2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kızlar premium care ile aktif bebek arasindaki farklar ne kullanan var mı ikisinide. Aktif bebekte ciş göstergesi yok onu biliyorum baska ne fark var emme sızdırma pişik vs ?
aktif bebekte parfüm var diye hatırlıyorum ben premium care kullanıyorum babaanesi farkında olmadan aktif bebek almış bir kez, tabi bu ilk oğlumdaydı değişti mi bilmem. paketi açınca aa ne güzel kokuyor demiştim ama parfümlü bişey kullanmak istemedim tabi, bir de premium care daha yumuşak vücudunun şeklini alıyor ıslakken de kuruyken de ve hiç sızdırmıyor :)

Bu kadar az uykuyla nasıl duruyorlar anlamıyorum. Düşün sabah 8 den akşam 21 e kadar sadece toplamda 2 saat 20 dk uyudu. Yani dusunuyorum ve içinden çıkamıyorum. Geri kalan 11 saat uyanikti. Korkunç. Ve bu her gün böyle gunduzleri. Neyseki gece uykusu parçalı da olsa uzun oluyor da ordan bı nebze telafi ediyordur umarım.

Çocuk bakmak çok zor. Ruhen ve fiziksel olarak çöküyor insan resmen.. Instagram'daki bu full bakımlı, sürekli bebekleriyle dışarı çıkan, saçları başları makyajlari hiç dagilmayan kadınlar anneyse ben neyim merak ediyorum😃 zira değil dışarı çıkmak evin içinde bile kendimden geçmiş vaziyette dolaşıyorum.
O anneleri bende merak ediyorum 😂😂😂

Bizimki daha uykuya dalamadı düşünün 😢 bu saatte çocuk mu uyur aklım almıyor.
Bizim halimiz şuan bu. Uyumadı bir türlü bir de arabayla gezerken deneyeyim dedim. Gündüz bildirdiğim de yarim saat uyumuştu gezerken alınca uyandı tabi hemen. Şimdi 10 tur artık mahallede hala uyumadı 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Eklentiler

• 20210818_235911.jpg
    20210818_235911.jpg
    117,8 KB · Görüntüleme: 59
Gece uykusuna oldu olası zor dalıyor zaten. Gündüz de uyumuyor artık. Kimse bana böyle bi şey söylemedi ☹️ Herkesin bebeği uyuyordu gayet neden bizimkiler böyle ya 😥
arkadaş senin stresin ona geçiyor diyor ya o kadar hak veriyorum ki ona sen de bi dikkat et bak gerçekten öyle, tabi onca uykusuzluk ve yorgunluk varken sakin ve huzurlu olmak çok zor ama ben gerginken bebeğim sesimin tonundan onu tutuşumdan vs anlıyor ve daha çok ağlıyor, eee eeeee derken bile sakince mi yoksa bıkmış gerilmiş bir tonda mı söylediğimi anlıyor bazen dudağını büke büke ağlıyor o zaman öyle üzülüyorum ki... o zaman uyutmaya çalışmayı bırakıyorum sallanan sandalyemiz var ona oturuyoruz şarkı söylüyorum ona çocuk şarkıları.. hem ben gevşiyorum hem o, bazen yeterince vakit geçirmişsek gözleri kapanmaya başlıyor ve nispeten daha uzun uyuyor, kendi rutinini oluşturmak için izle onu ne zaman daha yakın uykuya ne zaman hiç uyumayacak gibi takip et, ben mesela öğrendim akşam 7den sonra hiç istemiyor uyumayı en erken 12 1 bazen 2ye kadar uyumuyor, 7den 11e kadar hiç uyutmaya çalışmıyorum kucağımda gez babam gez:) şarkı türkü tekerleme, şimdi bişeylere de bakmaya başladı öyle oyalanıyoruz, 11den sonra emzik verip hafiften başlıyorum kolumda ya da dizimde sallamaya gene de ne zaman uyuyacağını kendi biliyor, yani uyumuyorsa bir de öyle dene naçizane tecrübem belki işine yarar, öteki türlü uyumadıkça kendini yıpratırsın..

