- 26 Eylül 2014
- 4.528
- 9.878
- 358
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #50.921
Ben de çok üzüldüm ve üzgünümAman Allah'ım şoka girdim resmen yaa nasıl üzüldüm...
Biontech antikor oranı daha yüksek diye okumuştum sanırım, o yüzden onu tercih ettim canım. İnşallah benim bünyem az etkilenenler arasında olurYa benim annemler covid geçirdi üstüne de 2 doz biontech oldular haftalardır kötülermide bulantısı ishal bi türlü geçmiyor. Acaba 2.dozu sinovac mı olsan?
İlk dozdan 24 saat sonraki kakasında ben de nokta şeklinde kan görmüştüm.Ben oldum. İkincide de kol ağrısı oldu bende. Hafif ishal olur gibi oldum ama çok sürmedi. Bir de o gün denk mi geldi bilmiyorum kızım üşütmüş gibi yeşil yaptı kakasını gün boyu
Sağol canım bende yapayım biraz ❤Şeftali ve kayısıyı iri iri doğradım, küçük porsiyonlar şeklinde poşetledim canım
Konserve yaptıklarımı da şekersiz olarak kaynattım, iyice yumuşayınca blender yaptım tekrar kaynattım ve kavanozladım.
Karışık kaynatıp kaldıran da var, ben ayrı ayrı yaptım.
Ayına göre sulandırıp meyve suyu da verdim, pankeklern içine de koydum, pekmezle karıştırıp meyve suyu da yaptım.
Kırmızı erik kabızlığa çok iyi geliyor mesela. Onu bol bol yapmıştım pekmezle karıştırıp verdim
Rica ederim kolay gelsinSağol canım bende yapayım biraz ❤
Biontech antikor oranı daha yüksek diye okumuştum sanırım, o yüzden onu tercih ettim canım. İnşallah benim bünyem az etkilenenler arasında olur
Canim bizde hic bir sorun olmadi hatta bayram donusu yol ustu bir hastanede olduk sonra yolculuga devam ettikhafif kol agrisi oldu baska bir sey olmadi. Ama erkek kardesim izin almisti mesela asinin ertesi gunu halsiz hissetmis. Annemle babamda da hic sorun olmadi. Bunyeden bunyeye degisiyor demek ki
Kesinlikle canım bünyeye göre değişiyor.
Eşim de aşıdan sonraki gün baya halsiz hissetti, baş ağrısı oldu. Kardeşi tam hastalık geçiriyor gibi oldu daha ağır etkilendi.
Ben de tedirginim ama okullar açılmadan olmam gerek, eşim eve hastalık taşıyabilir
Spring05
Bir arkadaşım da sık sık emzirdiği için meme reddi ile karşılaşmıştı 3. aydan itibaren beslenme aralığı açılmalıymış doktor gündüz 3 saat gece de 4 saati önerdi bize deKızlar bugün emzirme danışmanı ile görüştüm. Bizimki meme reddi değil grevmiş. Bu aylarda çok normalmiş 2 haftadan 2 aya kadar sürebilirmiş. Beslenme aralığını kısa tutmamak gerektiğini yoksa bebeğin tam doyma değil atıştırma yapmaya alıştığını söyledi. 3-4 saat bekleyebilirsin, bir süre uykuda emzirme gündüzleri acıktığını hissetsin dedi. Şimdi öyle deneyeceğim bakalım.
Günde bir kez veriyorum işte. O da her gün değil. Bazen es geçiyoruz.Düzelir düzelir sadece sen biberona çok alıştırma yeter
İşe yarıyor o. Ben de sormuştum birine. Aynı seyi demişti.Kızlar bugün emzirme danışmanı ile görüştüm. Bizimki meme reddi değil grevmiş. Bu aylarda çok normalmiş 2 haftadan 2 aya kadar sürebilirmiş. Beslenme aralığını kısa tutmamak gerektiğini yoksa bebeğin tam doyma değil atıştırma yapmaya alıştığını söyledi. 3-4 saat bekleyebilirsin, bir süre uykuda emzirme gündüzleri acıktığını hissetsin dedi. Şimdi öyle deneyeceğim bakalım.
Hemen denicem adetim biter bitmez. Sağol canım.Kuzu bebeğinin adina niyet edip 21 kez besmele cek ardirdan 7 fatiha 7 ihlas 7 felak 7 nas ve 7 ayetel kursi oku. Uflerken de huu diye üfle
Ilk kizimda zombi gibiydim bende 24 saatin 3 saati uyku uyuyordu sadece oyle bir zorluktan sonra bu bana Allahin bir lutfu gibiAy maşallah ya ne kadar güzelben bazen ağlıyorum uyutmaya çalışırken cidden tam bir imtihan benim için.
Bende bugün denedim yine emzirmeyi ağzına süt damlattim resmen yüzünü ekşitti tiksindi gibi yaptı çok üzüldüm tadına baktim sanki eskisi gibi tatlı değildi sütümKızlar bugün emzirme danışmanı ile görüştüm. Bizimki meme reddi değil grevmiş. Bu aylarda çok normalmiş 2 haftadan 2 aya kadar sürebilirmiş. Beslenme aralığını kısa tutmamak gerektiğini yoksa bebeğin tam doyma değil atıştırma yapmaya alıştığını söyledi. 3-4 saat bekleyebilirsin, bir süre uykuda emzirme gündüzleri acıktığını hissetsin dedi. Şimdi öyle deneyeceğim bakalım.
Biberonun başlığını sevmemiş olabilirSütüm azaldı doymuyor diye düşündüm mama aldım.. biberonu almadı beyfendi, içmedi. Kaşıkla verdim geri çıkardı. Şuanda uyumamak için direniyor
Sütünün azaldığını nasıl anlıyorsun ?Sütüm azaldı doymuyor diye düşündüm mama aldım.. biberonu almadı beyfendi, içmedi. Kaşıkla verdim geri çıkardı. Şuanda uyumamak için direniyor
Genelde beklemiş sütün tadı değişiyor diyorlar ama uzun süre emmemiş olması lazım. Onu sağıp yeni gelen sütü vermek gerekiyormuş. Hiç mi emmiyor, geceleri denedin mi emzirmeyi ?Bende bugün denedim yine emzirmeyi ağzına süt damlattim resmen yüzünü ekşitti tiksindi gibi yaptı çok üzüldüm tadına baktim sanki eskisi gibi tatlı değildi sütüm
Aaa öyle mi ara ara sagiyorum yenilensin diye bugün 3. Gün emmiyor gece uyku arasında emerdi iki gecedir uykusunda da emmiyor resmen bıraktı yaaaGenelde beklemiş sütün tadı değişiyor diyorlar ama uzun süre emmemiş olması lazım. Onu sağıp yeni gelen sütü vermek gerekiyormuş. Hiç mi emmiyor, geceleri denedin mi emzirmeyi ?
Valla iyi cesaret etmişsin o zaman ikinciye, tebrik ederimIlk kizimda zombi gibiydim bende 24 saatin 3 saati uyku uyuyordu sadece oyle bir zorluktan sonra bu bana Allahin bir lutfu gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?