2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286

Yok canim etmiyorsundur tabii ki biraz hormonel ya boyle seyler iste belki kokunu da daha cok duysa daha iyi olabilir

Evet hiç mama vermiyorum ama aşırı gaz oluyor sabahları, kıvranarak uyanıyor. İlk 3 ay hiç gaz olmadı bizde, 1 aydır var.

Kizlar oglumun alttaki köpek dişleri beyazlamış ilk once onlar mi çıkacak anlamadım ki normal mi acaba?

Toddler çocuk beden neko start benimki korkudan daha deneyemedim

Geçmiş olsun

Evet hiç mama vermiyorum ama aşırı gaz oluyor sabahları, kıvranarak uyanıyor. İlk 3 ay hiç gaz olmadı bizde, 1 aydır var.
Yaa bizde de bu ara gaz var neden anlamıyorum. 3 aydan sonra biter diyorlar bizimki yine başladı. Gece 4.30da emmeye kalktı, bir gaz çıkardı anlatamam bina inledi resmen inşallah komşular ben yaptım sanmıyodur

mavii33
62 ile hamile kaldim, doğuma girerken 70 kiloydum. Kızım 2900 doğdu

Suan 60 61 kilo arasiyim. Ama gel gör ki hiç mutlu değilim çünkü top gibi göbegim kaldı. Ne giysem yakışmıyor üzerime birazcik değen bişey giysem hamile gibi duruyorum

Ahahah yatak odasındaki avizeyi sökmeyi düşündüm bu sabah. Tam uyuyacakken ona bakıp cıyaklıyor
Ben de salondaki avizeyi gittiğimiz her yere götürmeyi düşündüm ya da fotoğrafını çekip çıktı alıp gittiğimiz yerde tavana yapıştırmayı. Ona bakarak uyuyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…