2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ayniyizz
Bugun de rota olduk
Combo bi huysuzluk mutsuzluk aglaklik
3 ayi bekledim gecsin diye 15 gundur siddetlendi. Umudum yok piskolojim bozuldu. Kampta gibiyim yatiryirm kipir kipir dalamiyo. Agliyo
Yemesinde sikinti yok gaz ve kolikligine care bulamadim😭😭
Şu son 3 gündür inanılmaz kötü uyumuyor deli gibi ağlıyor yüzünü hep çizdi.
Doğduğundan beri çok zor bi bebek beni çok yordu. Gazı olmasada ağlıyor kolik saati gelince ne uyutabiliyorum ne suaturabiliyorum.
Abarttığımı düşünebilirsiniz ama bayramda bebeği gören akrabalarım halime acıdı.

Şu son 3 gündür inanılmaz kötü uyumuyor deli gibi ağlıyor yüzünü hep çizdi.
Doğduğundan beri çok zor bi bebek beni çok yordu. Gazı olmasada ağlıyor kolik saati gelince ne uyutabiliyorum ne suaturabiliyorum.
Abarttığımı düşünebilirsiniz ama bayramda bebeği gören akrabalarım halime acıdı.
Ben annemdeyim ne evden ne odadan cikasim yok. Disari cikicaksak geriliyorum. Uyumuyo dalamiuo. Aksam 5 ten snr agzinu bi aciyo susturabilene askolsun
Ambulans sireni gibi saniye sekmiyo. Kafami duvarlara vurasim geliyo.
Biri gelse oturamuyorm bi yere gitsem bisey anlamiyorum
Boyle bi aglama gormedim gazi var belli iki buklum oluyo.
Hayir ne abartmasi cnm inan yasayan bilir
Insanlar bi garip bakiyo acir gibi anne babaya. Bi de herkes cok biliyo onu yap bunu ver artik deliricem!
Oyle bi agliyoki katiltiriuo kendini
Acaba bazen huyu mu boyle diyorum
Inan bebegiyle foto cekilen susleyip pusleyen annelere ozeniuorm. Ben wc ye vakit bulamiyorum
Surekli zir zir agliyo. Biraz da hayattan kopma noktasindayim modum cok dusuk
Ilerisini dusunuyorm az kaldi diye kendimi telkin ediyorum ama gun gectikce siddetleniyor
Menenjit asilarini oteledim tek rota oldum
Doktoruna da soyledim

Burada mi okudum bilmiyorum biri yazmis ya
"Gerilim filminin icindeyim bitmesini bekliyorum" gercekten yildim aglamsindan huzursuzlugundan. Gecicek yarin daha iyi olacak diyorum dunun devami 😔

Kızlar selam göğüslerim sanki bomboş sıkınca süt geliyor ama
Sizin nasıl acaba sütüm mü azaldı diye endişe ediyorum
Ne olur cevap yazın
Benimde öyle 🥺 eski dolgunluğu yok yumusadilar resmen ama kızım artık az emiyor benim günde bir yada iki 😔

Ben annemdeyim ne evden ne odadan cikasim yok. Disari cikicaksak geriliyorum. Uyumuyo dalamiuo. Aksam 5 ten snr agzinu bi aciyo susturabilene askolsun
Ambulans sireni gibi saniye sekmiyo. Kafami duvarlara vurasim geliyo.
Biri gelse oturamuyorm bi yere gitsem bisey anlamiyorum
Boyle bi aglama gormedim gazi var belli iki buklum oluyo.
Hayir ne abartmasi cnm inan yasayan bilir
Insanlar bi garip bakiyo acir gibi anne babaya. Bi de herkes cok biliyo onu yap bunu ver artik deliricem!
Oyle bi agliyoki katiltiriuo kendini
Acaba bazen huyu mu boyle diyorum
Inan bebegiyle foto cekilen susleyip pusleyen annelere ozeniuorm. Ben wc ye vakit bulamiyorum
Surekli zir zir agliyo. Biraz da hayattan kopma noktasindayim modum cok dusuk
Ilerisini dusunuyorm az kaldi diye kendimi telkin ediyorum ama gun gectikce siddetleniyor
Menenjit asilarini oteledim tek rota oldum
Doktoruna da soyledim

