2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Evt Evt belliki ortam.hosuna gitmis miniginbnm bebistede duzensizlik var emmesinde aşisi var haftaya doktoruna soylicem bakalim o ne dicek

Emzik tokluk hissi verirmiş bir de çenesi yorulacağı için az emermiş canım. Sanırım ondan kilosunu etkiliyor

Aynısının tıpkısı seninkinin oğlan versiyonu ben de. Zaten bunların çişi de aynı zamanda sorunluydu
Evet aynıyız gerçekten bizim bezlerimiz eskisi gibi dolmuyor artık. Önceden çok ağır olurdu çişli besi şimdi çişini yapıyor düzeldi ama çok yoğun doldurmuyor bezi. Normal mi acaba? Belki de eskisi gibi emmediğindendir

Peki monitör bozulunca nereden izliyorsun şimdi

Ben de sırf bu korkumdan veremiyorum emzik çünkü bizimki de sadece 390 Gr almisti.
Valla benimki de 300 gibi bişey almış ama emzik ten vazgeçmem mümkün değil. 5400 çıktı. Dr kız bebek için kilosu iyi dedi. Bu ay bütün bebekler az almış ama. Sıcaklardan bence.

Canım şarj olmuyor sadece. Olsa bile çok kısa süre dayanıyor. Prize takılı tutuyorum. Belki pili falan değiştirsek düzelirdi ama uğraşmadım ben.
Ha anladim simdi. İnşallah bizimki bozulmaz ya. Ben evin içinde sürekli taşıyorum, prizde olursa yerimden kimildayamam

Valla benimki de 300 gibi bişey almış ama emzik ten vazgeçmem mümkün değil. 5400 çıktı. Dr kız bebek için kilosu iyi dedi. Bu ay bütün bebekler az almış ama. Sıcaklardan bence.
Bizimki de 5380 di 3. Ay kontrolünde. 20 Gr farkla aynıyız inşallah bu ay alır. Artık emzirdigim saatleri yazıyorum. Ben tabii baştan emzik vermiş olsam belki sorun olmazdı, ama 3 ay vermeyip şimdi verirsem sonrasi için sorun yaşarım diye korkuyorum. Bakalım şu ay da bı gecsin.

Bence normal kiloları. Geçen oğlumun bu aydaki kilosuna baktım. O da aşağı yukarı aynıymış. Hatta boyları bile aynı 60 cm. Sadece 15 gün fark arada. Sağlıklı olsunlar yeter ki. Hiç öyle kolları boğum boğum bebeğim olmadı olmayacak sanırım

Sağlıklı olsunlar yeterli, evetBizimkinin de kollarinda boğum yok ama bacaklarında bir iki boğum var

Ha anladim simdi. İnşallah bizimki bozulmaz ya. Ben evin içinde sürekli taşıyorum, prizde olursa yerimden kimildayamam
Canım zaten benimki de bozulduğunda yaşını geçmişti. Olduğu yerde kalıyordu evde dolaşsam bile. Ama mesela mutfakta işim uzunsa yanıma alırdım.
Tabi oğlumun yatağı montessöri tipi ya taktı. Düşme riski vs yoktu onun rahatlığı vardı bende.

Bıraktırmak çok zor oluyor gerçekten. Tam düzeldi gazı azaldı derken bu emzik çıktı
Bizimki de 5300 çıktı. Ben de sık emziriyorum artık. Zaten emzik almadığı için emerek uykuya geçmeye başladı. Ben de merakla 4.ayı bekliyorum. İnşallah güzel kilo alırlar

İnşallah

Kızlar bebekleriniz oyun oynarken seslendiginizde ses çıkardığınızda size dönüyor mu. Benimki dönmüyor ya.

Her bebekte farklı canım ya. Bizim 2018 mayıs annelerinde çok kolay sorunsuz bırakan da oldu zor bırakan da. Ya ben biraz büyüdükten sonra o gece emzirmelerini düşünüyorum da o fena. Onları tekrar yaşamak istemiyorum emzik bazen şuan bile zorluyor tabi. Ağzından düşüyor ona uyanıyor falan

Kızlar bebekleriniz oyun oynarken seslendiginizde ses çıkardığınızda size dönüyor mu. Benimki dönmüyor ya.
Bugün doktora sordum 6. Ay gelişiminde bunu bekleriz şu an sesi duyunca heyecanlanır ya da sesi duyar tepki verir ama hemen dönüp o yöne bakması 6. Aydan sonra gerçekleşir dedi arada rastlantısal olarak bakabilirmiş bu aylarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…