- 2 Ağustos 2020
- 2.019
- 2.254
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #49.441
Bizde de aynı durum oldu. İlk zamanlar 20 dk oynuyordu ilgisini çekiyordu şimdi 5 dk zor duruyorBizimki de ilk koyduğum günler ilgi ile uzun uzun oynamıştı şimdi 5 dk da sıkılıyorhalbuki kızım uzun uzun oynardı biz dizi bile izlerdik o ara
GünaydınGünaydınlar
Günübirlik gittiğimiz deniz kenarinda kumda oynayan çocuğumu
izliyorumdur
Eki Görüntüle 2898689
Ben artık fragmanları bile tam izleyemiyorum. Bebek doğduğundan beri kendime ayırdığım özel vaktim olmadı hiçBizimki de ilk koyduğum günler ilgi ile uzun uzun oynamıştı şimdi 5 dk da sıkılıyorhalbuki kızım uzun uzun oynardı biz dizi bile izlerdik o ara
Normalde küvet hiç sevmem evde küvet olsa doldursam vakit geçirir mi acaba diye düşünmeye başladım bende.Bizimki sabah 9 dan şu saate dek 3 kısım olmak üzere toplam 2 saat uyudu. Şimdi düşündüm de 9 saatte toplam 2 saat. Ne kadar azacaba su havuzlardan mi almak lazım? İçinde yorulup uzun uyur mu?
Bu sayfayı ben de takip ediyorum canım. Çok net bir şekilde uyku gerilemesi yoktur diyor ama her bebekte görülüyor nedense. Araştırıp doğrusuna ikna olmam lazım. Zaten kesinlikle bebeğimi ağlatarak zorlayarak uyutmaya çalışmam. Ama bir noktada sallamayı bırakmam gerek hem kendi ruh sağlığım hem onun iyiliği için. İşe dönünde bakacak kişi de zorlanır. Her türlü zor. Zaten biz yan yana uyumuyoruz. Emerek de uyumuyor. Hiç böyle talepleri olmadı.Delirtiyor bak mesela bu sayfanın öne çıkanlar bölümünde uyku kısmına bakabilirsin Login • Instagram
Yıkandığı küvet büyük mu? Ayy hiç aklıma gelmedi ya. Bizim bebek küveti standart , yani doldursak içine rahat girer ama o havuzda boyunluklu simitle yüzen bebekler gibi yuzemez.Normalde küvet hiç sevmem evde küvet olsa doldursam vakit geçirir mi acaba diye düşünmeye başladım bende.
Tabiki her bebek farklıdır ama ağlatarak uyku eğitimi vermediğin sürece desteksiz uyuyan bebek yok gibi bişeyBu sayfayı ben de takip ediyorum canım. Çok net bir şekilde uyku gerilemesi yoktur diyor ama her bebekte görülüyor nedense. Araştırıp doğrusuna ikna olmam lazım. Zaten kesinlikle bebeğimi ağlatarak zorlayarak uyutmaya çalışmam. Ama bir noktada sallamayı bırakmam gerek hem kendi ruh sağlığım hem onun iyiliği için. İşe dönünde bakacak kişi de zorlanır. Her türlü zor. Zaten biz yan yana uyumuyoruz. Emerek de uyumuyor. Hiç böyle talepleri olmadı.
Kızlar 3. Ay kontrolünden çıktık. B12 vermişti bana başını tutamadığı için, ilaç işe yaramış kafasını tutuyır sola dönüyor yüzüstü iken htta kendini ittirdiği için bu emeklemeye başlayabilşr yakın zamanda dedi. Ayağa kaldırdı ayakta duruyormu falan ona baktı. Yalnız bu ay 20 gr almış olması lazımmış benimki 18 gr alınca bana sütünü sağ boş zamanlarında ver dedi. Biberon kullanma kaşıkla veya şırınga ile ver dedi. Ama ben 2gr fark çok olmadığını düşünüyorum aya vurursan 60 gr daha fazlamı alması gerekiyodu yani? Neyse, mama kesinlikle verniyosun dedi.
Rotavirüs aşısı da 104. Gününe kadar yapılması lazım sonrasında yaparsan aşı tutmaz dedi. 3-6 ay arasında 15 gr a kadar düşebilir kilo alımı o normal dedi.
Kızlar 3. Ay kontrolünden çıktık. B12 vermişti bana başını tutamadığı için, ilaç işe yaramış kafasını tutuyır sola dönüyor yüzüstü iken htta kendini ittirdiği için bu emeklemeye başlayabilşr yakın zamanda dedi. Ayağa kaldırdı ayakta duruyormu falan ona baktı. Yalnız bu ay 20 gr almış olması lazımmış benimki 18 gr alınca bana sütünü sağ boş zamanlarında ver dedi. Biberon kullanma kaşıkla veya şırınga ile ver dedi. Ama ben 2gr fark çok olmadığını düşünüyorum aya vurursan 60 gr daha fazlamı alması gerekiyodu yani? Neyse, mama kesinlikle verniyosun dedi.
Rotavirüs aşısı da 104. Gününe kadar yapılması lazım sonrasında yaparsan aşı tutmaz dedi. 3-6 ay arasında 15 gr a kadar düşebilir kilo alımı o normal dedi.
