- 28 Kasım 2012
- 7.030
- 4.605
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #44.881
Meme reddi başlayabiliyor bu durumlarda dikkat etmek lazım. Ah bu gaz. Her şeyin başıBenim de öyle10 saniye emiyo sonra kendini kasarak kafasını geri atiyo. Sonra tekrar memeyi tutturmaya calisiyorum alamiyo bagiriyo. Artık göğüs acısına da razıyım yeter ki düzgün emsin diyorum ama yok, şimdi de bu cikti basimiza
Aynisini dun denedim agzinda sut varCanım makine çıkarmıyor olabilir bence. Benim makinede çıkmıyordu mesela. Ama oğlum emince cuk cuk emerdi yıtkunurdu. Ağzının kenarında süt olurdu
O minnak cenesiyle bi cekisi var heralde az da olsa var diyorum yoksa gelmese basar yaygarayi pompa da cok verimli gelmedi bana medela bi deBwn ilk sagdigimda. Hic cikmamsti bozma moralini canim benim pompa bixim beynevyrternce dinyal vermiyo ama bebek kahverengi kismi emince bryne dut yap sinyali gidiyor emxrme danismani bebegin emmesi kdr hic bir pompa kuvvetli sut cikaramaz demistide oyle rahatladim sakin moral bozma
Evt cnm emzirmeden once temizliyorumArkadaşlar burda e vitamini kapsülü süren bir arkadaş vardı emzirme den önce siliyor musun peki memeleri?
Ben kullanıyorum memnunum. Bir göğsü emerken diğerinden 50 cc kadar çıkıyor. Ama senin bebeğin iki memeyi de emiyormuş.memedeki sütü alırsan yeter mi geri kalan süt bebişine? Bizimki tek meme emiyor.Mochi göğüs pompası kullananlar memnun mu benim evde Chicco manuel göğüs pompam var bu sefer hiç kullanma geregi duymadım oğlum maşallah sömurene kadar emdiği için kızım beş dakika anca tek meme emer uyuyakalirdi bu sefer emzirmeden sonra iki mememde tamamen boşalıyor ben tek memeyi emzirirken diğerinden gelen sütü toplamak için istiyorum yoksa üstüm çok ıslanıyor bezden çok göğüs pedi kullanmak zorunda kaldım sürekli atlet değiştirmekte bı müddet sonra zor gelmeye başladı sürekli ıslak olup mantar olmaktan korkuyorum eğer mochi ise yariyorsa ona göre alacağım
İki memeyide emiyor ama bir memeyi en az 15 dakika emiyor o sırada diğer memeden akan süt üstümü ıslatıyor gümüş kapak kullanıyorum onda birikiyor süt ama ondan akıyor daha çok üstüm islaniyor geçen birini emzirirken diğer memenin altına biberon koydum damlayan süt hiç mudahale etmeden 10 CC kadar çıktı sonra oğlum o memeyide emdi ama her seferinde o akan süt baya üstümü ıslatıyor mochi vakumlayip yapisiyor deniyor daha mi iyi olur diye düşündümBen kullanıyorum memnunum. Bir göğsü emerken diğerinden 50 cc kadar çıkıyor. Ama senin bebeğin iki memeyi de emiyormuş.memedeki sütü alırsan yeter mi geri kalan süt bebişine? Bizimki tek meme emiyor.
Anam valla 1 lira bile olsa alırım.Canim emzirme parasi var.bi de 170 lirami neymis onada 170 hattini arayip esin calisiyorsa esin basvuru yapacak onuda alin bence hicbir hakkimiz kalmasin:) ayrica bukundugunuz bolgenin belediyesinde dogum pakrti hediye ederler her belediyede vardir bu uygulama yenidoğan takımı bez ates olcer fln olur icinde aklinda olsun
Ben bızım burdakı belediyeyi aradım bu yıl böyle bir uygulama yokmus oya gelince kapı calarlar amaAnam valla 1 lira bile olsa alırım.
Devlet bizden herşeyi kuruşu kuruşuna alıo sonuçtaçok sağol kuzum arasın eşim başvursun
Bende ayni mantiktayim bi kurusum kalmasin :)))Anam valla 1 lira bile olsa alırım.
Devlet bizden herşeyi kuruşu kuruşuna alıo sonuçtaçok sağol kuzum arasın eşim başvursun
Evet benim de öyle. Birini emerken diğerinden akıyor. Mochi çok iyi o açıdan. Ama kendiliğinden akan sütten daha çok vakumluyof tabi. Sen çıkarırsın belli Bi süre sonra. Sonuna kadar tutmak zorunda değiliz zaten. Biraz toplayınca akması da durur sanırım.İki memeyide emiyor ama bir memeyi en az 15 dakika emiyor o sırada diğer memeden akan süt üstümü ıslatıyor gümüş kapak kullanıyorum onda birikiyor süt ama ondan akıyor daha çok üstüm islaniyor geçen birini emzirirken diğer memenin altına biberon koydum damlayan süt hiç mudahale etmeden 10 CC kadar çıktı sonra oğlum o memeyide emdi ama her seferinde o akan süt baya üstümü ıslatıyor mochi vakumlayip yapisiyor deniyor daha mi iyi olur diye düşündüm
Zeytinyağı ile popoyu uyarır bazıları öyle Bi durumda. Bir araştır istersen. Oğlumda hipp kullanmıştık en başta. Ondan sonra kakasını yapmamıştı. Bebelac a geçmiştim sonra.Kızlar bebegı kaka yapmada zorlanan varmı gaz g Uzel cıkıyor ama gel gelelim memede gaz sancısı artıyor ve dünden beri kaka yapamadık sarılık nedeniyle mama veriyorum en yan etkisiz mama ama kaka yapamamak mafettı cocugu, varmı kocakarının ilacı deneyen yada gaz damlası vs daha göbekte düşmedi masaj için
Ben şuan yasıyorum her emzirmeden Sonra çıkarıyorKizlar selam benim bebek 13. Gunluk suan iki gindur bir kusma olayimiz basladi yediriyorum gaz cikartirken agzinin kenarlsrindan suzuluyor ve her.emzirmede bunu yasayan oldu mu acaba
Fazla emdiğini çıkarıyor derlerKizlar selam benim bebek 13. Gunluk suan iki gindur bir kusma olayimiz basladi yediriyorum gaz cikartirken agzinin kenarlsrindan suzuluyor ve her.emzirmede bunu yasayan oldu mu acaba
Dun d vitamini basladikKızlar gaz sorunu yaşıyor muusnuz dün gecedenberi Ayaktayiz