- 6 Aralık 2015
- 19.106
- 26.520
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #50.101
Biz girdik buna bi kaç gündür. Canıma okuyor. Öldüm bittim 2 günde
Benimkinin tahmini doğum tarihi 9mayıstı 8 Mayıs'ta doğdu bir günden birşey olmaz galibaBiz girdik buna bi kaç gündür. Canıma okuyor. Öldüm bittim 2 gündeuslu oğlumu geri istiyorum. Normalde doğduğu güne göre değil tahmini doğacağı güne göre hesaplayın diyorlar ama benim kız da oğlan da hep doğduğu güne göre girdi ataklara
Bizimki beklenen tarihten 3 gün önce doğdu zaten. Ama bana da takvime göre 2-3 gün erken giriyor gibi geliyor.Biz girdik buna bi kaç gündür. Canıma okuyor. Öldüm bittim 2 gündeuslu oğlumu geri istiyorum. Normalde doğduğu güne göre değil tahmini doğacağı güne göre hesaplayın diyorlar ama benim kız da oğlan da hep doğduğu güne göre girdi ataklara
Valla bende çok zorlanıyorum yatınca uyurdu ne güzel şimdi sürekli uyanıyor uyanmasını geçtim böyle nazlı nazli ağlıyor bir yeri mi agriyor diye düşünüyorum yada çığlık çığlığa ağlıyor hic ortası yok valla nasıl geçer bu haftalar böyle hiç bilmiyorum. Tansiyonum düştü galiba bugun vücudumun direnci azalıyor gitgideBiz girdik buna bi kaç gündür. Canıma okuyor. Öldüm bittim 2 gündeuslu oğlumu geri istiyorum. Normalde doğduğu güne göre değil tahmini doğacağı güne göre hesaplayın diyorlar ama benim kız da oğlan da hep doğduğu güne göre girdi ataklara
Evet görünen o ki cogu erken giriyor aceleleri neyse sankiBizimki beklenen tarihten 3 gün önce doğdu zaten. Ama bana da takvime göre 2-3 gün erken giriyor gibi geliyor.
Bilmiyorum ki. Şöyle çok simetrik bir kızarıklık. Ve popo deliğinden başlayıp beline doğru bir çizgide ilerleyen bir kızarıklık. Hiç pişik gormedim ki nasıl olduğunu bilmiyorumPişik olma ihtimali olabilir mi .kiziminda bazen poposunun etrafı kırmızı oluyor ama alerji olduğunu dusunmedim hiç. Mukus bizde de oluyor bazen genzinde yuttuklari mukuslar ya kusarak ya da kakasinda çıkarmış
Kitap bende de var ama cok sevmedim ya. Okumaya üşeniyorum,Bende kitabı var .şimdi baktım bizde 15.hafta in icindeyiz Allah'ım 5 hafta daha bu şekilde dayanamam
Açıkçası bende pişik hiç görmedimBilmiyorum ki. Şöyle çok simetrik bir kızarıklık. Ve popo deliğinden başlayıp beline doğru bir çizgide ilerleyen bir kızarıklık. Hiç pişik gormedim ki nasıl olduğunu bilmiyorumöyleyse de üzülürüm. Her kakada altını yıkıyoruz. Pişik kremini de eksik etmiyoruz. 3 küsur ay sonra ilk defa kızarıklık goruyorum.
Yok 12den sonra 16varKitap bende de var ama cok sevmedim ya. Okumaya üşeniyorum,biz şimdi 12. Hafta atağını gectik, 19 u bekliycez de mi?
Ayy evet bende alabilirim biz hala 2 numata kullanıyoruz 3 numaramı alsamDelirtiyor umayimocum 144 lu 190 liraya çok iyi almissin..3.numara degil mi? Ben en uygun trendyolda 144 lu 204 liraya bulmuştum henüz almadim. Sen nereden aldın?