Aynen sıcak yaptı avıl merhem mı verdi doktorPremium care pamuk canım. Kızımın da göbeği resmen ciğer gibi olmuştu doktor socaktan dedi kırmızı kırmızı lekeler vardı krem kullandım bir günde geçmişti sıcaktan olmuş olabilir
Doğrudur, bir çıkış yolu bulmaya çalışıyorum ben de işte napim. Ayakta sallanmıyor, yatırdığım anda ağlıyor. Geceleri sadece ve sadece kucakta sallayarak uyuyabiliyor ve bu aşırı yorucu olmaya başladı artık.Tabiki her bebek farklıdır ama ağlatarak uyku eğitimi vermediğin sürece desteksiz uyuyan bebek yok gibi bişeyo sürece girince göreceksin zaten. Eylül annelerinde 30 kişi filandık yoktu yani bi ara sallamadan sadece pış pışlayarak uyutmaya çalışıyordum (ki o da bir destek) bir saat eeee pış pış eee demekten böööggg gelmişti sonra pes edip ayakta sallamaya başladım o daha kolay geldi en azından bebeği sallarken kahve içiyordum, kitap okuyordum, telefonda kulaklıkla bişiler izliyordum sonra yaklaşık 17 aylıkken bigün yanımda uyumaya başladı sallanma olayı bitti, sonra beşiğinde kendisi uyumaya başladı, kardeşi olacak diye 19 aylıkken de odasını ayırdık. Şimdi uyuyana kadar yakında bekliyoruz masal anlatıyoruz uyuyunca yanından çıkıyoruz inşallah bu bebeğimde böyle kolayca geçiş yapar bu aşamalara
Aynı durumdayim.Doğrudur, bir çıkış yolu bulmaya çalışıyorum ben de işte napim. Ayakta sallanmıyor, yatırdığım anda ağlıyor. Geceleri sadece ve sadece kucakta sallayarak uyuyabiliyor ve bu aşırı yorucu olmaya başladı artık.üstelik öyle 10-15 dk da dalmıyor. Geçen gece tam 50dk uğraştım kollarım koptu artık. Bir de sadece gece uyuyo olsalar tamam gündüz kaç defa uyutmaya çalışıyorum sayamıyorum artık. 45 dk uğraşıyorum 15dk uyuyup uyanıyor sonra bir daha başla. Aşırı tükenmiş hissediyorum. emzik alıyor muydu senin bebeğin? Benimki emzik de almıyor.
Evet yani son gün bebek 104 günlük ikenmiş104 mü
20 gr derken neyi 20 gram alıyor anlayamadımKızlar 3. Ay kontrolünden çıktık. B12 vermişti bana başını tutamadığı için, ilaç işe yaramış kafasını tutuyır sola dönüyor yüzüstü iken htta kendini ittirdiği için bu emeklemeye başlayabilşr yakın zamanda dedi. Ayağa kaldırdı ayakta duruyormu falan ona baktı. Yalnız bu ay 20 gr almış olması lazımmış benimki 18 gr alınca bana sütünü sağ boş zamanlarında ver dedi. Biberon kullanma kaşıkla veya şırınga ile ver dedi. Ama ben 2gr fark çok olmadığını düşünüyorum aya vurursan 60 gr daha fazlamı alması gerekiyodu yani? Neyse, mama kesinlikle verniyosun dedi.
Kilo olarak günde 20 gr almalıymış20 gr derken neyi 20 gram alıyor anlayamadım
Ben aylardır tv izlemiyorumBen artık fragmanları bile tam izleyemiyorum. Bebek doğduğundan beri kendime ayırdığım özel vaktim olmadı hiç
Canım bizimki de öyleydi kucakta uyuyordu sadece. Kollarım artık kalkmaz olmuştu. Son zamanlarda kucağımda sakinleştirip yüzüstü reflü yatağına yatırıp dizimde hafif sallıyorum öyle dalıyor. Akşamları 1 saatte falan dalıyor ama en azından kollarım ağrımıyor. Daldıktan sonra da yatağına yatırıyorumDoğrudur, bir çıkış yolu bulmaya çalışıyorum ben de işte napim. Ayakta sallanmıyor, yatırdığım anda ağlıyor. Geceleri sadece ve sadece kucakta sallayarak uyuyabiliyor ve bu aşırı yorucu olmaya başladı artık.üstelik öyle 10-15 dk da dalmıyor. Geçen gece tam 50dk uğraştım kollarım koptu artık. Bir de sadece gece uyuyo olsalar tamam gündüz kaç defa uyutmaya çalışıyorum sayamıyorum artık. 45 dk uğraşıyorum 15dk uyuyup uyanıyor sonra bir daha başla. Aşırı tükenmiş hissediyorum. emzik alıyor muydu senin bebeğin? Benimki emzik de almıyor.
Ben de öyle yapıyorum. 5 10 dk kadar kucağımda sakinleştiriyorum sonra reflü yatağına yatırıp hafif sallıyorum sallamak değil aslında salınımBen aylardır tv izlemiyorum
Canım bizimki de öyleydi kucakta uyuyordu sadece. Kollarım artık kalkmaz olmuştu. Son zamanlarda kucağımda sakinleştirip yüzüstü reflü yatağına yatırıp dizimde hafif sallıyorum öyle dalıyor. Akşamları 1 saatte falan dalıyor ama en azından kollarım ağrımıyor. Daldıktan sonra da yatağına yatırıyorum
Durmuyor ki yatırınca, ağlıyor. Kıpır kıpır sürekli , eliyle yüzünü yırtıyor. Öyle sakin sakin yatsa keşke.Ben aylardır tv izlemiyorum
Canım bizimki de öyleydi kucakta uyuyordu sadece. Kollarım artık kalkmaz olmuştu. Son zamanlarda kucağımda sakinleştirip yüzüstü reflü yatağına yatırıp dizimde hafif sallıyorum öyle dalıyor. Akşamları 1 saatte falan dalıyor ama en azından kollarım ağrımıyor. Daldıktan sonra da yatağına yatırıyorum