2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Meme reddi başlayabiliyor bu durumlarda dikkat etmek lazım. Ah bu gaz. Her şeyin başı

Selam kızlar
Her emzirme öncesi ve sonrası göğsü temizliyor musunuz
Eğer temizliyorsanız nasıl yapıyorsunuz

O minnak cenesiyle bi cekisi var heralde az da olsa var diyorum yoksa gelmese basar yaygarayi pompa da cok verimli gelmedi bana medela bi de
Anlamadim
Insallah cnm yeterki o ceksin de varsin cikmasin makinada

Kizlar yardim edin
dun oglen 3 ten gece 12 ye kadar uyuyamadi kriz gecirdi resmen gaz krizi
Ilaca ragmen
Suna dikkat ettim
Dun wellcare 400 spray dvitamini basladik
Cocuk delirdi
Gozunu kirpmadi mahvoldu bi defada kustu
Sanirim yan etki yapti bugun vermedim
Dunku cocuk deil sanki bugun daha iyi

Doktorumuz pedia yazmisti ben wellcare aldim. Sanirim degistircem ne alayim pedia mi alayim baska mi mahvolduk ailece dunden beri nasi bi huzursuzluk ne sustu ne uyudu sabaha karsi uyudu ama cok huzursuzdu. Ben damlaya bagliyorum bugun vermedim sut limaniz

Lizz
Cnm kuzenime direk 600 yazmis doktoru ben ozellikle sordum direk 600 luk basladi su an 15 aylik hala devam ediyoruz diyo.
Ben saglik ocagi ve ecz sordum 400 dediler yenidogan 1 yasa kadar
600 luk vermen sikinti cikarmaz bence olsa kuzenim kullaniyo ona olurdu ama ben de senin yerinde olsam.400 luge gecerdim. Aklinda kalmasin bende takarim kafaya herseyi ona yorarim

Ben kullanıyorum memnunum. Bir göğsü emerken diğerinden 50 cc kadar çıkıyor. Ama senin bebeğin iki memeyi de emiyormuş.memedeki sütü alırsan yeter mi geri kalan süt bebişine? Bizimki tek meme emiyor.

Ben kullanıyorum memnunum. Bir göğsü emerken diğerinden 50 cc kadar çıkıyor. Ama senin bebeğin iki memeyi de emiyormuş.memedeki sütü alırsan yeter mi geri kalan süt bebişine? Bizimki tek meme emiyor.
İki memeyide emiyor ama bir memeyi en az 15 dakika emiyor o sırada diğer memeden akan süt üstümü ıslatıyor gümüş kapak kullanıyorum onda birikiyor süt ama ondan akıyor daha çok üstüm islaniyor geçen birini emzirirken diğer memenin altına biberon koydum damlayan süt hiç mudahale etmeden 10 CC kadar çıktı sonra oğlum o memeyide emdi ama her seferinde o akan süt baya üstümü ıslatıyor mochi vakumlayip yapisiyor deniyor daha mi iyi olur diye düşündüm

Anam valla 1 lira bile olsa alırım.
Devlet bizden herşeyi kuruşu kuruşuna alıo sonuçtaçok sağol kuzum arasın eşim başvursun

Kızlar bebegı kaka yapmada zorlanan varmı gaz g Uzel cıkıyor ama gel gelelim memede gaz sancısı artıyor ve dünden beri kaka yapamadık sarılık nedeniyle mama veriyorum en yan etkisiz mama ama kaka yapamamak mafettı cocugu, varmı kocakarının ilacı deneyen yada gaz damlası vs daha göbekte düşmedi masaj için

Kizlar selam benim bebek 13. Gunluk suan iki gindur bir kusma olayimiz basladi yediriyorum gaz cikartirken agzinin kenarlsrindan suzuluyor ve her.emzirmede bunu yasayan oldu mu acaba

Evet benim de öyle. Birini emerken diğerinden akıyor. Mochi çok iyi o açıdan. Ama kendiliğinden akan sütten daha çok vakumluyof tabi. Sen çıkarırsın belli Bi süre sonra. Sonuna kadar tutmak zorunda değiliz zaten. Biraz toplayınca akması da durur sanırım.
Benim oğlum var ayrıca o fırsat vermiyor pek takmama. Çekip çıkarıyor hemen. Geceleri de üşenmezsem takıyorum

Zeytinyağı ile popoyu uyarır bazıları öyle Bi durumda. Bir araştır istersen. Oğlumda hipp kullanmıştık en başta. Ondan sonra kakasını yapmamıştı. Bebelac a geçmiştim sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…