- 19 Ekim 2020
- 863
- 1.828
- 35
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #47.061
Verem aşısı ateşi yapan diyolar, canlı aşı olduğu için. Karma da mı canlı kiEvet çok şükür gün geçtikçe iyiye gidiyor. İnşallah daha da iyi olacak. Ben karma aşıdan korkuyorum zor geçiyormuş. Az kaldı ona da
Kilo alimi sinirin en üstünde doktor cok iyi kilo aliyor dedi. Ztn gozle gorulur derecede almis ama son zamanlarda asiri cok artti kusmasi tekrar kiloya baktirmam lazim .mama vermiyorim camim sdc anne sutu. Sut cok tazyikli geliyo asla memeyi bosaltamiyo ondan da oluyo diyolar napcagmi sasirdim olsa dertnolmasa ayri dert
Ben o mesajı yazdıktan yarım saat sonra yaptı çişini. Ama yine de çok yapmamis bunca saate göre. Kaka artık her gün yapmıyorO emzirmelerinde etkin ememedi mi acaba? Keyfi nasıl? Kaka yaptı mı peki?
Benim de süt tazyikli geliyor. sütüm öyle çok çok fazla da değil ama özellikle uzun süre geçtiyse süt beklediyse sulu kısmı fışkırarak geliyor ne kadar sağsam da azalmıyor hatta sağdıkça tazyik daha çok arttı bence. Şimdilik rahatsız olmuyor ama bazen boğazına kaçıp tıkanıyor. Kusma olayı bizde de var. hemen hemen her emzirme sonrası kusuyor ama bu ay geçen aya göre daha fazla kilo almış, kusması hiç etkilememiş. üzülme mideye fazla gelen sütü çıkarıyorlar. Kusmadıgında da rahatsız oluyor fazlalığı atmak istediği için.Kilo alimi sinirin en üstünde doktor cok iyi kilo aliyor dedi. Ztn gozle gorulur derecede almis ama son zamanlarda asiri cok artti kusmasi tekrar kiloya baktirmam lazim .mama vermiyorim camim sdc anne sutu. Sut cok tazyikli geliyo asla memeyi bosaltamiyo ondan da oluyo diyolar napcagmi sasirdim olsa dertnolmasa ayri dert
Bizim çoğunlukla öyle. Dediğin gibi anne sütündeki yağlarmış onlarSelam güzel anneler ben bir şey soracaktım ya. Iki gündür oğlumun her kakasinda beyaz parçalar görüyorum. Kakasi hardal sarısı ama içinde küçük küçük beyaz parçalar var. Şuan 48 gunluguz. Anne sütü ile besleniyor. Dün 7 kere falan yaptı kakasini. Bugünde geceden bu saate 3 kere yaptı. Ve hepsinde minik beyaz parçalar vardı. Kimi yerde anne sütünün yağlı kısmını sindiremediginde olur diye okudum. Bir bilginiz var mı acaba. Şuan şehir dışında memleketteyim. Ciddi bir şey olabilir mi hastaneye gitmeli miyim
Üç gündür bizde de durumlar aynıkızlar bizim gündüz uykularına bi hal.oldu. sıcaklardan mi acaba bilmiyorum. kucakta uyuyor yatağa yatarbyatmaz uyanıyor.hic bir işimi göremez oldum. yarim saat bilr dalamıyor. istanbul yanıyor ev son kat ve çok sıcak. ondan mı olmuştur sizce? 1 saat uyuduğunda her işimi yapıyordum. 1 haftadır tüm günümü uyutmaya harcıyorum.ama dalamıyor bi türlü
Benimki de 2 gündür aynı gündüz uykusu zaten bölük bölüktü şuan hiç yok çok huzursuz nedenini anlamadım bendeÜç gündür bizde de durumlar aynı
Burda yazmıştım iyi kötü bir düzen kurduk diye, şimdi o düzenden eser yok
En son cumartesi günü sakindi, güzelce uyudu ben de evi temizledim.
Pazar, dün ve bugün çok kötü geçti. Gündüz uykusu yok, ağlıyor huzursuz.
Bebek ağlayıp kucağıma aldıkça diğer kızım da sıkıldı o da bana nazlanmaya başladı. İki bebek başımda, kafayı yicem üç gündür.
Resmen başa döndük ağlamalar gazlar ıkınmalar
Sıcaktan mı uyumuyor acaba dedim üstünü de çıkardım ama fark eden bir şey olmadı.
Hatta kahvaltıdan sonra balkona çıkardım temiz havada uyur belki dedim, bir saat salladım uyumadı
İki yaşında kızım var, sağolsun dağıtmadığı tek bir oda yok şu ançocuğa da bir şey diyemiyorum ki. Onunla oturup oyun oynamıyorum ilgilenemiyorum.
