Arkadaslar merhaba, 17 mayısta 40+3'de rutin kontrolume gidip acilen spinal sezeryan ile dogumum gerçekleşti. Normal dogum beklerken 9.30 randevusundan çıkıp 10.20'de sezeryana girince ben şok tabi
. Şükürler olsun ama hersey yolunda gitti. Ben de kizim da iyiyiz.
Benimle birlikte dogum bekleyen arkadaşlar vardi, hic yorumları görüp durumlari hakkinda bilgi alamadim. Umarim herkes iyidir, hersey yolundadir.
Size şunu sormak istiyorum, bebeğim gayet guzel emmeyi öğrenmişti. Alışıyorduk birbirimize emme konusunda. Ta ki ben ona emzik verene kadar. Şuan emmeyi ogrenen kızım, sanki unutmus gibi. Damaklari arasina göğsümü alıp sıkıştırıyor ısırır gibi. Nette okuduğumda yenidoganlar icin bu durum olabilir diyor. Göğüs yapısı ile emzik yapısı farklıymış. Emzigi ısırarak emiyorlarmis, simdi emzige alıştı, göğsüme de emzik muamelesi yapıp ısırıyormus. Acayip zor durumdayim. Emzigi tamamen birakmak istemiyorum, ama emme konusunu da çözmem lazim. Bibs diye bir emzik markasindan bahsedilmsti zamaninda. Bu emzigin ozelligi acaba suan benim sorunuma çözüm olur mu fikri olan var mi.
Lütfen fikri veya bilgisi olan yazsin olur mu, Emzirme anlarim geldikce strese giriyorum, ağlayarak emzirmeye basladim kızımı acıdan. Isin kotu kısmı göğsüme emzik gibi davraniyor bisyeler yapıyor ama belki de hic Süt çekmiyor sadece emiyor. Hasta olmasindan korkuyorum, desteginize ihtiyacim var