Kızlar premium care ile aktif bebek arasindaki farklar ne kullanan var mı ikisinide. Aktif bebekte ciş göstergesi yok onu biliyorum baska ne fark var emme sızdırma pişik vs ?
Aktif bebede gösterge var. Premium care bana değişik kokusu ve sert gelmişti. Ben aktif bebeye alıştım galiba güzel geliyor.sleepy ve aktif bebe ikisinden de kullanıyorum

Aktif bebede gösterge var. Premium care bana değişik kokusu ve sert gelmişti. Ben aktif bebeye alıştım galiba güzel geliyor.sleepy ve aktif bebe ikisinden de kullanıyorum bendeki 3 numarada yok cizgi eski ürün mü acaba

Aktif bebede gösterge var. Premium care bana değişik kokusu ve sert gelmişti. Ben aktif bebeye alıştım galiba güzel geliyor.sleepy ve aktif bebe ikisinden de kullanıyorum
Benim aldığım aktif bebeklerin hiçbirinde gösterge yok. Paketten pakete değişiyor demekki

Bizim halimiz şuan bu. Uyumadı bir türlü bir de arabayla gezerken deneyeyim dedim. Gündüz bildirdiğim de yarim saat uyumuştu gezerken alınca uyandı tabi hemen. Şimdi 10 tur artık mahallede hala uyumadı 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Umarım uyutabilmişsinizdir 😞 bizimki dışarda uyursa eve gelip yatırınca uyanıyor. 3 hafta öncesine kadar uyanmazdı

Halimiz içler acısı.. tüm günümüz çocuğu uyutmak ve emzirmeye çalışmakla geçiyor. Neyse ki senin bebiş güzel emiyor, o da büyük şans gerçekten🙏🏼 Kuzenimin bebeği var 2.5 aylık gündüzleri beşiğine koyup popoya pış pış yapıyor 10 dk da uyuyor bebek. 2 saati geçerse kuzenim uyandırıyor çok uyudu diye. Çünkü 2-3 saat sonra tekrar uyuyor. Bi de böyleleri var 😞
Maşallah. Bu boğa burcu bebeklerinde sıkıntı var galiba 😒 gece sık uyanan bebek duydum, emmeyen bebek duydum da saatlerce uyutulmaya çalışılan bebek duymamıştım. Annem ablam falan da çok şaşırıyor uyumadı deyince. 😕

8 e kadar kesintisiz uyumuyor ki😃😃 gece uykusuna yatmasindan itibaren genelde 2 ya da 3 kere uyanıyor, ikinci uyanışı 6 6 buçuk gibi oluyor. Emzirip tekrar uyutmasi 7 yi buluyo. En fazla 1 saat daha uyuyup 8 gibi uyaniyo. Bı daha da uyumuyo ondan sonra🤣🤣🤣

Sende bir eksiklik yok, tam tersine son derece araştıran ogrenen bilinçli bir annesin🌺 belki de bizim cocuklarimiz biraz daha zordur mizaç olarak. Sen yine tek başına çok iyi kotariyosun, kendine haksizlik etme. Benim bile annem yanimda olmasina rağmen hicbisey tam değil. Bazen eksileri artilarindan fazla oluyo varlığının. Manevi olarak çok yoruyor beni zaman zaman.
Bizimki de kesintisiz uyumuyor canım, ben de emzirmeye kalkıyorum. Bu ara 3 kere kalkıyor neden bilmem. Bi de sabahın 6sında kaka yapıyor, onu yapmasam ben uyuturum bir şekilde de kakayı yapınca açıyor gözlerini 🥲
İlk ay annem yanımdaydı benim de, ev düzeni yeme içme tamamdı ama dediğin gibi bazen daralıyordum ben de. Her türlü zor bu bebek işi.

