gazını çıkartıp yatırayım. Kendi geğirmesine uyandı.sonra biraz daha emzirdim. Yine uyudu. Bu sefer biraz daha bekledim gazını çıkarmak için. Tam yatırıcam sokakta bi şeyler oldu patır kütür sesler sirenler falan. Sıçradı tabi. sonra biraz pış pışladım uyudu allahtan. 10.40ta savaştan çıktım.
55 kg ile hamile kaldım 72 ile doğuma gittim sanırım. Şuan 65 kg falan geliyorum. Daha 10 kg fazlam var. Normal doğum yapmama rağmen veremedim. 36 bedene dönmek istiyorum artıkBenim de pantolonlarım olmuyor ki, göbeğimdenKaç kilosun şimdi? Benim çok bulantılarım vardı nerdeyse ilk 6 ay. Burda da yazıyordum. Bir arkadaş sey yazmıştı bana hatta yalnız değilsin anlamında, şuanda bunlari sana karanlık ve banyoya yakın bir odadan yazıyorum, bulantı geldiğinde hemen yetişmek için diye. Kimdi acaba o ve şuan bu satırları okuyorsa ona sariliyorum, canım anne, bak geçti gitti hepsi
Ben de aynı mantıkla vermedim vermedim şimdi çekiyoruzBende var vicol diye bir damla. Bitkiselmiş ama hiç kullanmadım. Doktor yazmış aldık duruyor. acaba kullansam mı işe yarar mı ya da alışır sonra daha zor mu olur? İlaç kullanmaya karşı bi bünyem var aşamıyorum. böyle de çocuğa eziyet mi ediyorum
Ben doğum sonrası normal kilomun çok altına düştüm. Tekrar kilo almaya çalıştım bi süre alamadım ama sonra kompostolar helvalar kilo aldırdı. Şu an 2 kilo fazlam var.
9 kg verdim, doğum öncesi kiloma daha 4-5 kg var, Boy da yok adile naşit gibi geziyorum öyleKızlar doğum kilolarınızı verebildiniz mi? Biraz da kendimizden konuşalım
Hiç uzulme 10 kilo kalmış her halikarda gider..65 çok değil ki hem55 kg ile hamile kaldım 72 ile doğuma gittim sanırım. Şuan 65 kg falan geliyorum. Daha 10 kg fazlam var. Normal doğum yapmama rağmen veremedim. 36 bedene dönmek istiyorum artık
ben biraz sevip muhabbet ettikten sonra görünmemek için oturup öyle sallıyorum, yoksa yılışıp duruyorŞu çok komik oluyor, uyandıktan sonra belki tekrar uyur umuduyla göz teması kurmamaya çalışıyoruz ya da konuşmuyoruz ya. Eşim de nerdeyse yere oturup beşiği öyle sallayacak gözükmemek için. Tabi ben kendime gülmekten uykusunu açıyorum çocuğun
Spora sadece vakit değil enerji de yokBende de ayni oyle oldu o emzirme ve uykusuzluk savasinda 15 gun icinde verdim tum kiloyu ama baya bi cokmustum simdi 3 kg fazla kaldiregli olabilsek aslinda ondan da biraz umutluyum spora vakit yok cunku
O kadar ucuz olmaz dıe tahmin edıyrmBende kehribar kolye aldım kızlar 55tl inşallah sahte değildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?