- 2 Ağustos 2020
- 2.019
- 2.254
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #49.841
Demekki sütün fazla geliyor. İlk zamanlar benim öyle tazyikli gelirdi 10 dk emerdi ama baya baya doyardı. Ama sık sık emiyormuş sizinki gece gündüz. Biz öyle değilizBenim oğlan 2 aydır hep 5 10 dakika emiyor neredeyse. Gündüzleri 1.5 2 saatte bir geceleri 2.5 3 saatte bir. Genelde 10 dakikadan fazla emmiyor valla. Buna rağmen bu ay 1100 gr aldı. Demekki sütun çoğunu alıyor ilk 10 dakikada
Canım almadiysan ebebekte indirim car bakabilirsinValla yatağın yakınında priz yoktu, uzatma kablosu alicam, şimdilik gecici koydum. Ama pratik güzel bisey. gece yatarken fişten cikaricam. İnşallah her gece tak çıkar yapmaktan bozulmaz
Evet gündüz özellikle bayağı sık. Mesela bu gece daha az emdi. Günü gününe uymuyor. 12 de emzirdim 4.30 da kalktı emzirdim. Bir de şimdi 8.30 kalktı emzirdim. Uykumu almışım bende çok şükürDemekki sütün fazla geliyor. İlk zamanlar benim öyle tazyikli gelirdi 10 dk emerdi ama baya baya doyardı. Ama sık sık emiyormuş sizinki gece gündüz. Biz öyle değiliz
Yani biraz pimpirik sanki. En az 20 gr alması lazımmış gündeMaşallah kuzuya. Yalnız çok enteresan Bi doktor muşpek yorum yapamıyorum
Aynı şeyler aynısını yaşıyoruz yaaaaa. Bu 4. Ay neymiş böyleBizim kız 3. Aydan sonra bi değişti ya bakalım ne zaman düzelecek. Önceden kendi istemese de ben teklif ettiğimde emiyordu. Şimdi çok acıkmadan enmiyor. Uyanınca 15-20 dk neşeli sonra hep mızmız. Kucakta gezmek istiyor. 1 saat 1,5 saat sonra da esnemeye başlıyor ve uyku huysuzluğu başlıyor. Bizim gibi olan var mı
Bacağı tamamen dümdüz olacak şekilde ölçüyor benim doktorBenim oğlanda 58 cm. Eşim evde ayağını uzatarak ölçüyor 62 Cm cikiyor. Anlamadım bu isten bir sey
benim 2 ay az az sürdü kanamam, 3. aya girerken de adet oldum aynı senin gibi 3 gün ve çok yoğun oldu damar kesilmiş gibi kıpkırmızı ve yoğun endişe ettim bi gün daha sürse doktoruma gidecektim ama pat diye bitti 3. günKızlar ben 40ım çıkar çıkmaz adet olmuştum az miktar. Bu ay çok çok yoğun oldu hayatım boyunca öyle olmamıştım. Siz oluyor musunuz?
dimdik değil de hafif yatar pozisyonda oturtuyorum ben ana kucağına yanlarına da destek koyarak, mutfağa götürüyorum mesela izlemeyi seviyor. kucağımda da göğsüme yaslayarak oturtuyorum karnından kolumu dolayıp, başka durmuyor zaten etrafa bakmak istiyorkızlar bebeğinizi destekli oturtmaya başladınız mı? youtube daki dr osman gönülal 3. ayda destekli oturtmaya başlanmalı diyor bana erken geldi ama bilemedim
Yani biraz pimpirik sanki. En az 20 gr alması lazımmış günde
canım bizim 3. ay kontrolünde 67 cm dedi ama benimki doğduğunda da epey uzundu, aslında bu ay 1 cm uzamış, bazı aylar hızlı bazan yavaş gidebiliyorlar yani, endişe etme önümüzdeki aylar dengelerEerkek anneleri 3.ayında boyunuz ne kadardi kilo 6350 biy 58. Boy kisa geldi bana
çıngırak sesine bakmıyor da benim sesimi duyunca bi heyecan yapıyor el kol çırpmaya başlıyor:)Kızlar bebekleriniz bir şeye odaklanmışken seslendiğinizde bakıyor mu? Ya da görmeyeceği bir yerden çıngırak sesine dönüp bakıyor mu ?
Ay sen nerelerdeydin merak ediyordum dönmüşsünbenim 2 ay az az sürdü kanamam, 3. aya girerken de adet oldum aynı senin gibi 3 gün ve çok yoğun oldu damar kesilmiş gibi kıpkırmızı ve yoğun endişe ettim bi gün daha sürse doktoruma gidecektim ama pat diye bitti 3. gün
Bizimki bakıyor ya, tamam doğru kerem de az emiyor belki sütüm de azaldı ama gelişim geriliği yokki çocukta. 6625 kilo 63 cm gayet iyi. Diğer aylarda 15gr da olsa sorun değil dedi banaCanim bende ilk ay gitmistim surekli kilo takibi yapiyorduk o da boyle gunluk kac gram aliyor diye hesapliyordu. O zaman bana anne sutu alanlar gunde 20 30 gram, mama alanlar gunde ortalama 140 grama kadar almali demisti. Ama bu ilk ay icin gecerli olabilir, belki suan kilo alim hizi dusuyor olabilir. Bizim artik oyle takip etmiyo cunku
Benim de eşim öyle ölçtü hemşire nasıl ölçtü tam dikkat edemedim.Bacağı tamamen dümdüz olacak şekilde ölçüyor benim doktor
Bizimki bakıyor ya, tamam doğru kerem de az emiyor belki sütüm de azaldı ama gelişim geriliği yokki çocukta. 6625 kilo 63 cm gayet iyi. Diğer aylarda 15gr da olsa sorun değil dedi bana