arkadaş senin stresin ona geçiyor diyor ya o kadar hak veriyorum ki ona sen de bi dikkat et bak gerçekten öyle, tabi onca uykusuzluk ve yorgunluk varken sakin ve huzurlu olmak çok zor ama ben gerginken bebeğim sesimin tonundan onu tutuşumdan vs anlıyor ve daha çok ağlıyor, eee eeeee derken bile sakince mi yoksa bıkmış gerilmiş bir tonda mı söylediğimi anlıyor bazen dudağını büke büke ağlıyor o zaman öyle üzülüyorum ki... o zaman uyutmaya çalışmayı bırakıyorum sallanan sandalyemiz var ona oturuyoruz şarkı söylüyorum ona çocuk şarkıları.. hem ben gevşiyorum hem o, bazen yeterince vakit geçirmişsek gözleri kapanmaya başlıyor ve nispeten daha uzun uyuyor, kendi rutinini oluşturmak için izle onu ne zaman daha yakın uykuya ne zaman hiç uyumayacak gibi takip et, ben mesela öğrendim akşam 7den sonra hiç istemiyor uyumayı en erken 12 1 bazen 2ye kadar uyumuyor, 7den 11e kadar hiç uyutmaya çalışmıyorum kucağımda gez babam gez:) şarkı türkü tekerleme, şimdi bişeylere de bakmaya başladı öyle oyalanıyoruz, 11den sonra emzik verip hafiften başlıyorum kolumda ya da dizimde sallamaya gene de ne zaman uyuyacağını kendi biliyor, yani uyumuyorsa bir de öyle dene naçizane tecrübem belki işine yarar, öteki türlü uyumadıkça kendini yıpratırsın..
Yapıyorum yapıyorum inan hepsini yapıyorum. Stres olayını biliyorum. Elimden geleni yapıyorum. Asla sesimi yükseltmiyorum, sakinliğimi korumaya çalışıyorum. Yok fayda etmiyor. Benimki durmuyor, uykusu var deli gibi gözünü ovuşturuyor esniyor mızmızlanıyor. Öyle dursa bakınsa uyumasın ama ağlıyor işte bir süre sonra. Bizimki de 9dan önce asla uyumuyor ben de zorlamıyorum o saate kadar. Hatta bazen babası uyutayım diye alıyorum diyorum hiç uğraşma uyumayacak. Ama bu ara aşırı zorluyor beni sadece.

Yapıyorum yapıyorum inan hepsini yapıyorum. Stres olayını biliyorum. Elimden geleni yapıyorum. Asla sesimi yükseltmiyorum, sakinliğimi korumaya çalışıyorum. Yok fayda etmiyor. Benimki durmuyor, uykusu var deli gibi gözünü ovuşturuyor esniyor mızmızlanıyor. Öyle dursa bakınsa uyumasın ama ağlıyor işte bir süre sonra. Bizimki de 9dan önce asla uyumuyor ben de zorlamıyorum o saate kadar. Hatta bazen babası uyutayım diye alıyorum diyorum hiç uğraşma uyumayacak. Ama bu ara aşırı zorluyor beni sadece.
Rahatlatıcı mommy bliss falan versenn?

Hem gaz hem uyku, bir marka daha vardı doktoruna danış istersen önersin bir tsne rahatlatıcı takviye uyumasına yardımcı olur
Bilmiyorum ki o şekilde uyutmak doğru mu. Hiç içime sinmiyor böyle şeyler. Yine de sorarım canım sağol.

Günaydın kizlar. Kızımın tek düzenli şeyi gece uykusuydu o da bozuldu 😔 hiç bir düzen kalmadı bizde. Mama saatleri bile değişti ne zaman aç ne zaman tok belli olmuyor artık bazen 2 saatte bir bazen 4-5 saatte anca yiyor bazen tüm günüm mama yaparak geçiyor gündüz uykusunda sürekli uyanıyor dün 12 saatte toplam 2.5saat uyudu 😔 meme desen hiç almiyor üzerine eğilerek emziriyorum bı 5-10 dakika anca

X