• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Cok teşekkür ederim canım kucağa alismssin diye almıyorum genelde ama uzak değiliz hani birlikte oyun falan oynuyoruz sürekli mıncıklıyorum 🤣 ten teması sayılır mı bilmem 🤣yanyana yatıp oynarken hep dokunuyoruz birbirimize umarım herhamhi bir duyguyu yada şefkati eksik vermiyorumdur

Yok canim etmiyorsundur tabii ki😍 biraz hormonel ya boyle seyler iste belki kokunu da daha cok duysa daha iyi olabilir 🥰

Sadece anne sütü aldığı halde mi o kadar gazlı?
Bizimkide öyle mama veriyorum ama 4 5 gibi kasılarak uyanıyor muhakkak. Gece yatırmadan gazını çıkarabildiğin kadar çıkarmaya çalış biraz daha rahat edersin.
Evet hiç mama vermiyorum ama aşırı gaz oluyor sabahları, kıvranarak uyanıyor. İlk 3 ay hiç gaz olmadı bizde, 1 aydır var. 😞

Kizlar oglumun alttaki köpek dişleri beyazlamış ilk once onlar mi çıkacak anlamadım ki normal mi acaba?

Ay ben bebek beden yerine toddler beden sipariş vermişim 😞 çok dalgınım bu aralar.. bir de kızıyorum yanlış göndermişler olacak iş mi bu diye 🥲 neyse iade edeceğim. Ama neko alıcam bu kez. Onun ip kısımlarında plastik sıkıştıran şeylerden var bunda bağlamalı olduğu için biraz uğraştırıcı oldu. Denemiş oldum 😄
Toddler çocuk beden😁😁 neko start benimki👀👀 korkudan daha deneyemedim🤣🤣

Canım ya dün öğleden sonra döküntü oldu her yeri, huysuzluğu ondanmış sanırım.
Birkaç gün kafası aşırı sıcaktı, burda da yazmıştım dişten diye. Çünkü ateşini ölçmüştüm çok yüksek değildi, alnından temassız 37.2 koltuk altından ölçer 36.6 çıkmıştı. Ama kafası ve avuç içleri çok sıcaktı.
Altıncı hastalık mı geçirdi acaba diyorum döküntülerden sonra.

Biraz fotoğraf çekmeye çalıştım bak buraya da ekliyorum.
Boynu, kulak arkaları, alnı ve göz kapakları, ensesi yoğun, vücudunda da var ama diğer yerleri kadar yoğun değil.
Eki Görüntüle 2907066 Eki Görüntüle 2907067 Eki Görüntüle 2907068 Eki Görüntüle 2907069 Eki Görüntüle 2907070
Geçmiş olsun 😔

Evet hiç mama vermiyorum ama aşırı gaz oluyor sabahları, kıvranarak uyanıyor. İlk 3 ay hiç gaz olmadı bizde, 1 aydır var. 😞
Yaa bizde de bu ara gaz var neden anlamıyorum. 3 aydan sonra biter diyorlar bizimki yine başladı. Gece 4.30da emmeye kalktı, bir gaz çıkardı anlatamam bina inledi resmen 😅 inşallah komşular ben yaptım sanmıyodur :D

Bebek gormesine gelen akrabamız, arayı çok açmadan ikinci çocuğu yapın mutlaka dediğinde cevabım:

Screenshot_2021-08-27-11-25-51-33.webp

mavii33 mavii33
62 ile hamile kaldim, doğuma girerken 70 kiloydum. Kızım 2900 doğdu🐰

Suan 60 61 kilo arasiyim. Ama gel gör ki hiç mutlu değilim🥺 çünkü top gibi göbegim kaldı. Ne giysem yakışmıyor🥺 üzerime birazcik değen bişey giysem hamile gibi duruyorum😥

Ahahah yatak odasındaki avizeyi sökmeyi düşündüm bu sabah. Tam uyuyacakken ona bakıp cıyaklıyor 😄
Ben de salondaki avizeyi gittiğimiz her yere götürmeyi düşündüm 🤣 ya da fotoğrafını çekip çıktı alıp gittiğimiz yerde tavana yapıştırmayı. Ona bakarak uyuyor çünkü :D

Back