- 22 Temmuz 2020
- 6.530
- 10.960
- 32
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #50.141
ben ilk dozu 1 aylıkken 2. Dozu 2 aylıkken yaptırdım. Ardından beklemeden emzirdim de.
Bende öyleyim ya. Artık gece çok zorlanırsam sağıyorum sonra sabah kaşıkla vereyim diyorum onu da içmiyor. Kafasını geri itiyor. Hatta emzireceğimi anladığı an çığlığı basıyorKizlar bu ara benim kizda emmiyor sanirim biz gec giriyoruz bu dongulerebir cekiyor sutu getiriyor sonra kafasini ceviriyor ustum basim her yer surekli sut oluyor. Artik on sut son sutu gectim mastit olmiyim diye hangi taraf siserse orayi veriyorum
Bende öyleyim ya. Artık gece çok zorlanırsam sağıyorum sonra sabah kaşıkla vereyim diyorum onu da içmiyor. Kafasını geri itiyor. Hatta emzireceğimi anladığı an çığlığı basıyor
Ben sadece uykuda veriyorum.Eğer çok şişerse göğsüm önsütü sağıp biberona koyuyorum.Uyanıkken çok mızlarsa öyle vermeye çalışıyorum.Yağlı sütü uyurken veriyorum.Hem kilo kaybetmemiş oluyor.Şuan 8.5 kiloBende öyleyim ya. Artık gece çok zorlanırsam sağıyorum sonra sabah kaşıkla vereyim diyorum onu da içmiyor. Kafasını geri itiyor. Hatta emzireceğimi anladığı an çığlığı basıyor
Çok ısrarcı olma.Memeyle zıtlaşınca iyice geri tepiyor.Emzirebildiğin saatleri takip et.2 saati geçince acıkmaya başlarBen yazliga geldim de ne sut sagma makinem var yanimda ne biberonannemde habire komposta yapiyor sutum cogalsin diye icmicem artik meme asigiydi bu kiz noldu boyle ziplayarak vermeye calistim simdi bi iki damla daha cekti
Bizim senin kızla 1 gün var arada. İnşallah bizde de olmaz emme sorunu, tek düzgün giden şeyimiz o, o da bozulursa artık huniyi takarım benKizlar bu ara benim kizda emmiyor sanirim biz gec giriyoruz bu dongulerebir cekiyor sutu getiriyor sonra kafasini ceviriyor ustum basim her yer surekli sut oluyor. Artik on sut son sutu gectim mastit olmiyim diye hangi taraf siserse orayi veriyorum
Çok ısrarcı olma.Memeyle zıtlaşınca iyice geri tepiyor.Emzirebildiğin saatleri takip et.2 saati geçince acıkmaya başlar
Bizim senin kızla 1 gün var arada. İnşallah bizde de olmaz emme sorunu, tek düzgün giden şeyimiz o, o da bozulursa artık huniyi takarım ben
Oyy maşallahBen sadece uykuda veriyorum.Eğer çok şişerse göğsüm önsütü sağıp biberona koyuyorum.Uyanıkken çok mızlarsa öyle vermeye çalışıyorum.Yağlı sütü uyurken veriyorum.Hem kilo kaybetmemiş oluyor.Şuan 8.5 kilobirde şöyle birşey deniyorum.Loş odaya geçince sakinliyor yastığa sırt üstü yatırıp üzerine eğilerek memeyi veriyoruö bazen öylede emiyor ne bilim deneyebilirsiniz belki
Bende çok emdiğinde eşimi eczaneye gönderesim geliyordu emzik almaya o kadar daralıyordum. Şimdi de emsin de razıyım diyorumInsallah olmaz canim ya eskiden surekli emiyor diye sikayet ederdim simdi de boyle oldu
Oyy maşallahbenimki emdiği halde zayıf bir de emmese iyice çöpe dönecek
Bende çok emdiğinde eşimi eczaneye gönderesim geliyordu emzik almaya o kadar daralıyordum. Şimdi de emsin de razıyım diyorumsütün azalmaz inşallah. Zaten ancak yetiyordu bu arada Beyatris üzerine eğilerek emmeyi de denedim
Ah ne çektim bu çocuktan ya
Yok takmıyorum ben artık kiloyu zaten. Boyu uzuyor, gelişimi iyi sağlığı yerinden gerisi önemli değil. Karnımdayken de öyleydi zaten boyu uzun kilosu az çıkıyordu. Doktor uzun ince bir kız olacak diyordu hepYa bende kilolu olmasini cok istiyordum yazliga gelirken 7 20 ile geldik evde tarttim ama cocuk suan mesela hic donemiyor3. Ay kontrolune gitmeden yatakta donduruyordum yuz ustu oldugunda elini kurtariyordu simdi biraktigim yerde kaliyor, donmek kimildamak gibi hic bir gayreti yok sadece elini kolunu salliyor surekli bir seyler tutabiliyor o yuzden saglikli olsunlar bu sicak havalarda yeteri kadar sutlerini alsinlar kilo hic onemli degil
Ahaha bu ben
Benim de öyle hala ama senin daha yeni olduysa geçici olabilir bazen sıcaktan yapıyordu önceden ama ertesi gün düzeliyordu sana tavsiyem asla zorlama emsin diye ben o hatayı yaptım iyice memeden nefret ettiKizlar bu ara benim kizda emmiyor sanirim biz gec giriyoruz bu dongulerebir cekiyor sutu getiriyor sonra kafasini ceviriyor ustum basim her yer surekli sut oluyor. Artik on sut son sutu gectim mastit olmiyim diye hangi taraf siserse orayi veriyorum
Yok takmıyorum ben artık kiloyu zaten. Boyu uzuyor, gelişimi iyi sağlığı yerinden gerisi önemli değil. Karnımdayken de öyleydi zaten boyu uzun kilosu az çıkıyordu. Doktor uzun ince bir kız olacak diyordu hepfazla hareket de iyi mi bilemedim ya bizimki de oyun halısının dışında buluyorum yalnız bırakamıyorum
Kaç kilo canım şu an bebeğin ? sanki 2. Ayda 5500 gr demiştin yanlış hatırlamıyorsam.Oyy maşallahbenimki emdiği halde zayıf bir de emmese iyice çöpe dönecek