- Konu Sahibi KirazHanim
- #47.041
Kızlar kac zamandir gruba girip yazamıyorum. Bu annelik ne zormus gercekten. Hepimiz bebeklerimiz icin endise duyuyoruz. Bende soyle arkami yaslanip oh diyemiyorum.
Bebeğimde cok ciddi derecede kusma sorunu var. Doktor fizyolojik refludur dedi tüm batın ultrason çekildi bir şey yok. Ama her emzirmemde çok ciddi miktarda bebeğim kusuyor. Fışkırtarak. Ben artık napacsgimi sasirdim cok caresizim. Sütüm fazla tazyikli sağıp sonra emziriyorum yine aynı.
Gaz sorunu ise ayrı dert çocuk sürekli bağırıyor acıdan ikiniyor cok kotu durumda.
Üstüne birde kolik haller başladı. Saatlerce bağırıp ağlıyor biyerimi acıdı diyorum memeye alıyorum susuyor bu seferde gaz.ve kusmadan kötü oluyor.
Cildi deseniz aşırı derecede döküntüler var. İsilikler hadi neyse dedim.ince giydiriyorum toparlıyor ama bacaklarında falan kırmızı benekler çıkıyor sonra kayboluyor nedir bu anlamadım cok kötüyüm sizin anliyacaginiz herseyi takar bi haldeyim sürekli ağlıyorum.
Ne yapicam bilmiyorim.
Doktor refludur gecer isiliktir o dur budur diyo ama cocuk cok kotu halde. Bagirmalarini duyunca icim parcalaniyor. Bir akil fikir verin bana aklimi oynatmama az kaldi
Canım kilo alımı normal ise o kusmalar için çok endişe etme. Ama kilo alımı sınırın altında kalıyorsa doktor ona göre yönlendirme yapar. Sen mama veriyor musun yoksa sadece anne sütü mü