2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Bende hem aktif bebek hem care kullanıyorum.Aktif bebek daha ince.Care daha yumuşak kalıyor aktife göre.Ama ikiside iyi sızdırma olmadı hiç.3 numara kullanıyorum ben.
Aktif Bebek fiyat olarak daha uygunmus öyle mi? Bi de sarı çizgi yokmuş. Gerçi ben her açtığımda değiştiriyorum altını. Valla ben en son nispeten indirimli buldum careden 180 li aldım. Şuan biraz pişmanım çünkü bir haftaya 3 e gecebilirdik..bu biraz küçük kaldı ya

Emdiği sütü göremiyoruz ki.Çok takılma kaka işine.Benimki bugün 4 kez yaptı biri yeşilimsi idi.Biri mukuslu idi.Biri hardaldı.oluyır yani
Aa bilmiyodum. O zaman boşuna panik yapmışım. Ben hep aynı rengi gördüğüm için bu renk beni bı korkutmustu.

Şöyle çok dolu olduğunda baştaki süt on süt diye düşünüyorum

Ben de çok yoruluyorum artık o kadar uğraşıyorum uyutuyorum yatırdığım an gözleri faltaşı gibi açılıyor. Bu aralar gündüz de aynı gece de aynı
Ben gündüzleri artık ayağımda salladıktan sonra bırakmıyorum. çünkü bıraktığım an gözleri açıyor. Öyle ne kadar uyursa ama eziyet oluyor tabi

Inşallah canım ya yağsa ortalık rahatlar biraz. Karadeniz de iki gün güneş iki gün yağmur. Klimam yok ama su ile çalışan makine var. Soğuk su koyuyoruz içine nemlendirme özelliği de var. Evim 1.ci kat dışarıdan serin oluyor bir nebze. Odayı şuan 22 derece gösteriyor. Şu iki hafta çok sıcak olacakmış allah yardimcimiz olsun

Kızlar bu uyku işini ne yapacağız ya? Ne zamana kadar zor uyuyacak böyle? Çok yoruluyorum artık
Gündüzleri uykularımız en fazla yarım saat ve uykuya çok zor dalıyor. Geceleri biraz daha iyi gibi sıkıntısı yoksa 2 saat uyuyor şu uyku işi düzelse rahat edecegiz sanki biraz daha ya

Mrb bayanlar bu 3 gundur falan benim bebek gogsumu emerken biraz emiyor geri birakiyo birez emiyor sinirle geri birakiyor huysuzlaniyor boyle sanki emmek istiyorda karni agzina kadar dolu sut gitmiyor gibi..neden anlayamadim yaa cok huzirsuz ediyor bu durum beni bunu yasayan var mi?acaba yeterince kakasini mi yapamiyor diye dusunuyorim yapiyor ama yeterince yapamiyoar mu acaba

Bizde klima var ama sadece çalıştığı odaya faydası onuda 26'da çalıştırıyoruz o odanın sıcaklığı bile anca 27 dereceye düşüyor ama hava sirkülasyonu olduğu için nefes alınıyor kızım klimalı odadan cikmiyor burası cennet diye bizde arada serinlemeye giriyoruz oğlanla o odaya girerken oğlanın altına bişey giydirmek gerekiyor yoksa bacakları üşüyor diğer odalarda tek zibinla duruyor benim evim üst kat üstüm teras mutfakta yemek yaparken su gibi oluyorum malesef Eskişehir'e gitmek için gün sayıyorum resmen en azından geceleri nefes alınıyor burda gece bile sıcak esiyor kızım kış bebegiydi yaz bebeği daha rahat olur dedim ama kış bebeği daha iyiymiş giydir kalın kalın terledi teri sırtında kurudu derdi yok

Aynen bende yazın daha iyi olur diye düşünmüştüm öyle değilmiş maalesef. Üst katre yaşamak felaket olmalı allah yardımcın olsun

Her sabah gaz sancısı ile uyanıyoruz artık 3 Aydır yaşamadığımız sıkıntıları yaşamaya başladık. Gazı olmasa belki daha uyuyacak ama 6 gibi kıvranmaya başlıyor. Ağlamıyor ama kıpır kıpır sürekli, ayaklarını çekiyor masaj falan yapıyorum yine de tam çıkarıp rahatlatmıyor

Aktif bebek yeni ürünlerde sarı çizgi var canım ben aldım daha yeni vardı.
Aynen panik yapma havalarda sıcak onlarda etkileniyor.

Kızlar sabah goon bezden bebeğin kakası çıkmış eşimin kucağındayken her tarafa mercimek çorbası dökülmüş gibiydi.
Biraz ucuz diyip alınca para çöp oluyor başka bez denemicem prima ve molfixe devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…