2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Selam caanım anneler. Benim analık iznim bitmek üzere ama çocuğuma bakacak kimsem yok bulunduğum şehirde. Ücretsiz izin son çarem ama o da çok zorlayacak bizi. Nasıl bu istirahat uzatılır yol yordam bilen var mı? Heyet raporu diyorlar nasıl alınır nereden alınır fikir verecek olan var mı?
Tanıdığın varsa alırsın canım yoksa benim gibi paşa paşa ucretsiz izne ayrılırsin 🤣

4.aya girince başlıyor bazen. Benimki de bazı geceler daha sık uyanır oldu. Mesela dün gece sanki gaz sancısı varmış gibi kıvranıp durdu bi türlü rahatça uyuyamadı 😬 ben de uyusun diye emzirip durdum, sonra sabah arka arkaya 3 kere kaka yaptı 😅 bebiş gece uyumuyorsa kesinlikle eşinden destek al, biraz o baksın gece sen uyu. Ben sabaha karşı devrediyorum mesela eşime, 1-2 saat uyuyorum iyi geliyor.
Benim esim.bu ara eleman eksikliğinden gece 12 sabah 12 çalışıyor. Gelip yatiyor. Eşim izindeyken ne rahatmış yeni anlıyorum ya

Kızlar genel olarak hangi deterjan ve yumuşatıcı kullanıyorsunuz

5E935A35-7676-4DC2-B9D8-FA2D65ECE97B.jpeg

Ben bundan kullanıyorum memnunum.

kızlar çok özür dileyerek bebeğimin bezimi atıyorum. İlk defa böyle bir şey yaptı neden olur, önemli bir durum mudur?Eki Görüntüle 2899628
Kakada kan var canım..
Doktoruyla mutlaka görüş bence
Her kakayı da takip et bakalım devamı gelecek mi

Bebeği iyi gözlemle
Huzursuzluk, iştahsızlık, kusma, gürültülü kaka vs var mı
Doktor sorar bunları

Kakada kan var canım..
Doktoruyla mutlaka görüş bence
Her kakayı da takip et bakalım devamı gelecek mi

Bebeği iyi gözlemle
Huzursuzluk, iştahsızlık, kusma, gürültülü kaka vs var mı
Doktor sorar bunları
çok teşekkür ederim cevap için. En son sabah bir şey yemiştim ama akşama doğru tek kakası böyle oldu. Umarım son olur. Doktora da yarın gidiyoruz yarını nasıl edicem bilmiyorum 😢

Ben ecos3 kullanıyorum içindeki maddeler hem bitkisel hem de organik. Bi kere granül sabun kullandım çok hapşırdı onunla mı alakalı bilmiyorum ama iki kez durulama yapmama rağmen çamaşırlarda bir miktar yapıştı sanırım zaten makinenin borularına da yapışıyormuş uzun süre kullanımda.

Nerdeyse 3 aylık olacak hiçbir şeyimiz düzene girmedi kolikliği ve gazı aynen devam ediyor bazı günler daha da şiddetleniyor. 2 gündür ağlamaktan sesi kısıldı.
Ayniyizz
Bugun de rota olduk
Combo bi huysuzluk mutsuzluk aglaklik
3 ayi bekledim gecsin diye 15 gundur siddetlendi. Umudum yok piskolojim bozuldu. Kampta gibiyim yatiryirm kipir kipir dalamiyo. Agliyo
Yemesinde sikinti yok gaz ve kolikligine care bulamadim😭😭

Kızlar selam göğüslerim sanki bomboş sıkınca süt geliyor ama
Sizin nasıl acaba sütüm mü azaldı diye endişe ediyorum
Ne olur cevap yazın

Kızlar selam göğüslerim sanki bomboş sıkınca süt geliyor ama
Sizin nasıl acaba sütüm mü azaldı diye endişe ediyorum
Ne olur cevap yazın
Aynı durum gecen haftada bendede vardı benimki stresle alakalı kafaya takmıs tım takmamaya calış birde yenilen hıc bırseyın bilimsel olarak süte faydası yok sadece proteini guclu al birde su

Aynı durum gecen haftada bendede vardı benimki stresle alakalı kafaya takmıs tım takmamaya calış birde yenilen hıc bırseyın bilimsel olarak süte faydası yok sadece proteini guclu al birde su
Suyu çok içiyorum inan
Zaten bu sıcakta içmemek imkansız
Ama bu ara her zamankinden boş gibi gelmeye başladı kafaya takmamaya çalışıyorum ama maalesef takıyorum
Şuan durum nasıl sizde

Suyu çok içiyorum inan
Zaten bu sıcakta içmemek imkansız
Ama bu ara her zamankinden boş gibi gelmeye başladı kafaya takmamaya çalışıyorum ama maalesef takıyorum
Şuan durum nasıl sizde
Bence donemsel bısey yoktur diye taktikca iyice stres hormonu baskılıyor sut hıc bitmez tamamen stres hormon su an sukur gun ıcınde bebege yetmiyor gıvı hissedersem 60 cc mama veriyorum m bazen

X