- 26 Aralık 2016
- 1.278
- 2.628
- 34
- Konu Sahibi KirazHanim
- #45.921
Kızlar aguline diye gaz şurubu varmış. Doktoru tavsiye esen var mı? Birçok kişiden duydum memnun olduklarını.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
büyüme atağındayız şu an takvime göre gerçekten de tüm belirtiler var huysuzluk, aşırı emme isteğiBenim bildiğim atak haftaları beklenen doğum tarihine göre hesaplanıyor yani 40 haftaya göre
Rezene cayi sut arttiriyor mu?Rezene aldım demleyecegim yarın birde süt yapıcı hazır aktardan çay aldım karışım malt icecekte haftaici alacağım
Ayni durumu bizde yasiyoruz maleseffsallamadan emmeden uyumuyor..yatagina birakinca 5 dk sonra uyaniyor aglayarak 2 gundur ozelliklede boyle anlamadimKızlar bebekleriniz gündüz aralıksız kaç saat uyanık kalıyor? Gece uykusuna kaçta geçiyor? Hep aynı saatlerde uyutabiliyor musunuz? Biz kucakta ya da ana kucağında sallamadan, ya da emmeden uyutamıyoruz. Yatağına yatırıp pışpışla uyutmak mucize olurdu sanırım.
Merhaba canim benim doktorum tavsiye etti ama once biogaia probiyotik damlayi yazdi eger hic gecmezse gazndurumu aguline den gunde uc defa yarim cay kasigi demisti ben henuz almadimKızlar aguline diye gaz şurubu varmış. Doktoru tavsiye esen var mı? Birçok kişiden duydum memnun olduklarını.
Ben biogaiayı kullandım geçmedi. Nurse harveyle beraber kullandım biraz daha iyi oldu ama akşam belli bi saatte giriyor krizlere. Şimdi de Aguline deneyeceğim. Faydasını görürsem yazarım burayaMerhaba canim benim doktorum tavsiye etti ama once biogaia probiyotik damlayi yazdi eger hic gecmezse gazndurumu aguline den gunde uc defa yarim cay kasigi demisti ben henuz almadim
Hiçbirini takip etmeyin izlemyinOnun zararı var bunun zararı var neyin faydası varmış peki.Sadece emzirin bol bol emzirin diyo. Zaten emse sorun yok ki istediği kadar emsin.Emziren anneler akademisisinin yolundan gittim biberon yok emzik yok. Yine de güzel emmiyor. ne kadar masaj yapsam gazını çıkarsam da yok bitmiyor o gaz.
Ben gündüz hep salonda yatırıyorum aydınlıkta, seste uyutuyorum gece de 10.30-11.00 gibi olunca yatak odasına geçiriyorum karanlıkta sessizlikte emzirip, sallayıp uyutmaya çalışıyorum. Gece gündüz ayrımı oluşsun diye böyle yapıyorum. Uyumasa bile gece yatak odasında loş ışıkta duruyoruz. Ama faydası oluyor geceleri uyuduğu zaman daha derin daha uzun uyur olduKızlar bebekleriniz gündüz aralıksız kaç saat uyanık kalıyor? Gece uykusuna kaçta geçiyor? Hep aynı saatlerde uyutabiliyor musunuz? Biz kucakta ya da ana kucağında sallamadan, ya da emmeden uyutamıyoruz. Yatağına yatırıp pışpışla uyutmak mucize olurdu sanırım.
Onu ben de öyle yapıyorum da, uyku araları çok uzun geliyor bana. Fazla uyanık kalıyor. 2 saat falan bazen 4 saat uyutamıyoruz. Akşam da 21.30-22.00 gibi uyuyor en erken. Sabah 9.30dan önce uyanmıyor amaBen gündüz hep salonda yatırıyorum aydınlıkta, seste uyutuyorum gece de 10.30-11.00 gibi olunca yatak odasına geçiriyorum karanlıkta sessizlikte emzirip, sallayıp uyutmaya çalışıyorum. Gece gündüz ayrımı oluşsun diye böyle yapıyorum. Uyumasa bile gece yatak odasında loş ışıkta duruyoruz. Ama faydası oluyor geceleri uyuduğu zaman daha derin daha uzun uyur oldu
Önden biraz elle sağ sonra ver ya da sen yarı uzan bebeği üzerine al öyle daha rahat emer boğazına kaçmaz en azındanSüt tazyikli geliyr bebeğimin genzine kaçiyor çok olursamı böyle gelir bebekleriniz kaç saat uyuyor üç dört saat uyanık sadece
Aynen pişik degıl ama kırmızı ız kalıyor ki ben nerdeyse 1 saatte degıstırıyorsum hıc altında bez tutmuyorum uzun surePamuk yuzey oldugu icin cirt cirt olayini ayarlayamamislar hakikaten sizdede iz yapiyormu bacaklarda iz kaliyo sanki
Öyle yapiyorum canim bi ileri bi geri bi cek bi ondk öyle emiyor sonra hemen boşalıyor gibi nasıl bıseyse tabı bes dkdan sonra kaçırıyor bogazına bırakıyor engelleyemezsem dedıgın gıbı orta halde ıyı emıyo sagolasınÖnden biraz elle sağ sonra ver ya da sen yarı uzan bebeği üzerine al öyle daha rahat emer boğazına kaçmaz en azından
Sağol canim tesekkurler sonra evet düzelmistiYeterli sıvı alamadığı zaman olur diyorlar o ara az emmiş olabilir. Bol bol emsin geçer bişey olmaz canım
Aynen pişik degıl ama kırmızı ız kalıyor ki ben nerdeyse 1 saatte degıstırıyorsum hıc altında bez tutmuyorum uzun sure
Aynen öyle herkes bir şey diyor oradakiler emzrme danısmanı ıle görüşüyordum bı yararı olmadı sık kalkıyoduk yorucu olsun yanı arayı uzat dedı cısı koyu oldu. her bebegın kendı duzenı ayrı bencede ıster ıstemsz kasıyoruz meme reddı yaşadım cunku ilk kızımda. herkese kulak asmamak laızm en doğrusunu yapıcam dıye strese gırınce bı anlami kalmiyorki.Onun zararı var bunun zararı var neyin faydası varmış peki.Sadece emzirin bol bol emzirin diyo. Zaten emse sorun yok ki istediği kadar emsin.Emziren anneler akademisisinin yolundan gittim biberon yok emzik yok. Yine de güzel emmiyor. ne kadar masaj yapsam gazını çıkarsam da yok bitmiyor o gaz.
Bizde böyleyiz doymuyormu acaba diyorum ara ara beş dk emdiği ya da çok emdiği oluyo. Canım sıcak rezene çayi arttırıyor benceAyni durumu bizde yasiyoruz maleseffsallamadan emmeden uyumuyor..yatagina birakinca 5 dk sonra uyaniyor aglayarak 2 gundur ozelliklede boyle anlamadim
1 yada 1 bucuk saat kaliyor her uyudugunda en az 2 saat uyuyor gece uykusuna 10 da geciyor yanina yatiyorum ben benim kokumla uyuyor.Kızlar bebekleriniz gündüz aralıksız kaç saat uyanık kalıyor? Gece uykusuna kaçta geçiyor? Hep aynı saatlerde uyutabiliyor musunuz? Biz kucakta ya da ana kucağında sallamadan, ya da emmeden uyutamıyoruz. Yatağına yatırıp pışpışla uyutmak mucize olurdu sanırım.