- 19 Kasım 2018
- 4.096
- 6.969
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #50.121
Ben de anlamadım. Bir de atak haftasi hesaplama doğduğu tarih değil de doğması beklenen yani 40. Hafta tarihi baz alinarak hesaplanıyor.Uygulamada böyle yazıyormuş ama anlamadım iyice kafam karıştı
Bizim 1 gün fark varBen de anlamadım. Bir de atak haftasi hesaplama doğduğu tarih değil de doğması beklenen yani 40. Hafta tarihi baz alinarak hesaplanıyor.
domatesi örnek olarak söyledim bir çok şey olabilir belki alerjiyle ilgisi de yoktur farklı bez ıslak mendil kullandıysan ya da bezde normalden biraz fazla kaldıysa gibi etkenleri göz önünde bulundurabilirsin, arada bezi çıkarıp hava almasına izin ver biraz öyle kalsın hem hoşlarına gidiyor hem biraz kuru kalıyor :) bu arada kakadaki kan kırmızı olmalı süt alerjisi açısından, tabi ben bilirkişi değilim de en azından doktor o şekilde söylemişti, ama tabi kakayı yaptığı an açtıysan öyle olur, eğer sen görmeden kaka bezde beklemişse rengi değişmiş olabilirKan bildiğimiz kırmızı renkte olmalı ama degil mi? Koyu kahverengilik kan sayılıyor mu?
Hani meleklerin başında oluyor ya, hare deniyor. Öyle bişey gibi. Bir de hareli ela goz olur mesela, öyle denirYarım ay şeklinde kizariklik nasil oluyor ki. Sinir oldum
Umayimocum depresyona girince saçlarını değiştiren kadınlar gibi isimlerimizi değiştirmiş ikimiz de
Şaka bı yama bende güldümyarım saat hare tanımı aradım internette.
Pop deliği etrafında var, bir de deliğinden itibaren beline çıkan o çizgide sağlı sollu böyle yukarı ilerleyen simetrik bir kızarıklık var. Domates her sabah yiyodum ama bayadır yiyorum, bu ilk kez oluyor kizariklikPeki kakadaki kan kırmızı mi olamali? Ben kahverengilik gördüm, o kan değildir değil mi?
İnşallah kısa sürer bu Red durumu. Gerçi bizim çok uuzn zamandır var. Ne zaman biter kestiremiyorum. Mama olayı da bazen ciddi anlamda işimi kolaylaştırıyor. Birine bırakacaksam falan. Sağma ile uğraşamıyorum çünkü. Ne zaman ne şekilde bırakacağım belli olmuyor. Memeyi bırakmazsa ben böyle devam ederim sanırım. Günde bir kez yada bikaç günde günde bir mama alsın sorun değil.Ben şöyle bir çözüm buldum altına bakıyorum masaj yapıyorum gazına çıkartıyorum sonra seviyorum ilgileniyorum öpüp kokluyorum uykusu varsa uyutuyorum Bunların hepsi tamsa emiyor zaten en kötü olmadı dışarıya çıkarıyorum balkona Bazen o da iyi geliyor sıkılıyorlar Kızlar ne zaman su vermeyi düşünüyorsunuz 6ay vermeye gerek yok dediler ama benim kız 4 aylık olacak birkaç gün sonra herkes yaz günü neden su vermiyorsun çok az da olsa ver diyorlar
Suyu da şuan vermiyorum ben ama bir ara aşırı sıcaktı. O zamanlar vermiştimBen şöyle bir çözüm buldum altına bakıyorum masaj yapıyorum gazına çıkartıyorum sonra seviyorum ilgileniyorum öpüp kokluyorum uykusu varsa uyutuyorum Bunların hepsi tamsa emiyor zaten en kötü olmadı dışarıya çıkarıyorum balkona Bazen o da iyi geliyor sıkılıyorlar Kızlar ne zaman su vermeyi düşünüyorsunuz 6ay vermeye gerek yok dediler ama benim kız 4 aylık olacak birkaç gün sonra herkes yaz günü neden su vermiyorsun çok az da olsa ver diyorlar
Ben 3 aylık kontrolünde doktora dedim çok terliyor diye oda normalde verdirtmiyoruz 6 aya kadar su ama çok terleyen bebeklere verebilirsin bi miktar dedi biberonla veriyorum bi kaç yudum çekip itiyo. 1 tatlı kaşığı verebilirsin dediBen şöyle bir çözüm buldum altına bakıyorum masaj yapıyorum gazına çıkartıyorum sonra seviyorum ilgileniyorum öpüp kokluyorum uykusu varsa uyutuyorum Bunların hepsi tamsa emiyor zaten en kötü olmadı dışarıya çıkarıyorum balkona Bazen o da iyi geliyor sıkılıyorlar Kızlar ne zaman su vermeyi düşünüyorsunuz 6ay vermeye gerek yok dediler ama benim kız 4 aylık olacak birkaç gün sonra herkes yaz günü neden su vermiyorsun çok az da olsa ver diyorlar
Ben yaptırdım doktorumada aşı yapanlarada sordum akşam saat 10 gibi yaptırdım yaptırmadan önce emzirdim sabaha kadar emzirme sabah sütünü sağıp dök sonra emzir dedi sabah 8 gibi sağdım iyice ikisinide sonra emzirdim zaten aşı minicik bişey benim vücuduma dağılıp sütüme geçebilecek kadar çok değil bence ama yinede ilk sütü sağıp döktüm önlem almak iyidirMrb kizlar covid asisi yaptiran var mi?emzirdigim icin biraz teredsutte kaldim emzirip yaptiran var mi doktorlariniz ne dedi bu konuda?
