Biz iyi kötü bir düzen kurduk sayılır canım, tabi bazen bir günü diğerini tutmuyor.
Bizde kahvaltıyı eşim hazırlıyor işe gidiyor.
Ben çocuklarla ilgileniyorum, bebeği uyutup temizlik yapıyorum haftada bir gün silme süpürme toz alma, fazlası yok :)
Temizlik yapmadığım günler ya çocuklarla parka çıkıyorum öğlene kadar ya da evde kızımla biraz oynayıp biraz ortalığı topluyorum.
Öğlen ikisini de uyutup ben de yatıyorum
Eşim 16.30 civarı eve geliyor yemeği o yapıyor.
En geç 18de yemeği yiyoruz, mutfağı öylece bırakıp yine çocukları dışarı çıkarıyoruz 21e kadar.
Eve gelince banyolarını yaptırıp yatırıyorum, mutfağı topluyorum.
Gün içinde fırsat buldukça çamaşır atıyorum, kuruyanları katlıyorum, katlanmış varsa yerleştiriyorum ama mesela iki makina çamaşırın dolaplara girmesi bir haftayı buluyor bu tempoda
Kızım suyla oynamayı seviyor, kahvaltıdan sonra balkonda o suyla oynarken ben de balkonun olduğu odada ütü yapıyorum bir yandan da kızımı takip ediyorum. Çamaşırları mesela o sırada katlıyorum, balkon sefası bitince yıkayıp çıkıyorum.
Kendi bakımım da duş, diş fırçalama, yüz yıkama şekilde daha ne olsun
Kızımla banyoya giriyorum, o küvette oynarken ben yıkanıyorum, sonra kızımı yıkayıp babasına veriyorum, bebeği alıyorum onu da yıkayıp çıkıyorum
Bebeği emziğe alıştırdım, işlerim daha kolaylaştı, öncesinde ben de akşama kadar deli oluyordum