2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Yeşile kaçan sarı da normal bebek kakası için. Sorun yok

Sadece anne sütü alıyor. Mama alan bebeklerde böyle oluyor bildiğim kadarıyla. Bir de sizinkinde mukus yok, her şey normal görünüyor. Bizimki mukusluydu. Off bilemedim ya
Kızımın genzi sürekli dolu benim bir keresinde iyi temizle dibinde mikusu yuttuğu için lakasinda çıkmıştı. Mukuslu kamalar ile ilgili yazılsr var bir bak istersen canım

Kızımın genzi sürekli dolu benim bir keresinde iyi temizle dibinde mikusu yuttuğu için lakasinda çıkmıştı. Mukuslu kamalar ile ilgili yazılsr var bir bak istersen canım
Aa bu hiç aklıma gelmedi. Bizimkinin bikac gündür burnu tıkalıydi, serum fizyolojik sıktım, onu yuttu da kakaya mi karıştı ki

Ayy valla doktor gibisin, içimi rahatlattın inşallah dediğin gibidir
Estağfurullah ben de araştırdım bi ara, bizimki çeşit çeşit yaptığı için. benim kardeşim doktor ben de onu darlıyorum bana makale atıyor o da öyle rahatlıyorum

Estağfurullah ben de araştırdım bi ara, bizimki çeşit çeşit yaptığı için. benim kardeşim doktor ben de onu darlıyorum bana makale atıyor o da öyle rahatlıyorum
Ben arastirinca daha çok evham yapıyorum, illa yaşamış birilerinden duymak istiyorum ailede en yakınım doktor olsa daha ne isterim, anksiyetem azalirdi valla

Beni kızımda ağlıyordu bebek arabasında kanguruya alışmıştı. Her gün üst üste koydum alıştı.
Kızlar menenjit aşılarını şimdi mi yaptıracaksınız 1 yaşından sonra mı?
Doktorumuz 6 aylıkken yapalım ilk dozu dedi. Sanırım 2 doz vurulmuş olacak toplamda.

Goon bez deneyimimi paylaşıyorum bez çok basit gibi sanki çişi tam emmiyor. Çok kaliteli bişi beklemeyin idare eder.

Kızlar mama ve bez indirimi olunca bizimle de paylaşın ben takip edemiyorum maalesef
Hepsiburada da kampanya vardı, ilk üyelikte ilk alışverişe 150 TL ye 50 TL indirim yapıyor. Ama yeni bir telefona uygulamayı indirmem lazım. Ben annemin babamın telefonlarından üyelik açıp onların telefona uygulama yükleyip bu kampanya ile bez aldım hep

Sadece anne sütü alıyor. Mama alan bebeklerde böyle oluyor bildiğim kadarıyla. Bir de sizinkinde mukus yok, her şey normal görünüyor. Bizimki mukusluydu. Off bilemedim ya
Benim oğlan sadece anne sütü almasına rağmen çeşit çeşit renkte kaka yapıyor doktor ateş, kusma yoksa sorun yok dedi ya da kaka da kan yoksa. Bi de bizimki ni kaç gündür öksürüyor kakasında da Mukus gördüm sanırım balgamı veya geniz akıntısı var o kakaya geçmiş

1 hafta oldu kızım hala kakasını yapmadı kızlar ya geçen hafta 1 hafta olunca yapmıştı doktor poposunda yırtık var dedi kremleri de düzenli kullanıyorum ama

1 hafta oldu kızım hala kakasını yapmadı kızlar ya geçen hafta 1 hafta olunca yapmıştı doktor poposunda yırtık var dedi kremleri de düzenli kullanıyorum ama
Anne sütü mu aliyor sadece? Benim kızım da geçen gün ilk defa 3 gün üst üste yapmadi kakasini. Sonrasında yaptı. Bugün yine 3.gun hala yapmadı. Insan tedirgin oluyor ama normalmiş sadece anne sütü aliyorsa

O zaman rahatladım valla sağolun annisler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…