- 26 Aralık 2020
- 1.097
- 475
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #49.901
Evt belliki ortam.hosuna gitmis miniginGenel olarak herkeste aynı problem var anladığım kadarı iledoktorumuzda söyledi bu aylarda meme reddi olabir diye. Memeyi almadığında aşırı ısrarcı olma inatlasmasin dedi sakinlesince bir süre sonra tekrar dene dedi. Emzirirken odada ikiniz olun yalniz kalın hatta emzirdigin oda loş olursa daha çok hoşuna gidebilir sakinleşir demisti.com değişiyor huyları kaç gündür emmiyordu beni uykusunda kandırıp emziriyordum bugün uyumadi bir türlu dur bir emzireyim dedim iki memeyi de emdi şok oldum artık o kadar az emiyor ki emecegini hiç ummamistim bu arada odadaydik ve ışık kapalıydı gece lambaso açıktı ortam hoşuna gitti galiba
Emzik tokluk hissi verirmiş bir de çenesi yorulacağı için az emermiş canım. Sanırım ondan kilosunu etkiliyorDoktor çok biliyorsa gelsin kendi uyutsunzaten canım burnumda bir de bunu okuyunca sinirlerim tepeme çıktı
Kaç gr almış? Bizimki de az aldı bu ay 550gr almış.
Emzik nasıl kilosunu etkilesin ki ya, sadece uykuya geçişte vermeye emzirme danışmanları bile karşı değil. Az mı emiyor seni?
Evet aynıyız gerçektenAynısının tıpkısıseninkinin oğlan versiyonu ben de. Zaten bunların çişi de aynı zamanda sorunluydu
Peki monitör bozulunca nereden izliyorsun şimdiBozulmaz canım. Geceyi bırak günde 4 posta tak çıkar yaptığım oldu benim. Gündüz uykularında da kullandım ben. Gece de takılıydı hep 1 yaş sonrası odayı ayırmıştık.monitör bozuldu bizim sadece. Şarj etmez oldu. Ama onu da prize takılı kullandım hep.
Ben de sırf bu korkumdan veremiyorum emzikEmzik tokluk hissi verirmiş bir de çenesi yorulacağı için az emermiş canım. Sanırım ondan kilosunu etkiliyor
Canım şarj olmuyor sadece. Olsa bile çok kısa süre dayanıyor. Prize takılı tutuyorum. Belki pili falan değiştirsek düzelirdi ama uğraşmadım ben.Peki monitör bozulunca nereden izliyorsun şimdi
Valla benimki de 300 gibi bişey almış ama emzik ten vazgeçmem mümkün değil. 5400 çıktı. Dr kız bebek için kilosu iyi dedi. Bu ay bütün bebekler az almış ama. Sıcaklardan bence.Ben de sırf bu korkumdan veremiyorum emzikçünkü bizimki de sadece 390 Gr almisti.
Ha anladim simdi. İnşallah bizimki bozulmaz ya. Ben evin içinde sürekli taşıyorum, prizde olursa yerimden kimildayamamCanım şarj olmuyor sadece. Olsa bile çok kısa süre dayanıyor. Prize takılı tutuyorum. Belki pili falan değiştirsek düzelirdi ama uğraşmadım ben.
Bizimki de 5380 di 3. Ay kontrolünde. 20 Gr farkla aynıyızValla benimki de 300 gibi bişey almış ama emzik ten vazgeçmem mümkün değil. 5400 çıktı. Dr kız bebek için kilosu iyi dedi. Bu ay bütün bebekler az almış ama. Sıcaklardan bence.
Bizimki gülüyor bu harekette
Bence normal kiloları. Geçen oğlumun bu aydaki kilosuna baktım. O da aşağı yukarı aynıymış. Hatta boyları bile aynı 60 cm. Sadece 15 gün fark arada. Sağlıklı olsunlar yeter ki. Hiç öyle kolları boğum boğum bebeğim olmadı olmayacak sanırımBizimki de 5380 di 3. Ay kontrolünde. 20 Gr farkla aynıyızinşallah bu ay alır. Artık emzirdigim saatleri yazıyorum. Ben tabii baştan emzik vermiş olsam belki sorun olmazdı, ama 3 ay vermeyip şimdi verirsem sonrasi için sorun yaşarım diye korkuyorum. Bakalım şu ay da bı gecsin.
