- 6 Aralık 2015
- 19.106
- 26.520
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #44.741
Onun da pili bitmişTemassızlar yanlış çıkarabiliyor canım. Çubuk şeklinde olanlarla ölç bir dde istersen.
Bana sınırlama koymadılar süt arttırmayı sürekli sağmayı falan denicem bebek emmeyince memeler uyarılmıyor sanırım.Benimki hep ac illaki mama veriyorum icim elvermiyo ama yapcak bisey yok
Doktorda israrla anne sutu diyo sanki var da vermiuorim
Piskolojim alt ust
Doymayinca napcam dedim.maksimum 4 defa 60 lik mama diyo
Uykuzum sutum yok deliricem gazi var hersey ust uste
Sağdığımı biberonla veriyorum. Almıyor memeden çekiyor gelmiyor oda bırakıyor.Düzenli sağım yaprsanız artar sütünz ama bu sefer de memede olmayınca içemez o yüzden pek sağım yapmak istemedim ona alışır sekiz ay sağarak verdim diğer kızıma.
Canım emzirme danışmanları sürekli bununla alakalı paylaşım yapıyor. Bazı memeler sağıma alışık olmadığı için az çıkarmış. Hergün hiç aksatmadan 2 saate bir aynı miktarda aynı şekilde sağarsan alıştıkça çıkan süt artarmış. Şuan benim de sağsam eminim çok süt çıkmaz ama oğlum güzel kilo alıyor çok şükür demekki süt var o emerek rahatça çekiyorKizlar
Makina kiraladim hastane tipi
Kiralamaz olaydim piskolojim alt ust oldu
Dun 10 ml ondan evvel 30.ml sut cikti
O kadar su icmeme takviye ilac damlaya ragmen yerle bir oldum
Halbuki ne ummustum sagip saklicam diye
Nerdeee
Cok.cok uzuldum.ama gogusumde oyle bi emiyoki ara ara cuk cuk sesler geliyo sanki dolu dolu sut emiyo gibi geliyodu
Illaki mama takiyesi yapiyorum ama bu kadar az olmasina cok uzuldum
15. Gunumuz bugun.
Kilomuz da iyi gayet mama yaradi heralde ;(
Ne ummustum halbuki
Napayim sizce nasi artar bu deliricem
Denemediğim ama pompa ile süt arttırmak için bi şu yöntemi öneriyorlar. bir de her gün gece gündüz hiç aksatmadan 2 saatte bir 10 dk sağım da işe yarar ama zor olabilirPompayla süt sağan arkadaşlar kaç saatte bir sağıyorsunuz?
Benim sütüm azalıyor bebek silikon uötan çekiyor çekiyor gelmiyor. Nasıl çoğaltabilirim çok sağarsam artar mı?
Sen sürekli silikonsuz emzirme denemeleri yapıp bir an evvel silikon uçtan kurtulmaya bak canım. Bi şırıngaya mama veya süt doldur eline al, bebeğin ağzına yanaklarına memeyi sür aranma refleksini tetikle, sonra ağzına memenden süt sıktır veya şırınga ile az sık arkasından hemen memeyi sok ağzına yutkunma refleksi ile memeyi emmeye başlayabilir. Memenin kenarlarından şırınga ile süt-mama akıt ara ara ki emmeye devam etsin bırakmasın. Kızımda öyle bıraktık bi kaç gün hep öyle emzirdim sonra şırınga vs gerek kalmadan emmeye başladıPompayla süt sağan arkadaşlar kaç saatte bir sağıyorsunuz?
Benim sütüm azalıyor bebek silikon uötan çekiyor çekiyor gelmiyor. Nasıl çoğaltabilirim çok sağarsam artar mı?
Benim 35.gün hala ara ara az az geliyorSezaryen olanlar, kanamanız kesildi mi kızlar? 21. Günüm, tam bitti artık diyorum bi bakıyorum yine gelmiş. Ne zaman biter bu kanama?
Ben 2 saatte bir sağıyordum. Gece de 3 saatte bir sağıyordum. Böyle 9 ay sağmıştım. Şimdi sağmıyorum. Sağınca çok çıkmıyor osikolojim bozuluyorPompayla süt sağan arkadaşlar kaç saatte bir sağıyorsunuz?
Benimde aynı. Tam bitti diyorum günlük kullanayım diyorum. Birden bir kanama geliyorSezaryen olanlar, kanamanız kesildi mi kızlar? 21. Günüm, tam bitti artık diyorum bi bakıyorum yine gelmiş. Ne zaman biter bu kanama?
Insallah cnm ya moralim cok bozulduBazı memeler pompaya süt vermez sağım yaptıkça açılır, hemen umutsuzluğa kapılma lütfen.
Bebek emerken süt gelmese ağlar sinirlenir, demek ki sütün var.
