- 21 Temmuz 2010
- 2.149
- 2.734
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #49.541
Calpol ateşi olmazsa verme demişti bana doktor ama ağrısı olunca da veriliyor mu ki ? Bu ara hiç normal değiller. Her gün bambaşka bi bebek var sanki karşımdaBüzimki de dün sabah öğlene kadar 5 kez kaka yaptı.doktoruna sordum 2-3 gün sabah akşam calpol ver dedi. Akşam verdim sabah vermedim ne bileyim içime sinmiyor ne işe yarayacak calpol? Ağrısı mı var acaba?
Sabah bizimki de böyleydi canım çekmeyi unutmuşum uyku sersemliğiyle. sonra pişman oldum doktora gönderirdimFotoğrafı eklemeyi unutmuşum
Aa bizim de dişler inmiş baya aşağıya, son kontrolde öyle demişti doktor yakında patlar dedi. Acaba ondan mı bu değişik halleri?Valla canım bizim doktorumuz diş oluşumu baslamis normalden erken çıkaracak dedi alt damağında hafif çıkıklık vardı onu gösterdim.
Gaz problemi bitmedi mi sizin henüz
Mukuslu muydu boyleSabah bizimki de böyleydi canım çekmeyi unutmuşum uyku sersemliğiyle. sonra pişman oldum doktora gönderirdim
Olabilir canımAa bizim de dişler inmiş baya aşağıya, son kontrolde öyle demişti doktor yakında patlar dedi. Acaba ondan mı bu değişik halleri?
Ben de yeni aldım sayılır dayanamadım. Söylediğim kundağı bi inceleyin bence ilerde kullanabileceği bişiBu saatten sonra almak mantıklı mi acaba haftaya 3 aylik olacak. Dönmeye başladıktan sonra ds önerilmiyormus ya emin olamadım hiç
Kızlar yok mu bana bir fikir verecek ateşi de çıkmaya başladı 37.3 olmusFotoğrafı eklemeyi unutmuşum
Üzerini çıkartmalisin. Tek kat kalsın. 38 e kadar beklemek gerek. Ilık su ile duş aldirabilirsin saat başı.Kızlar yok mu bana bir fikir verecek ateşi de çıkmaya başladı 37.3 olmus
Sadece zıbın var üzerinde coraplarni çıkardım usuttugunu sanmıyorum ama biliyorumda az önce ölçtüm 37.3 sürekli uyumak istiyorÜzerini çıkartmalisin. Tek kat kalsın. 38 e kadar beklemek gerek. Ilık su ile duş aldirabilirsin saat başı.
Ben kakasinda bir sorun görmedim. Ateşini sürekli kontrol et. Akşama kadar kontrolü zorlasirsa doktora götürebilirsiniz. Usuttu mu acaba
Uyusun o zaman. Ama yine de ateşini kontrol et. Söylediğin dereceyi pek ateşten saymiyorlar ya o yüzden biraz bekle dedim. Vardır tabi mutlaka bir sebebi. Ama kakasinda yok birşey bizim çok oluyor öyle merak etmeSadece zıbın var üzerinde coraplarni çıkardım usuttugunu sanmıyorum ama biliyorumda az önce ölçtüm 37.3 sürekli uyumak istiyor
Çok hafif ateşi de vardı bizimkinin ama ağrı kesici ya aynı zamanda belki ondan dediCalpol ateşi olmazsa verme demişti bana doktor ama ağrısı olunca da veriliyor mu ki ? Bu ara hiç normal değiller. Her gün bambaşka bi bebek var sanki karşımdanormalde gece uykusu deliksizdi hatta en azından gece rahat uyuyorum derdim, bu ara o da bozuldu.
Mukuslu mu oluyor böyle. Kakası genelde mamasindan dolayı hafif yeşil oluyordu iki gün önce mamasını yapma şeklimi değiştirdim belkide o yüzden sarı oldu ve pütürlü oldu şu mamayı nasıl yapicam olayını da bir oturtamadimUyusun o zaman. Ama yine de ateşini kontrol et. Söylediğin dereceyi pek ateşten saymiyorlar ya o yüzden biraz bekle dedim. Vardır tabi mutlaka bir sebebi. Ama kakasinda yok birşey bizim çok oluyor öyle merak etme
Evet mukuslu ama birşey yokmus. Ayrıca yeşil değil sarı olmalı zaten. Değişiyor işte. Dur bakalım. Muhtemelen akşama düşer ateşini de kaka ile atıyor benimkiler mesela belki de ondandır.Mukuslu mu oluyor böyle. Kakası genelde mamasindan dolayı hafif yeşil oluyordu iki gün önce mamasını yapma şeklimi değiştirdim belkide o yüzden sarı oldu ve pütürlü oldu şu mamayı nasıl yapicam olayını da bir oturtamadim
Cnm her bebek farklidir gercekten ama Ben soyle yapiyorum ana kucagini koyuyorum mutfak masasinin Ustune davlumbazi da aciorum iki dk da daliyor Benim icin kolaylik oldu tam .davlumbazi da esim dusundu tabi her zaman yapmiyorum mutfakta isim oldugu zaman ama dalmakta zorlaniyorsa bebek bi dene derim.Doğrudur, bir çıkış yolu bulmaya çalışıyorum ben de işte napim. Ayakta sallanmıyor, yatırdığım anda ağlıyor. Geceleri sadece ve sadece kucakta sallayarak uyuyabiliyor ve bu aşırı yorucu olmaya başladı artık.üstelik öyle 10-15 dk da dalmıyor. Geçen gece tam 50dk uğraştım kollarım koptu artık. Bir de sadece gece uyuyo olsalar tamam gündüz kaç defa uyutmaya çalışıyorum sayamıyorum artık. 45 dk uğraşıyorum 15dk uyuyup uyanıyor sonra bir daha başla. Aşırı tükenmiş hissediyorum. emzik alıyor muydu senin bebeğin? Benimki emzik de almıyor.
Cnm her bebek farklidir gercekten ama Ben soyle yapiyorum ana kucagini koyuyorum mutfak masasinin Ustune davlumbazi da aciorum iki dk da daliyor Benim icin kolaylik oldu tam .davlumbazi da esim dusundu tabi her zaman yapmiyorum mutfakta isim oldugu zaman ama dalmakta zorlaniyorsa bebek bi dene derim.
Kesinlikle denenmesi gerekli bir yontemBu cok mantikli geldi bana cunku benim bebek bakmayi cok seviyor ben bir seylerle ugrasirken, artik kucakta tasimakta da zorlaniyordumpusete koyup mutfak masasina koyuyim olmadi bende hic aklima gelmemisti
Kesinlikle denenmesi gerekli bir yontem
Cnm inanir misin kendi kendine uyuyor iki dk da islem tamam insallah senin bebiste uyur hemenBugun kesinlikle denicem, bende diyordum ki mama sandalyesine oturabilse oturur bana bakardinasil aklima gelmedi bu
Cnm inanir misin kendi kendine uyuyor iki dk da islem tamam insallah senin bebiste uyur hemen