Ama 3 aydır aynı bezi kullanıyoruz hic böyle bişey yasamadik..sanmıyorum bezle ilgili olduğunuAçıkçası bende pişik hiç görmedimşey olabilir mi bezi katlanıyor olabilir mi o bölgede hani bezin o iç pamuk kısmı mi değiyor bilemedim belki çok saçmadır ama aklıma öyle birşey geldi
Aaa ben onu neden görmedim ki. Kitapta 12 den sonra 19 a geçiyor. Dur bı daha bakicam.Yok 12den sonra 16varama burdan bir arkadaş atmıştı ekran görüntüsü 16. Hafta ayaklarına 14.hafta girmeye başlıyorlarmis birde uzun sürüyor bu atak haftası off ki ne offf
Ben de 2 numarayı 3 lu paket almıştım, hala bitmedi. Mecburen onu bitirip öyle gecicem 3 e. Aslında şimdi gecebilirdim rahat rahat giyerdi. 2 küçük geliyor artık.Ayy evet bende alabilirim biz hala 2 numata kullanıyoruz 3 numaramı alsam
Ayyy koptum şu andaAaa ben onu neden görmedim ki. Kitapta 12 den sonra 19 a geçiyor. Dur bı daha bakicam.Eki Görüntüle 2902709
Bende bugün aldığım bitsin 3 alayım deniyeyim hatta evde 3 numara aktif bebek var onu deniyeyimBen de 2 numarayı 3 lu paket almıştım, hala bitmedi. Mecburen onu bitirip öyle gecicem 3 e. Aslında şimdi gecebilirdim rahat rahat giyerdi. 2 küçük geliyor artık.
İnsalla canım zaten eğer ki kanlı kaka şart değilse alerjiye benim kızda da var demek oluyorAma 3 aydır aynı bezi kullanıyoruz hic böyle bişey yasamadik..sanmıyorum bezle ilgili olduğunubir de ben bu popodaki kızarıklıği neden onemsedim, 3. Ay kontrolunde doktor bakarken hocam kakasinda biraz mukus vardı vs dedim. Neyse adam bişey demedi, muayene ediyor steteskopla falan, sonra bezini açıp parmagiyla şöyle bir popo deliğine baktı bıraktı bişey demedi. O sahne hafızamda kaldı. Bir de süt alerjisi belirtilerinde kakada mukus ve popo deliğinde hare şeklinde kizariklik okuyunca onunla birleştirdim. Ama tabi arkadaşlar da dedi kakada kan olmalı diye. İnşallah görmem öyle bişey.
Ayyy koptum şu andakendi kendime atak haftası uydurmusum resmen 19 u 16 diye hatırlıyorum. Birde yanlış bilgi vermiş oldum kusura bakmayin kızlar benim kız bende kafa beyin birakmadi.
Eee o zaman 19.hafta atağına mi şimdiden girmeye basladilar çok erken değil mi yaaa
Bende bugün aldığım bitsin 3 alayım deniyeyim hatta evde 3 numara aktif bebek var onu deniyeyim
İnşallah değildir öyle bişey. Mama değiştirmek de stres sebebi. Ama sanmıyorum ya tek başına mukus bir gösterge değil bence de.İnsalla canım zaten eğer ki kanlı kaka şart değilse alerjiye benim kızda da var demek oluyorbenim ki mama içiyor beni sadece bir kere emiyor mama değiştirmek zorunda kalırım ki kesinlikle değiştirmek istemem
Uygulamada böyle yazıyormuş ama anlamadım iyice kafam karıştı
şiddetli ishal ve tabi buna bağlı biraz huzursuzluk oluyordu,bir de cilt döküntüleri ve kaşıntı. 20 günlükken anladık süt alerjisi olduğunu tam teşhisi çocuk gastroloğu koydu, anne sütü ve mamayla besleniyordu önce mamayı değiştidi doktor, geçmeyince bana da süt ve ürünleri diyeti verdi, emzirmeden 2 dakika sonra fışkırır gibi ishal oluyordu, süt ürünleri ve paketli gıdaları tamamen kestim, düzeldi, yaşına yaklaşınca kontrollü olarak diyeti açtık, önce yoğurt, sonra peynir, en son içine çok az süt eklenmiş krep kek vs tattırdık, 3 yaşına kadar şikayetleri azalarak devam etti, mesela bir yaşından sonraki süreçte çok süt içmek isterdi ama hemen bir yerleri kızarır kaşınırdı, 3 yaşından sonra belirgin bi şikayeti kalmadı sütle ilgili, ama hala egzamatik bi cildi var dönem dönem kuruluk kaşıntı atakları oluyor..Belirtiler hariç ne gibi sorunlar yaşadınız alerjiye dair?