Belki burda çoğu kişiye saçma gelebilir ama ben bazen emerken memeyi bir anda bıraktırıp ağzına bakıyorum gerçekten süt geliyor mu diye
İlk bebeğimde daha çok yapardım bunu
Siz pes etmeyin, sağım yapın emzirin memeler uyarıldıkça süt üretimi artar
Biberon meme reddi yapmadi cok sukur.Ben de sıkınca geliyor ama sinirleniyor bazen uyumuyor mamada veriyorum malt içecek ve damla işe yaradı gibi şerbet rezene emzirme çayı hoşaf bunlar işe yarıyor gibi bazen dolu olmuyor bi saat emiyor günlük daha fazla gibi ama bilemedim biberon meme reddi yaptı mı sizde.
Insallah cnm ya bu memeden sonra bi yarim saat geciyo krize giriyo araniyo bazen de 1 saat geciyo ama illaki mama takviyesi oluyo. Ama iki meme emziriyorum oyle gerek kalirsa ki kaliuo ama ne kadar gec o kadar iyi diyorum. Keske sutum bol bol gelsede sagsam saklasamCanım emzirme danışmanları sürekli bununla alakalı paylaşım yapıyor. Bazı memeler sağıma alışık olmadığı için az çıkarmış. Hergün hiç aksatmadan 2 saate bir aynı miktarda aynı şekilde sağarsan alıştıkça çıkan süt artarmış. Şuan benim de sağsam eminim çok süt çıkmaz ama oğlum güzel kilo alıyor çok şükür demekki süt var o emerek rahatça çekiyor
Aynen kaşıkla olmuyor yapacak bir sey yok ki emmesı ıyı ama yetmıyor bazen sımdı çıktık uc saati bulsun ara yeter dedı doktorda.Biberon meme reddi yapmadi cok sukur.
Philips avent in biberonu
Hatta dr a kalsa siringayla vercem neyle veriyosun diyo
Eve geldik 3 gun kriz yasadik.siringayla cocuk yarisini agza yarisini disari akitti delirdikkk biberina gectim doydu sukur.
Bi hafta tamamen kesıldı. Üç günden sonra normale döndüm yürüme sağa sola donme ama dınlenmedım sureklı hareket halındeydım.Sezaryen olanlar, kanamanız kesildi mi kızlar? 21. Günüm, tam bitti artık diyorum bi bakıyorum yine gelmiş. Ne zaman biter bu kanama?
Bızımkıde tutmamıstı. Sonra da bı daha almamıştı. Şu süt emme sorunlarımızda biter ınsallah.Sağdığımı biberonla veriyorum. Almıyor memeden çekiyor gelmiyor oda bırakıyor.
Ben bunu yapmıştım hatta sağarak süt veren anneler grubu vardı. Artmıştı. Şimdi emsin diye yapmak istemiyorum sonra emerken süt olmuyor.Denemediğim ama pompa ile süt arttırmak için bi şu yöntemi öneriyorlar. bir de her gün gece gündüz hiç aksatmadan 2 saatte bir 10 dk sağım da işe yarar ama zor olabilirşahsen ben süt sağmayı hiç sevmiyorum ama mecbura kalınca tabi insan yapıyor Eki Görüntüle 2859502
Denicem gece sağamam çok yorgunum ama 2 saatte 1 sağabilirim.Denemediğim ama pompa ile süt arttırmak için bi şu yöntemi öneriyorlar. bir de her gün gece gündüz hiç aksatmadan 2 saatte bir 10 dk sağım da işe yarar ama zor olabilirşahsen ben süt sağmayı hiç sevmiyorum ama mecbura kalınca tabi insan yapıyor Eki Görüntüle 2859502
Şırıngayla silikon ucun üstünden damlatıyoruz. Memeyi bir kere tutup çekiyor bırakıyor sonra devamı gelmiyor.Sen sürekli silikonsuz emzirme denemeleri yapıp bir an evvel silikon uçtan kurtulmaya bak canım. Bi şırıngaya mama veya süt doldur eline al, bebeğin ağzına yanaklarına memeyi sür aranma refleksini tetikle, sonra ağzına memenden süt sıktır veya şırınga ile az sık arkasından hemen memeyi sok ağzına yutkunma refleksi ile memeyi emmeye başlayabilir. Memenin kenarlarından şırınga ile süt-mama akıt ara ara ki emmeye devam etsin bırakmasın. Kızımda öyle bıraktık bi kaç gün hep öyle emzirdim sonra şırınga vs gerek kalmadan emmeye başladı
Bebek emince daha yumuşak emiyor rahat oluyor. Pompa baya sıkıp bıraktığı için acıtıyor o yüzden o kadar sık sağamadım.Ben 2 saatte bir sağıyordum. Gece de 3 saatte bir sağıyordum. Böyle 9 ay sağmıştım. Şimdi sağmıyorum. Sağınca çok çıkmıyor osikolojim bozuluyorAma emerken gayet sütüm var gibi