- 26 Eylül 2014
- 4.528
- 9.878
- 358
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #50.901
Öyle düşündüğün için asla kendini suçlama anne olduk ama neticede insanız tabiki sıkıldığımız, bunaldığımız, isyan ettiğimiz zamanlar olacak bu süreç geçici bizimde bebeklerimiz böyle daha fazla sabır, emek, zaman sarfedicez umarım zamanla herşey yoluna girer.Bunları düşünmen ve bu şekilde ifade etmen bile önünde saygıyla eğilmeme yetiyor gerçekten. Çünkü ben istedim anne olmayı ama gerçeği söyliyim çok üstüme geldiğinde şikayet ediyorum hatta itiraf edeyim bazen içten içe eski hayatımı bile özlediğim oluyor. Hani yanlış anlaşılmasın artık onsuz bir hayatı düşünemem bile Allah yokluğunu göstermesin ama onun olmadığı hiç tanışmadığımız hayattaki o özgürlük hissini düşünüp iç çektiğim oluyor çok bunalınca
Evet magnezyum ve kalsiyum tavsiye ediyorlar. Maden suyu alicam bugün. Kan,tahlil çok karışık. Ben o işleri iki çocukla halledememBi emzirme danışmanı regl zamanı süt azalması için vitamin takviyesi kullanabilirsiniz demiş tabi kan tahlili yaptırıp ona göre doktorunuz bi takviye verip. Bir de bol su.
Ay uyusunlar bi zahmet yaaaaaValla bak kesin uyur diyemembenim kız anca 1 buçuk yaşta güzel uyumaya başladı ama en azından 5.aydan sonra aşağı yukarı ne zaman uyur ne kadar uyur bu konular oturmaya başlıyor, düzenli uyku saati oluyor (tabi anne saatlere önem verir, dikkat ederse).
Ama yani yaklaşık 2 yaşa kadar siz bi bebek annesisiniz illa uyku sorunları olacak bunu kabul edinhatta daha sonrasında da hala uyumak istemeyen yaramazlar olabiliyor
Sen söyleyene kadar hiç düşünmedimKızlar bugün bizim buranın pazarı olunca aklıma geldi
Ek gıda için dondurucuya neler koyacaksınız
Veya neler kavanozlayacaksınız
Ben ilk kızımda kabak, kapya biber, şeftali, kayısı, fasulye atmıştım dondurucuya.
Şeftali, kayısı, kırmızı erik, armut, domates bunları da konserve usulü kavanozlamıştım.
Ek gıdaya geçiş kışa denk geliyor, fazla seçeceğimiz olmayabilir.
Aaa doğru bebek salçası yapayım kapyadan buzluğa atayım. Şeftali kayısı fasülye bunları nasıl atıcaz peki öyle direk atmicaz herhalde buzluğaKızlar bugün bizim buranın pazarı olunca aklıma geldi
Ben ilk kızımda kabak, kapya biber, şeftali, kayısı, fasulye atmıştım dondurucuya.
Şeftali, kayısı, kırmızı erik, armut, domates bunları da konserve usulü kavanozlamıştım.
Kızlar bugün bizim buranın pazarı olunca aklıma geldi
Şeftali kayısı nasıl attın dondurucuya. Ve şeftali kayısı armut konserve usulü nasıl yapıyorsun. Bende atayım bebiş icinKızlar bugün bizim buranın pazarı olunca aklıma geldi
Daha çok çorba yiyorlar bende birşey atmadım.Ek gıdayı büyük oğlumda abartmıştım.Memeyi bıraktı 7.ayında bilginiz olsunBende bişi atmıyorum dolaba hazır bebek pürelerinden alırım çok az yer zaten. Kışında ne sebze meyve varsa onu veririm.
Ben 5.ayda tadımlara başlamıştımKızlar bu kaşık mamalar var ya onları kaçıncı aydan itibaren vericez acaba.
Verem olmayacağı için ateşte olmaz belki dimiEki Görüntüle 2906274
2. Ayda yaptırdığımız verem hariç diğer aşıların 2. Dozu var.
Yaa bende mi baslasam çok heyecanlanıyorum bu ek gıda olaylarını düşündükçeBen 5.ayda tadımlara başlamıştım
Onerebileceginiz marka yada tad var mı brnim hiçbir bilgim yok ek gıda ilgili de yok galiba artık yavaştan araştırmalara başlamak lazım .aklına geldikçe onerilede bulunur musun çok memnun olurumBen 5.ayda tadımlara başlamıştım
Ben de pek atmam ama kışın pek seçenek yok, bulduklarımız da hormonlu olabilir.Sen söyleyene kadar hiç düşünmedimben pek buzluğa sebze atma taraftarı biri değilim genelde, besin değerlerini kaybettiklerini düşünüyorum. Her şey mevsiminde yenmeli bence. Ama bebişler için seçenek az olur kışın haklısın. Belki onun için atabilirim birkaç bi şey tadını alsın
Bende 9 yıl oldu o işleri bırakalı yeniden başlayacağızOnerebileceginiz marka yada tad var mı brnim hiçbir bilgim yok ek gıda ilgili de yok galiba artık yavaştan araştırmalara başlamak lazım .aklına geldikçe onerilede bulunur musun çok memnun olurum
Ben mamada veriyorum şu an kaşık mamaya geçince mesela onubir öğün olarak mı kabul edeceğiz yoksa araya mi sıkıştıracagızBende 9 yıl oldu o işleri bırakalı yeniden başlayacağızYoğurtla başlamanızı tavsiye ederim
Şeftali ve kayısıyı iri şekilde doğrayıp küçük porsiyonlar şeklinde poşetleyip koydum.Aaa doğru bebek salçası yapayım kapyadan buzluğa atayım. Şeftali kayısı fasülye bunları nasıl atıcaz peki öyle direk atmicaz herhalde buzluğa
Şeftali ve kayısıyı iri iri doğradım, küçük porsiyonlar şeklinde poşetledim canımŞeftali kayısı nasıl attın dondurucuya. Ve şeftali kayısı armut konserve usulü nasıl yapıyorsun. Bende atayım bebiş icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?