2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kizlar bu ara benim kizda emmiyor sanirim biz gec giriyoruz bu dongulere bir cekiyor sutu getiriyor sonra kafasini ceviriyor ustum basim her yer surekli sut oluyor. Artik on sut son sutu gectim mastit olmiyim diye hangi taraf siserse orayi veriyorum

Kizlar bu ara benim kizda emmiyor sanirim biz gec giriyoruz bu dongulere bir cekiyor sutu getiriyor sonra kafasini ceviriyor ustum basim her yer surekli sut oluyor. Artik on sut son sutu gectim mastit olmiyim diye hangi taraf siserse orayi veriyorum
Bende öyleyim ya. Artık gece çok zorlanırsam sağıyorum sonra sabah kaşıkla vereyim diyorum onu da içmiyor. Kafasını geri itiyor. Hatta emzireceğimi anladığı an çığlığı basıyor

Bende öyleyim ya. Artık gece çok zorlanırsam sağıyorum sonra sabah kaşıkla vereyim diyorum onu da içmiyor. Kafasını geri itiyor. Hatta emzireceğimi anladığı an çığlığı basıyor

Ben yazliga geldim de ne sut sagma makinem var yanimda ne biberon annemde habire komposta yapiyor sutum cogalsin diye icmicem artik meme asigiydi bu kiz noldu boyle ziplayarak vermeye calistim simdi bi iki damla daha cekti

Ben sadece uykuda veriyorum.Eğer çok şişerse göğsüm önsütü sağıp biberona koyuyorum.Uyanıkken çok mızlarsa öyle vermeye çalışıyorum.Yağlı sütü uyurken veriyorum.Hem kilo kaybetmemiş oluyor.Şuan 8.5 kilo birde şöyle birşey deniyorum.Loş odaya geçince sakinliyor yastığa sırt üstü yatırıp üzerine eğilerek memeyi veriyoruö bazen öylede emiyorne bilim deneyebilirsiniz belki

Ben yazliga geldim de ne sut sagma makinem var yanimda ne biberon annemde habire komposta yapiyor sutum cogalsin diye icmicem artik meme asigiydi bu kiz noldu boyle ziplayarak vermeye calistim simdi bi iki damla daha cekti
Çok ısrarcı olma.Memeyle zıtlaşınca iyice geri tepiyor.Emzirebildiğin saatleri takip et.2 saati geçince acıkmaya başlar

Bizim senin kızla 1 gün var arada. İnşallah bizde de olmaz emme sorunu, tek düzgün giden şeyimiz o, o da bozulursa artık huniyi takarım ben

Oyy maşallah benimki emdiği halde zayıf bir de emmese iyice çöpe dönecek

Oyy maşallah benimki emdiği halde zayıf bir de emmese iyice çöpe dönecek

Ya bende kilolu olmasini cok istiyordum yazliga gelirken 7 20 ile geldik evde tarttim ama cocuk suan mesela hic donemiyor 3. Ay kontrolune gitmeden yatakta donduruyordum yuz ustu oldugunda elini kurtariyordu simdi biraktigim yerde kaliyor, donmek kimildamak gibi hic bir gayreti yok sadece elini kolunu salliyor surekli bir seyler tutabiliyor o yuzden saglikli olsunlar bu sicak havalarda yeteri kadar sutlerini alsinlar kilo hic onemli degil

Biz emzik de verdik de tukurup ogurdu hep, sut damlatinca emiyordu sonra tukuruyordu nazar degdirdik bebislere aman saglikli olsunlar da, tek endisem hava sicak su vermiyorum bezinde turunculuk filan gormek insallah azalmaz insallah hic birimizin, biraz zorlayarak ziplaya ziplaya emzirmeye calisicam artik

Yok takmıyorum ben artık kiloyu zaten. Boyu uzuyor, gelişimi iyi sağlığı yerinden gerisi önemli değil. Karnımdayken de öyleydi zaten boyu uzun kilosu az çıkıyordu. Doktor uzun ince bir kız olacak diyordu hep fazla hareket de iyi mi bilemedim ya bizimki de oyun halısının dışında buluyorum yalnız bırakamıyorum

Benim de öyle hala ama senin daha yeni olduysa geçici olabilir bazen sıcaktan yapıyordu önceden ama ertesi gün düzeliyordu sana tavsiyem asla zorlama emsin diye ben o hatayı yaptım iyice memeden nefret etti sabırlı olup onun istemesini bekle

Evet evet saglikli olsunlarda ayy dikkat et benim ki o kadar hareketli degil yuz ustu birakinca yorulup sinirinden agliyo 1 dk sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…