Bebek doymuyor da ondan mı uyumuyor diyorum ama çişi kakası da iyi, anlamadım valla. Başım ağrıyor artık
Ben de cinnet geçirdim bikac gün önce, ama annem benden daha çok geçirdi. Kendisinin eleştiriye tahammülü yoktur. Neyse bunu da sineye cekicem. Gittiği yere kadar.
Benimki de 2 gündür aynı gündüz uykusu zaten bölük bölüktü şuan hiç yok çok huzursuz nedenini anlamadım bende
Benimki de 2 gündür öyle. Gündüz uykuları bölük pörçük. Atak haftası geldi yine, ondan belki de. Devamlı yumruğunu kolunu falan emiyor ama meme verince de iki emip oynuyor. Kesinlikle aç değil.Kızlar ben anlamıyorum bu çocuk aç mı neden böyle yapıyor uyumuyor.
Emziriyorum, gazını çıkarmak için omzuma alıyorum, omzumu emmeye başlıyor, elini emiyor. Bunları yapmazdı, üç gündür böyle yapıyor, uyumuyor da, doymuyor mu acaba
Evet kaka sayısı azalıyor.Kızım kakasını daha az yapmaya başladi normalmidir acaba
Aynı şekilde memeyi veriyorum oynuyor, zorlarsam da hemen öğürüyor.Benimki de 2 gündür öyle. Gündüz uykuları bölük pörçük. Atak haftası geldi yine, ondan belki de. Devamlı yumruğunu kolunu falan emiyor ama meme verince de iki emip oynuyor. Kesinlikle aç değil.
Aynı bizimkide tam dalacak dalamıyor sürekli elini emiyor gazını çıkarmak için aldığımda omuzumu emiyor anlamadım aç mı eşimin işten gelmesini 4 gözle bekliyorum şuan başım çok ağrıyorBebek gündüz uyumayınca gün bitmiyor bana.
Diğer kızımla da ilgilenemiyorum üzülüyorum.
Onu 2de uyuttum, bebek uyusa ben de dinlenicem, bir saattir ayağımda sallıyorum.
Yaşlı dedeler gibi gözünü bir açıyor bir kapatıyor, dalamıyor bir türlü.
Ben sabah yüz üstü yatırdım 8.30 dan 11 e kadar uyuduk ara ara uyandı pışpışladım. Zombi gibiydik gece hiç uyuyamadık.Aynı şekilde memeyi veriyorum oynuyor, zorlarsam da hemen öğürüyor.
Üç gündür eşim eve gelmeden tuvalete bile gidemiyorum.
Şimdi yarım kundak yaptım da biraz daldı gibi bakalım ne kadar sürecek
Yok canım zaten dayanamıyorum veriyorum memeyi.ikinci bebek ama İnan napacağımı şaşırdım. Şöyle bi makine icat edilse gazdan mı ağlıyor aç diye mi uykusu var diye mi ağlıyor bi bilsekCanım yanlış anlama ama hemşire biraz saçmalamış. Yenidoğan bebeğin gazı olmaz zaten, o sancılar ıkınmalar 3. Haftada başlıyor. İlk zamanlar bizimki de emer uyurdu saatlerce. Bebek sadece acıkınca değil annesini hissetmek istediğinde de emmek ister. Bebeği ağlatıp ağlatıp susmasını beklemek demek annem ihtiyacım olduğunda gelmiyor mesajı vermek demek bence. Bunu yapacağıma uykusuz kalırım daha iyi. Kaldı ki ben çok sık emziriyorum gündüzleri özellikle hık deyince veriyorum memeyi, bazen o istemeden kendim teklif ediyorum. Çok şükür hiç öyle gece boyu ağlayarak uyanmadı. 3-4 saat uyuyor yine. Sen bakma ona, mahrum etme bebişini.
Yok yok benimkide öyle gaz oluyor öyle olunca. Elini emmesi aç olmasından değil hemen sallıyorum ayağımda ben öyle olunca.Kızlar ben anlamıyorum bu çocuk aç mı neden böyle yapıyor uyumuyor.
Emziriyorum, gazını çıkarmak için omzuma alıyorum, omzumu emmeye başlıyor, elini emiyor. Bunları yapmazdı, üç gündür böyle yapıyor, uyumuyor da, doymuyor mu acaba
Tazyik sorunu bende de var üstüme yatırarak emziriuorjm öbür türlü boğazunda kalıyo çok kötü oluyorum. Bi de sallıyorum uyku modunda rahat içiyo. Öbür Türlü boğazında kalınca fena ağlıyor emmiyor.Kilo alimi sinirin en üstünde doktor cok iyi kilo aliyor dedi. Ztn gozle gorulur derecede almis ama son zamanlarda asiri cok artti kusmasi tekrar kiloya baktirmam lazim .mama vermiyorim camim sdc anne sutu. Sut cok tazyikli geliyo asla memeyi bosaltamiyo ondan da oluyo diyolar napcagmi sasirdim olsa dertnolmasa ayri dert