Evet canım 3 numara. Jokerden aldım, 20 lira indirim kuponum varmış onunla 190a geldi. Sen de bak istersen yeni üyelikte kupon veriyor olabilir.Delirtiyor umayimocum 144 lu 190 liraya çok iyi almissin..3.numara degil mi? Ben en uygun trendyolda 144 lu 204 liraya bulmuştum henüz almadim. Sen nereden aldın?
Her kakada kan görüyor muydunuz peki yoksa zaman zaman mı?domatesi örnek olarak söyledim bir çok şey olabilir belki alerjiyle ilgisi de yoktur farklı bez ıslak mendil kullandıysan ya da bezde normalden biraz fazla kaldıysa gibi etkenleri göz önünde bulundurabilirsin, arada bezi çıkarıp hava almasına izin ver biraz öyle kalsın hem hoşlarına gidiyor hem biraz kuru kalıyor :) bu arada kakadaki kan kırmızı olmalı süt alerjisi açısından, tabi ben bilirkişi değilim de en azından doktor o şekilde söylemişti, ama tabi kakayı yaptığı an açtıysan öyle olur, eğer sen görmeden kaka bezde beklemişse rengi değişmiş olabilir
Uygulamada böyle yazıyormuş ama anlamadım iyice kafam karıştı
Bu aslında şöyleymiş atak haftası artı eksi iki hafta gibi bir marjla hesaplanıyormuş. O yüzden uygulama aralığı geniş tutuyor. Bir de her bebeğin atak haftası deneyimi farklı oluyormuş kimisinin 3 gün kimisinin 1 hafta sürüyormuş.Ben de anlamadım. Bir de atak haftasi hesaplama doğduğu tarih değil de doğması beklenen yani 40. Hafta tarihi baz alinarak hesaplanıyor.
Kolik bitip atak başlamış olmasın, belki ataktan ağlıyordurKızlar Günaydın
Oğlumda 3 gündür kolik ağlaması yoktu acaba bitti mi diye sevinmiştim yanılmışım dün yine beni mahvetti uyuyana kadar.
Sanırım 3. ayda bitmeyecek
Teşekkür ederimdomatesi örnek olarak söyledim bir çok şey olabilir belki alerjiyle ilgisi de yoktur farklı bez ıslak mendil kullandıysan ya da bezde normalden biraz fazla kaldıysa gibi etkenleri göz önünde bulundurabilirsin, arada bezi çıkarıp hava almasına izin ver biraz öyle kalsın hem hoşlarına gidiyor hem biraz kuru kalıyor :) bu arada kakadaki kan kırmızı olmalı süt alerjisi açısından, tabi ben bilirkişi değilim de en azından doktor o şekilde söylemişti, ama tabi kakayı yaptığı an açtıysan öyle olur, eğer sen görmeden kaka bezde beklemişse rengi değişmiş olabilir
Ben artık bakmiycam atak haftalarina. Bı bakıyorum bugün güneşli diyor. Çocuk ağlamaktan çatlıyor sebepsiz yereBu aslında şöyleymiş atak haftası artı eksi iki hafta gibi bir marjla hesaplanıyormuş. O yüzden uygulama aralığı geniş tutuyor. Bir de her bebeğin atak haftası deneyimi farklı oluyormuş kimisinin 3 gün kimisinin 1 hafta sürüyormuş.
Bizim 1 gün fark varona kalsa hiç doğmayacakti en son kendi tercihimle sezeryan oldum
Bizde hiçbir yan etki olmadı canimRotavirüs aşısı yan etkileri neler kızlar bebelerinizde bi yan etki oldu mu
ben ilk dozu 1 aylıkken 2. Dozu 2 aylıkken yaptırdım. Ardından beklemeden emzirdim de.Mrb kizlar covid asisi yaptiran var mi?emzirdigim icin biraz teredsutte kaldim emzirip yaptiran var mi doktorlariniz ne dedi bu konuda?