- 28 Ağustos 2020
- 8.250
- 36.093
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #49.521
Eylül ayında rahatlarız inşallah4 aylık olunca diye geçiyor her yerde ama bizimkiler daha 3 aylıkumarım daha da kötüleşmez
Ben de bağlayamıyorum. Topuklardan destek alıp göbeği kaldırıyor, bu yaşta köprü kuruyor resmenTek seferde bez bağlayamayan var mı benim gibi? Her bezimiz olay. Altına koyduğum anda kaydırıyor kendini topuklarından güç alıp. 3-4 kez aç kapa uğraşıyorum.
Cok komik olmaya başladılar artik evet, reflu yatagina bağlıyorum ben onu o yüzden uslu uslu yatıyor benim kiz, ama zaten el mahkum bırakacagiz kundagi 5. Ay sularında. Dönmeye baslayip iyice hareketlenince onerilmiyormus. Nasil olacak diye düşünüyorum bendeBende o sorunu kundak yaparak halledenlerdenim kundaksiz uyutmaya alıştırmak istiyorum ama ne mümkün kundak istiyor uyurken ama kundağı da açmak istiyor gece zaten beşikte çapraz donmelere başladı dün gece bir baktım yan yatıyor beşikte
Gece tam 5 kez uyandı. Hiç iştahı yok 2 dk emip bıraktığı için de sürekli acıkıp uyanıyor ama yine çok az emip uyuyor. Sabah da ishal gibi kaka yapmış. Felaket bi geceydi hala kendime gelemedimGünaydın kizlar
bibalprensesi gece nasıldı bebeğin benim ki ilk kez gece karnını doyurmaya uyanmadı su anda keyfi iyi gibi ama son günlerde iştahı azaldı sanki ama günde bir olan kaka sayımız 3e çıktı. Çok uyumasi artık şüphe uyandırmaya başladı
Offf hiç sorma kundaksiz uyutayim dedim sabah dertli dertli ağlıyor sıpaCok komik olmaya başladılar artik evet, reflu yatagina bağlıyorum ben onu o yüzden uslu uslu yatıyor benim kiz, ama zaten el mahkum bırakacagiz kundagi 5. Ay sularında. Dönmeye baslayip iyice hareketlenince onerilmiyormus. Nasil olacak diye düşünüyorum bende
Bu saatten sonra almak mantıklı mi acaba haftaya 3 aylik olacak. Dönmeye başladıktan sonra ds önerilmiyormus ya emin olamadım hiçAy onun çözümünü hazır kundak alarak buldum kesinlikle herkese tavsiye ediyorum inanılmaz rahat ettim. Ben sonra da kullanırım diye owlinin uyku gurusunu aldım. Hatta o kadar memnun kaldım ki başına bişi gelirse kusar sıçar da kullanamazsak diye korkumdan yedekledim.
Ben önceden almadığıma çok pişman oldum çok güzel birşeymis ama ben geç kaldım artık hareketli uyuyor uykuya dalan kadar normal eski usul kundaklamaya devamBu saatten sonra almak mantıklı mi acaba haftaya 3 aylik olacak. Dönmeye başladıktan sonra ds önerilmiyormus ya emin olamadım hiç
Büzimki de dün sabah öğlene kadar 5 kez kaka yaptı.Gece tam 5 kez uyandı. Hiç iştahı yok 2 dk emip bıraktığı için de sürekli acıkıp uyanıyor ama yine çok az emip uyuyor. Sabah da ishal gibi kaka yapmış. Felaket bi geceydi hala kendime gelemedim
Kendi adıma güzel tabii ama bir anda uykusu bu kadar değişince acaba mi demekten ohh ve diyemedim çünkü hayatta bu kadar uyumazdi o yüzden ters giden birşeyler mi var diye düşünmeden edeniyorumBu çok güzel değil mi? Gece uyanmaması rüya gibi olmalı. Videolarda artık tüm gece uyuyabilirler diyordu. Demek ki en başta iyi doyuyor ki uyanmıyor olarak düşündüm ben. Darısı başımıza inşallah
Aynı savaşı bizde veriyoruz bu sabah koca bir kap temizleme suyunu koltuğa döktü ikimiz dahil heryer ıslandıTek seferde bez bağlayamayan var mı benim gibi? Her bezimiz olay. Altına koyduğum anda kaydırıyor kendini topuklarından güç alıp. 3-4 kez aç kapa uğraşıyorum.
Ahh canım yaaGece tam 5 kez uyandı. Hiç iştahı yok 2 dk emip bıraktığı için de sürekli acıkıp uyanıyor ama yine çok az emip uyuyor. Sabah da ishal gibi kaka yapmış. Felaket bi geceydi hala kendime gelemedim
İshalmi ki ağrısı ondan vardır değilse başka işe taeamaz ki calpol ağrı kesici ateş düşürücü benimki de iki gündür normalden çok yapıyor kakayıBüzimki de dün sabah öğlene kadar 5 kez kaka yaptı.doktoruna sordum 2-3 gün sabah akşam calpol ver dedi. Akşam verdim sabah vermedim ne bileyim içime sinmiyor ne işe yarayacak calpol? Ağrısı mı var acaba?
Canim benim ki bir aydır yapıyor onu çok normal doktorda dedi geçen gittigimizde salayanlamaya başlamıştır dedi evet dedim dişler oluşmaya başliyor ondan galiba sakız çiğner gibi dilini çiğniyor benimkiKızlar benim bebeğimin salyası olmaya başladı birde böyle sakız çiğner gibi ses çıkarıyor elini yalıyor neden öyle olmuş olabilir?
Evet bizimki de 1 aydır böyle. Benim elimi kolumu da yakalayıp emiyor.Canim benim ki bir aydır yapıyor onu çok normal doktorda dedi geçen gittigimizde salayanlamaya başlamıştır dedi evet dedim dişler oluşmaya başliyor ondan galiba sakız çiğner gibi dilini çiğniyor benimki
Çok erken değil mi dişler için daha gazı bitmeden diş sıkıntısı başlıcakCanim benim ki bir aydır yapıyor onu çok normal doktorda dedi geçen gittigimizde salayanlamaya başlamıştır dedi evet dedim dişler oluşmaya başliyor ondan galiba sakız çiğner gibi dilini çiğniyor benimki
Valla canım bizim doktorumuz diş oluşumu baslamis normalden erken çıkaracak dedi alt damağında hafif çıkıklık vardı onu gösterdim.Çok erken değil mi dişler için daha gazı bitmeden diş sıkıntısı başlıcak