Burada mi okudum bilmiyorum biri yazmis ya
"Gerilim filminin icindeyim bitmesini bekliyorum" gercekten yildim aglamsindan huzursuzlugundan. Gecicek yarin daha iyi olacak diyorum dunun devami 😔
Ben yazmitim her an ne olacağı belli değil gerilim filmi gibi. Sizleri çok iyi anlıyorum illk ay sürekli ağlıyordu şimdi daha iyi ama bugün hep mız mızdi geçen gün kafeye gidelim dedik burnumuzdan geldi normalde arabasında gezmeyi sever ilk kez biryere gidelim dedik arladasla bin pişman oldum farklı insan ve farklı mekanda kuyeti koparıyor bugün bizim yatagimizda yatırdım oynarken falan uyudu uyanınca kendi yatağında olmadığını anlayıp başladı ağlamaya besigine götürdüm sustu çok değişikler ne zaman neye ağladığını kestiremiyorum bazen canı acıyor gibi ağlıyor bir anda susuyor. Hepsi geçecek biliyorum ben biraz daha şanslıyım sizlere göre 40ı çıkınca epey olumlu yönde değişti. Ne olur bu kadar karamsar olmayın basit geliyor duyarken ama gerçekten geçiyor zamanla canim

Kızlar selam göğüslerim sanki bomboş sıkınca süt geliyor ama
Sizin nasıl acaba sütüm mü azaldı diye endişe ediyorum
Ne olur cevap yazın
Bu aylarda memeler terbiye oluyormuş yani fazla süt depolanmıyor diyebilirim, bebeğin talep ettiği kadar üretim var sadece onu da bebek emdiği için memeler yumuşak oluyor deniyor

Bu aylarda memeler terbiye oluyormuş yani fazla süt depolanmıyor diyebilirim, bebeğin talep ettiği kadar üretim var sadece onu da bebek emdiği için memeler yumuşak oluyor deniyor
Desene o zaman benim sütüm yakında tamamen biter benim kız emmiyor artık doğru düzgün 🥺

Kızlar bebişler bu aralar bizi çok yoruyor ama inanılmaz hızlı bir değişime girdiler farkında mısınız 😍 sancılı günlerin meyvesini topluyoruz. Bizimki bi kaç gündür oyunlara kahkahalar ile tepki vermeye başladı 😍 bazen adı söylendiğinde dönüp bakmaya başladı bi kaç gündür 😍 bişeyler tutuyorlar, dönüyorlar veya dönmeye çalışıyorlar, sürekli pür dikkat bizi inceliyor dinliyorlar 😍 emeklerimizin karşılığını alıyoruz 🥰🧿

Kızlar selamm nasil gidiyor. Bebislerin uykulari ne durumda. Bizimki karma aşıdna sonra bi uykunhali başladı öğlenleri uyuyor çok şükür ama bazi günler şaşırıyor uyuyamiyor bebek arabasında evin icinde gezdirip uyutuyorum öyle dalıyoe anca uykuya. Sizinkiler gece kaç kere uyanıyor benimki 2 -3. 11 12 gibi uyuyor 2 3 saatte bir uyanıyor.

Malesef emme azalırsa ve sağım da yoksa süt azalır ☹️ gece uykuda da mı emmiyor? Gece emse aslında faydası olur. Veya sen gündüz 3 gece 4 saatte bir 15 dk düzenli sağım yapsan?
Sağma işini ilk ginden Nero yapamadım elektrikli ve manuel pompa aldım yok akmiyor süt geçen gün bari elimle sagayim dedim en azından öyle içsin yok yine yok sut kızım emerken geliyor ama o da iyice azalmış belli uykusu bölünmeden emziriyorum bı 5-10 dakika anca emip uyuyor hep böyle yapardı memeye gelince derin bir uyku hali 😔

Kızlar genel olarak hangi deterjan ve yumuşatıcı kullanıyorsunuz
Siveno kullanıyorum normalde yumuşatıcı kullanmıyorum. Ama bazen kakalı kıyafetleri çıkarmıyor deterjan. Ben de üzerine leke çıkarıcı (genelde kosla - bebek için olan leke çıkarıcılarını da denedim o kadar etkili değiller-) döküp 15 dakikalık programda bi yıkıyorum sonra kendi deterjanıyla normal programda yıkayıp ekstra durulama yaptırıyorum.

Günaydın kizlar 🥰 kızım bugün normale döndü mız mız mız gidiyoruz bakalım. Kehribar kolyeyi takmaya başladık etkisini görecek miyiz bakalım 🙏

X