- 28 Ağustos 2020
- 8.250
- 36.090
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #48.941
Yeşile kaçan sarı da normal bebek kakası için. Sorun yokŞöyle ki normalde nasıl tarif etsem o rengi, hic cekmemistim. Böyle parlak hardal sarısı yapıyordu hep. Bu ise bana yeşile kaçan bir sarı gibi geldi ve içinde kahverengilikler var.
İnternette su gorseli buldum,.hep bu renk yapıyordu
Eki Görüntüle 2896785
Kızımın genzi sürekli dolu benim bir keresinde iyi temizle dibinde mikusu yuttuğu için lakasinda çıkmıştı. Mukuslu kamalar ile ilgili yazılsr var bir bak istersen canımSadece anne sütü alıyor. Mama alan bebeklerde böyle oluyor bildiğim kadarıyla. Bir de sizinkinde mukus yok, her şey normal görünüyor. Bizimki mukusluydu. Off bilemedim ya
Ayy valla doktor gibisin, içimi rahatlattınYeşile kaçan sarı da normal bebek kakası için. Sorun yok
Aa bu hiç aklıma gelmedi. Bizimkinin bikac gündür burnu tıkalıydi, serum fizyolojik sıktım, onu yuttu da kakaya mi karıştı kiKızımın genzi sürekli dolu benim bir keresinde iyi temizle dibinde mikusu yuttuğu için lakasinda çıkmıştı. Mukuslu kamalar ile ilgili yazılsr var bir bak istersen canım
EstağfurullahAyy valla doktor gibisin, içimi rahatlattıninşallah dediğin gibidir
Ben arastirinca daha çok evham yapıyorum, illa yaşamış birilerinden duymak istiyorumEstağfurullahben de araştırdım bi ara, bizimki çeşit çeşit yaptığı için. benim kardeşim doktor ben de onu darlıyorum bana makale atıyor o da öyle rahatlıyorum
Olabilir canım ya kusarak yada kaka ile çıkarır yuttuğu mukusuAa bu hiç aklıma gelmedi. Bizimkinin bikac gündür burnu tıkalıydi, serum fizyolojik sıktım, onu yuttu da kakaya mi karıştı ki
Beni kızımda ağlıyordu bebek arabasında kanguruya alışmıştı. Her gün üst üste koydum alıştı.Günaydın kızlar oğlumu bebek arabasıyla bahçede gezdiriyorum hoşlanmıyor. Arabayla gezdiriyoruz arabadayken uyuyor evde tekrar uyanıyor. Nasıl vakit geçireceğimi şaşırdım çok yoruluyorum.
Yemek yememe bile izin vermiyor bisküvi yedim sadece kahvaltı niyetine.
Sizin bebekler nasıl?
Doktorumuz 6 aylıkken yapalım ilk dozu dedi. Sanırım 2 doz vurulmuş olacak toplamda.Kızlar menenjit aşılarını şimdi mi yaptıracaksınız 1 yaşından sonra mı?
Kızım en fazla 5500 olmuştur 3 numara büyük gelebilir bize o zaman
Galiba bezin ağırlığı düştükten sonra ama 1 günlük toplam çiş kaka ağırlığıPeki bezin ağırlığı düştükten sonra mi bir paket margarin yoksa bezle birliktemi bu kafami karıştırıyor benim
Bizde hiç sızdırma sorunu olmadı, kızda da çok kullanmıştım ama doğru bedeni seçmek önemli. Goonun kalıbı sleepy e göre biraz daha büyükGoon kullanan arkadaşlar, sızdırıyor diye çok yorum yapan olmuş sizde nedir durum? Primalar coşmuş cidden
Hepsiburada da kampanya vardı, ilk üyelikte ilk alışverişe 150 TL ye 50 TL indirim yapıyor. Ama yeni bir telefona uygulamayı indirmem lazım. Ben annemin babamın telefonlarından üyelik açıp onların telefona uygulama yükleyip bu kampanya ile bez aldım hepKızlar mama ve bez indirimi olunca bizimle de paylaşın ben takip edemiyorum maalesef
Prima gibi sanırım o da, alırsam öyle yapayım teşekkürlerBizde hiç sızdırma sorunu olmadı, kızda da çok kullanmıştım ama doğru bedeni seçmek önemli. Goonun kalıbı sleepy e göre biraz daha büyük
Biraz katı parçalar mı var sanki?Diğer arkadaşlardan Cok özür dileyerek paylaşıyorum fotoğrafı az önce yaptığı kakası boyle hep böyle yapıyor benim kızım mama veriyor musunuz bilmiyorum ama belki mamadan kaynaklidir
Benim oğlan sadece anne sütü almasına rağmen çeşit çeşit renkte kaka yapıyorSadece anne sütü alıyor. Mama alan bebeklerde böyle oluyor bildiğim kadarıyla. Bir de sizinkinde mukus yok, her şey normal görünüyor. Bizimki mukusluydu. Off bilemedim ya
Anne sütü mu aliyor sadece? Benim kızım da geçen gün ilk defa 3 gün üst üste yapmadi kakasini. Sonrasında yaptı. Bugün yine 3.gun hala yapmadı. Insan tedirgin oluyor ama normalmiş sadece anne sütü aliyorsa1 hafta oldu kızım hala kakasını yapmadı kızlar ya geçen hafta 1 hafta olunca yapmıştı doktor poposunda yırtık var dedi kremleri de düzenli kullanıyorum ama
O zaman rahatladım valla sağolun annislerBenim oğlan sadece anne sütü almasına rağmen çeşit çeşit renkte kaka yapıyordoktor ateş, kusma yoksa sorun yok dedi ya da kaka da kan yoksa. Bi de bizimki ni kaç gündür öksürüyor kakasında da Mukus gördüm sanırım balgamı veya geniz akıntısı var o kakaya geçmiş
Yapıyordur herhalde o kadar diye düşünüyorum.Galiba bezin ağırlığı düştükten sonra ama 1 günlük toplam çiş kaka ağırlığı