Sağlıklı olsunlar yeterli, evetBence normal kiloları. Geçen oğlumun bu aydaki kilosuna baktım. O da aşağı yukarı aynıymış. Hatta boyları bile aynı 60 cm. Sadece 15 gün fark arada. Sağlıklı olsunlar yeter ki. Hiç öyle kolları boğum boğum bebeğim olmadı olmayacak sanırım
Canım zaten benimki de bozulduğunda yaşını geçmişti. Olduğu yerde kalıyordu evde dolaşsam bile. Ama mesela mutfakta işim uzunsa yanıma alırdım.Ha anladim simdi. İnşallah bizimki bozulmaz ya. Ben evin içinde sürekli taşıyorum, prizde olursa yerimden kimildayamam
Bıraktırmak çok zor oluyor gerçekten. Tam düzeldi gazı azaldı derken bu emzik çıktıValla benimki de 300 gibi bişey almış ama emzik ten vazgeçmem mümkün değil. 5400 çıktı. Dr kız bebek için kilosu iyi dedi. Bu ay bütün bebekler az almış ama. Sıcaklardan bence.
Bizimki de 5300 çıktı. Ben de sık emziriyorum artık. Zaten emzik almadığı için emerek uykuya geçmeye başladı. Ben de merakla 4.ayı bekliyorum. İnşallah güzel kilo alırlarBizimki de 5380 di 3. Ay kontrolünde. 20 Gr farkla aynıyızinşallah bu ay alır. Artık emzirdigim saatleri yazıyorum. Ben tabii baştan emzik vermiş olsam belki sorun olmazdı, ama 3 ay vermeyip şimdi verirsem sonrasi için sorun yaşarım diye korkuyorum. Bakalım şu ay da bı gecsin.
İnşallahBıraktırmak çok zor oluyor gerçekten. Tam düzeldi gazı azaldı derken bu emzik çıktı
Bizimki de 5300 çıktı. Ben de sık emziriyorum artık. Zaten emzik almadığı için emerek uykuya geçmeye başladı. Ben de merakla 4.ayı bekliyorum. İnşallah güzel kilo alırlar
Benimki sesin geldiği yeri bazen kestiremiyor ama yakınlarında bı yerdeysem dönüp bakıyor.Kızlar bebekleriniz oyun oynarken seslendiginizde ses çıkardığınızda size dönüyor mu. Benimki dönmüyor ya.
Her zaman değil. Yeni yeni öğreniyorlar galiba. Bazen bakıyor bazen bakmıyor.Kızlar bebekleriniz oyun oynarken seslendiginizde ses çıkardığınızda size dönüyor mu. Benimki dönmüyor ya.
Her bebekte farklı canım ya. Bizim 2018 mayıs annelerinde çok kolay sorunsuz bırakan da oldu zor bırakan da. Ya ben biraz büyüdükten sonra o gece emzirmelerini düşünüyorum da o fena. Onları tekrar yaşamak istemiyorumBıraktırmak çok zor oluyor gerçekten. Tam düzeldi gazı azaldı derken bu emzik çıktı
Bizimki de 5300 çıktı. Ben de sık emziriyorum artık. Zaten emzik almadığı için emerek uykuya geçmeye başladı. Ben de merakla 4.ayı bekliyorum. İnşallah güzel kilo alırlar
Bugün doktora sordum 6. Ay gelişiminde bunu bekleriz şu an sesi duyunca heyecanlanır ya da sesi duyar tepki verir ama hemen dönüp o yöne bakması 6. Aydan sonra gerçekleşir dediKızlar bebekleriniz oyun oynarken seslendiginizde ses çıkardığınızda size dönüyor mu. Benimki dönmüyor ya.