2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Büzimki de dün sabah öğlene kadar 5 kez kaka yaptı. doktoruna sordum 2-3 gün sabah akşam calpol ver dedi. Akşam verdim sabah vermedim ne bileyim içime sinmiyor ne işe yarayacak calpol? Ağrısı mı var acaba?
Calpol ateşi olmazsa verme demişti bana doktor ama ağrısı olunca da veriliyor mu ki ? Bu ara hiç normal değiller. Her gün bambaşka bi bebek var sanki karşımda normalde gece uykusu deliksizdi hatta en azından gece rahat uyuyorum derdim, bu ara o da bozuldu.

Valla canım bizim doktorumuz diş oluşumu baslamis normalden erken çıkaracak dedi alt damağında hafif çıkıklık vardı onu gösterdim.
Gaz problemi bitmedi mi sizin henüz
Aa bizim de dişler inmiş baya aşağıya, son kontrolde öyle demişti doktor yakında patlar dedi. Acaba ondan mı bu değişik halleri?

Kızlar yok mu bana bir fikir verecek ateşi de çıkmaya başladı 37.3 olmus
Üzerini çıkartmalisin. Tek kat kalsın. 38 e kadar beklemek gerek. Ilık su ile duş aldirabilirsin saat başı.

Ben kakasinda bir sorun görmedim. Ateşini sürekli kontrol et. Akşama kadar kontrolü zorlasirsa doktora götürebilirsiniz. Usuttu mu acaba

Sadece zıbın var üzerinde coraplarni çıkardım usuttugunu sanmıyorum ama biliyorumda az önce ölçtüm 37.3 sürekli uyumak istiyor

Sadece zıbın var üzerinde coraplarni çıkardım usuttugunu sanmıyorum ama biliyorumda az önce ölçtüm 37.3 sürekli uyumak istiyor
Uyusun o zaman. Ama yine de ateşini kontrol et. Söylediğin dereceyi pek ateşten saymiyorlar ya o yüzden biraz bekle dedim. Vardır tabi mutlaka bir sebebi. Ama kakasinda yok birşey bizim çok oluyor öyle merak etme

Çok hafif ateşi de vardı bizimkinin ama ağrı kesici ya aynı zamanda belki ondan dedi

Uyusun o zaman. Ama yine de ateşini kontrol et. Söylediğin dereceyi pek ateşten saymiyorlar ya o yüzden biraz bekle dedim. Vardır tabi mutlaka bir sebebi. Ama kakasinda yok birşey bizim çok oluyor öyle merak etme
Mukuslu mu oluyor böyle. Kakası genelde mamasindan dolayı hafif yeşil oluyordu iki gün önce mamasını yapma şeklimi değiştirdim belkide o yüzden sarı oldu ve pütürlü oldu şu mamayı nasıl yapicam olayını da bir oturtamadim

PiXiEE bizimkinin kakası hep böyle. Mukuslu diyorum ya böyle yapıyor işte. Diş çıkarma döneminde de mukuslu kaka olabilirmiş. Ateş önceki gün ve dün bizimkinde de oldu 37.5 civarı. Sonra düştü kendi kendine. 4,5-5 saat uyudu.

Evet mukuslu ama birşey yokmus. Ayrıca yeşil değil sarı olmalı zaten. Değişiyor işte. Dur bakalım. Muhtemelen akşama düşer ateşini de kaka ile atıyor benimkiler mesela belki de ondandır.

Cnm her bebek farklidir gercekten ama Ben soyle yapiyorum ana kucagini koyuyorum mutfak masasinin Ustune davlumbazi da aciorum iki dk da daliyor Benim icin kolaylik oldu tam .davlumbazi da esim dusundu tabi her zaman yapmiyorum mutfakta isim oldugu zaman ama dalmakta zorlaniyorsa bebek bi dene derim.

Bu cok mantikli geldi bana cunku benim bebek bakmayi cok seviyor ben bir seylerle ugrasirken, artik kucakta tasimakta da zorlaniyordum pusete koyup mutfak masasina koyuyim olmadi bende hic aklima gelmemisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…