2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Sağol canım demekki bu aralar çok çok uyuyacaklar

Akşam yemek hazırlarken ana kucağıyla mutfağa götürüyoruz zten. Davlumbaz da açık oluyor ocakta bi şey piştiği için. Bizi izliyor beyaz gürültü işlemiyor çocuuma

Evet mukuslu ama birşey yokmus. Ayrıca yeşil değil sarı olmalı zaten. Değişiyor işte. Dur bakalım. Muhtemelen akşama düşer ateşini de kaka ile atıyor benimkiler mesela belki de ondandır.
Çok sağol canım cevaplarin için 36.9 a düştü ateşi

Akşam yemek hazırlarken ana kucağıyla mutfağa götürüyoruz zten. Davlumbaz da açık oluyor ocakta bi şey piştiği için. Bizi izliyor beyaz gürültü işlemiyor çocuuma

Ben yemek yerken bile dursun diye emzirme yastigini kucagima alip emziriyordum biliyor musun cocugun ustunede havlu kagidi koyuyordum bir sey dokulmesin ustune diye acaba balkon golge olunca da 15 20 dakika yere mi koysam pusetle, kapali balkon zaten halinin ustune dogru koyarim cok sevdim bu fikri baya umut bagladim umarim durur

Benimkinin de kakası böyle mukuslu oluyor özellikle banyo yaptığı günlerde suyla birlikte burnundaki mukusu da yutuyor sanırım. Ama kakasında ben de bi sorun göremedim

Benimkinin de kakası böyle mukuslu oluyor özellikle banyo yaptığı günlerde suyla birlikte burnundaki mukusu da yutuyor sanırım. Ama kakasında ben de bi sorun göremedim
Çok teşekkür ederim canım normalde conformil mama yediği için yeşile yakın bir renkte olurdu renk değişimi olunca da tedirgin oldum

Yazık ya sen hep kucağında mı gezdiriyorsun

Tek seferde bez bağlayamayan var mı benim gibi? Her bezimiz olay. Altına koyduğum anda kaydırıyor kendini topuklarından güç alıp. 3-4 kez aç kapa uğraşıyorum.
Ben de daha kolay olur mu acaba diye kilot bez aldım. Benimki pek hareketli bi çocuk olmadığından herhalde pek sevemedim ama sende böyle bi durum varsa sevebilirsin belki, bi de onu dene istersen

Yazık ya sen hep kucağında mı gezdiriyorsun

Memedeyken oturuyoruz cogu zaman hatta ben yatarak emziriyorum, oyle dinleniyorum biraz eskiden otururdu ama onun suresi baya bir kisaldi. Bacaklarini hareket ettiriyorum oturdugumuzda gazi ciksin diye, konusup sarki soyluyorum, kartlarini gosteriyorum. Bir de yuz ustu calisiyoruz ama yoruldugu icin cok sinirleniyor 1 dakikadan sonra aglamaya basliyor oyalayamadigim yerde kucakta odadan odaya geziyoruz konusarak bizde

Canım sizinki gece ve gündüzü karıştırmış olmasın

Gerçekten yıldım artık. Doğduğundan beri gece uyanmayan bebek iki gecedir sürekli uyanıyor. Emiyor da emiyor. İki damla uyutmadı. Çıldırıcam. Nesi var anlamıyorum.
Son bir haftadır bizimki de geceleri çok uyanmaya başladı, bu gece de kurulu saat gibi iki saatte bir uyandı emdi ve iki kere de kaka yaptı. Nerdeyse hiç uyumadım diyebilirim.
Sütüm doyurmuyor mu acaba dedim, gece boyu emdi resmen

Sabah da 6.30da zorla uyuttum tam yatıcam büyük kız yanıma geldi yatamadım, kahvaltıda da çok ağladı sıkılmış belli.
Dayanamadım ikisini de aldım parka götürdüm iki saat dışarda kaldık ama eve zor attım kendimi yorgunluk ve uykusuzluk mahvetti beni.

Şimdi ikisini de uyuttum, inşallah ben de uyurum biraz

Kızlar genel olarak bebeklerde bi huzursuzluk var sanırım, büyüme atağına bağlı olabilir mi acaba

Bizimki de aşırı salya akıtmaya başladı, önlük mendil yetiştiremiyorum.
Eller hep ağızda, gece de ellerini emme sesine uyanıyorum.
Kakası da mukuslu olmaya başladı son günlerde.

Emzik hala en büyük kurtarıcım, iyi ki alıştı yoksa iki çocukla halim perişandı.

Uyku durumumuz da yavaş yavaş oturuyor, artık nerdeyse hiç sallamıyorum. Emerken uyuyor veya mayışıyor, yatağa bırakıp çıkıyorum kendi kendine uyuyor. Dalmakta zorlanırsa veya hemen uyanırsa emzik kurtarıyor.

Yalnız kafası düzleşti genelde yatıyor, çok ağlayıp huysuzlanmazsa kucağımıza almıyoruz. Tüm ilgi büyük kızda sıkılmasın diye.

Bu bebek komando ruhuyla yetişiyor açlığa uykusuzluğa yalnızlığa dayanıklı
Şimdiden kendi başının çaresine bakmayı öğrendi yavrum

Valla canım bizim doktorumuz diş oluşumu baslamis normalden erken çıkaracak dedi alt damağında hafif çıkıklık vardı onu gösterdim.
Gaz problemi bitmedi mi sizin henüz
Nerdeyse 3 aylık olacak hiçbir şeyimiz düzene girmedi kolikliği ve gazı aynen devam ediyor bazı günler daha da şiddetleniyor. 2 gündür ağlamaktan sesi kısıldı.

Nerdeyse 3 aylık olacak hiçbir şeyimiz düzene girmedi kolikliği ve gazı aynen devam ediyor bazı günler daha da şiddetleniyor. 2 gündür ağlamaktan sesi kısıldı.
Offf genel olarak 3-4 aylıkken azalıyor umarım bu ayında geçer tamamen gaz problemi kendi hareket ettikçe çıkarıyor benim kız. Ama bazen zorlanıyor o zaman ağlıyor ama en azından önceki krizleri kalmadı çok şükür

Bizimki aşırı nazlı ilk bebek olduğundan mı nedir bizi yönetiyor resmen. Kucağıma almasam ağlayıp morarıyor bişi olacak diye korkuyorum.
Seninki iyimiş komando ruhlu benimki böyle giderse ilerde annesini dövüp maaş kartını alan çocuklardan olacak

Yaa maşallah ne kadar güzel ben bizimkinin kendi kendine uyuduğunu 10 yaşında falan görcem muhtemelen

İlk 2 ay ben de öyle yapmıştım emzirme yastığı can simidim gibiydi yemek masasında bile emziriyordum ancak öyle duruyordu çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…