2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Teşekkür ederim canım. Açıkçası ben de Korkuyorum ama bi yandan da olsun aradan çıksın istiyorum. Yapınca yazarım buraya

Teşekkür ederim canım. Açıkçası ben de Korkuyorum ama bi yandan da olsun aradan çıksın istiyorum. Yapınca yazarım buraya
İnşaallah kolayca geçer bizimle beraber 3 aylık bi bebek daha sünnet oldu o mesela daha farkındaydı olanların o daha çok korktu daha çok ağladı. Bizimki nolduğunu pek bilemedi

Ben de ilk 140 tane prima pure aldım, sonra prima premium care ile devam ettik. Sleepy 2 numarayı da denedim. Pişik olmadı sleepyde de ama prima kalitesi bir başka. Daha yumuşak ve bacağında iz yapmıyor, sleepy iz yaptı biraz. Biraz daha pahalı da olsa prima premium care ile devam edicez 3-5 ay daha

Kızlar ben 40+5 de doğum yaptım. Büyüme atağı hesaplarken 40 haftaya göre hesaplatıyor program. Ben 40 haftaya göre mi hesaplamalıyım 40+5 e göre mi?

Bende en başından beri içeriği temiz oldugu icin sleepy bio natural olanini kullanıyorum bi pakette normal naturali vardi bir numara kullaniyorum bebik biraz ufak benim. Yalniz bi pisik problemi yaşadık ondan mi degil mi bilemedim ilk zmnlar pisik kremi cok surmuyodum ondanda olabilir. Pampersta denedim ama burdan alinan degil abd den alinmisti baska bi versiyonu. Sonuc olarak hepsinde yanlardan ta da belden taşma yasadim. Buyuk mu geliyor anlamadim. En sonda karsrim bio naturalle devam oldu. Bebegin altinda 7 24 kalacak birsey en aozndan kimyasal orani en dusuk olani olsun dedim. Silmeyide bio natural islak mendil ve deep wipes probiyotikliyle bazende islak pamukla yapiyordum. Simdi yikiyorum en iyis bu sekilde oldu yikayip bebek pamugu ile kurulama yontemine gectik dissridayken islak mendil kullanmaya karar verdim. Siz silmeyi nasil yapiyorsunuz.

Sleppy bio Guzel ama cırcırtları acımılmıyor, bizde sleppy naturalden memnunuz yaklasık 4 kgyız ama 1 numara kullanıyoruz hala, ıslak mendıl de Bı onun ıslak mendili inı bazen kullanıyorum
Pamuk yuzey oldugu icin cirt cirt olayini ayarlayamamislar hakikaten sizdede iz yapiyormu bacaklarda iz kaliyo sanki

Kızlar ben 40+5 de doğum yaptım. Büyüme atağı hesaplarken 40 haftaya göre hesaplatıyor program. Ben 40 haftaya göre mi hesaplamalıyım 40+5 e göre mi?
Benim bildiğim atak haftaları beklenen doğum tarihine göre hesaplanıyor yani 40 haftaya göre

Biz prima premium care ve baby me karışık kullanıyoruz ama baby me bezi pek sevmedim, lastikler hep iz yapıyor bacaklarında.
Premium care çok güzel zaten ilk kızımda da beş aylık olana kadar kullanmıştık, sonra yeşil paketli primayla devam ettik hala da onu alıyoruz büyüğe

Dün ilk kez iki çocukla tek başıma parka gittim korktuğum gibi olmadı iyi geçti, bir buçuk saat dışarda kaldık. Büyük kızım oynadı, bebek de arabasında uyudu.
Akşam da yine bir buçuk saat çıkardık ve dün gerçekten tüm uykularını güzel uyudu.
Bu akşam da çıkardık, eve gelince de banyo yaptırıp yatırdım. Umarım kesintisiz en azından iki saat uyurum

Ben sma kullaniyorum+gaz damlası gaz sorunumuz yok kilo alımı çok iyi.kaka+çiş günde 4-5 kez yapması normal biliyorum yani sadece kaka değil
Çok teşekkür ederim deneyeceğim bende
Malt içeceği rezene humana bestlak kullanıyorum bulgur çok artırıyor bide sıcak rezene cayi ve malt icecekleri
Çok teşekkür ederim deneyeceğim
Bebegin emiyor mu yada az mi emiyor?
En başından beri meme kavgamız vardı tam düzene girdik stres kaynaklı azaldı maalesef emmiyor artık süt yok denecek kadar az

Rezene aldım demleyecegim yarın birde süt yapıcı hazır aktardan çay aldım karışım malt icecekte haftaici alacağım

Ayyy maşallah ne güzel, nasıl cesaret ettin tebrik ederim ben hayatta cesaret edemem, hem büyüğün elinden tut hem bebek arabası sür o bile çok zor

Ayyy maşallah ne güzel, nasıl cesaret ettin tebrik ederim ben hayatta cesaret edemem, hem büyüğün elinden tut hem bebek arabası sür o bile çok zor
Binanın önünde kendi parkımız var canım oraya indim, çok uzaklaşmaya cesaret edemedim
Şansıma komşular da denk geldi, bir ara bebek ağladı ben onu kucağıma alıp sakinleştirirken komşular büyük kızımla ilgilendi.

İki akşamdır da bebeği arabayla babası alıp gidiyor, o zaten yürüyüş yapıyor, o sırada bebek de uyuyor. Biz de kızımla iki saat zaman geçiriyoruz. Aşırı yorucu oluyor ama psikolojik olarak inanılmaz rahatladım kızıma zaman ayırdıkça

Eve gelince de çocukların banyosu yatırması derken biz de baygın gidiyoruz

Tek seferde kaç ml veriyorsunuz acaba ve günde kaç kez veriyorsunuz mamayı. Sizi emiyor mu benim kızım beni de emiyor . Damla olarak ne kullanıyorsunuz biz biogaiga ve flatuben damla kullaniyoruz

Rezene aldım demleyecegim yarın birde süt yapıcı hazır aktardan çay aldım karışım malt icecekte haftaici alacağım
Bugun facrbookta emzirme akademisinde modaratorlerden biri rezenenin emziren anneler tarafindan kullanilmamasi gerektigini yazmisti yorum kismina zararlari varmis. Bir arastirin kullanmadan once bende bilmiyordum bugun ogrendim

Bugun facrbookta emzirme akademisinde modaratorlerden biri rezenenin emziren anneler tarafindan kullanilmamasi gerektigini yazmisti yorum kismina zararlari varmis. Bir arastirin kullanmadan once bende bilmiyordum bugun ogrendim
Onun zararı var bunun zararı var neyin faydası varmış peki.Sadece emzirin bol bol emzirin diyo. Zaten emse sorun yok ki istediği kadar emsin.Emziren anneler akademisisinin yolundan gittim biberon yok emzik yok. Yine de güzel emmiyor. ne kadar masaj yapsam gazını çıkarsam da yok bitmiyor o gaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…