- 8 Mart 2019
- 1.070
- 635
- 35
- Konu Sahibi KirazHanim
- #44.261
Valla dün bir bugün 2. Kez kullanıyorum henüz net bişey diyemem zaten hemen istediği gibi etki etmiyor zamanla galiba sen hangisini kullanıyorsunİyi geldi mi biogaia?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla dün bir bugün 2. Kez kullanıyorum henüz net bişey diyemem zaten hemen istediği gibi etki etmiyor zamanla galiba sen hangisini kullanıyorsunİyi geldi mi biogaia?
Ben de kullanıyorum zamanla etkisini gösteriyor tabii ki tamamen geçirmiyor internetten nurse Harwey aldım bitkisel diye baya öneriyorlar bio gaia bitsin sonra kullanacağım.Valla dün bir bugün 2. Kez kullanıyorum henüz net bişey diyemem zaten hemen istediği gibi etki etmiyor zamanla galiba sen hangisini kullanıyorsun
Bizede bunu verdi umarım faydasını görürümBize doktor
Mestil verdi iki gündür kullanıyoruz ama faydasını görmedim
Bende 4.10 yaşi görünce tedirgin oldum bi soruyum dedimBizim doktor onu yazmıştı üstüne baktim 4_10 yaş kullanimi için uygundur yazıyordu int pek yorum gormedim damla için eşim geri götürdü biogaia damlasını aldı herkes onu önerdi
Mestil verdi doktor ama faydasını görmedim dahaValla dün bir bugün 2. Kez kullanıyorum henüz net bişey diyemem zaten hemen istediği gibi etki etmiyor zamanla galiba sen hangisini kullanıyorsun
Kac gündür kullanıyorsunBizede bunu verdi umarım faydasını görürüm
Bende onun şurubunu aldım bu bitse onu kullanacam ins iyi gelir acı cekmezlerBen de kullanıyorum zamanla etkisini gösteriyor tabii ki tamamen geçirmiyor internetten nurse Harwey aldım bitkisel diye baya öneriyorlar bio gaia bitsin sonra kullanacağım.
İnşallah ya böyle kıvrandığı zaman o kadar çaresiz hissediyorum ki bi de tekim kimse de yok yanımda.Bende onun şurubunu aldım bu bitse onu kullanacam ins iyi gelir acı cekmezler
Daha başlamadım bebek 15 günlük olunca dediKac gündür kullanıyorsun
Niçin acil sezeryan oldunuz. Saglicakla büyüsün insallahArkadaslar merhaba, 17 mayısta 40+3'de rutin kontrolume gidip acilen spinal sezeryan ile dogumum gerçekleşti. Normal dogum beklerken 9.30 randevusundan çıkıp 10.20'de sezeryana girince ben şok tabi. Şükürler olsun ama hersey yolunda gitti. Ben de kizim da iyiyiz.
Benimle birlikte dogum bekleyen arkadaşlar vardi, hic yorumları görüp durumlari hakkinda bilgi alamadim. Umarim herkes iyidir, hersey yolundadir.
Size şunu sormak istiyorum, bebeğim gayet guzel emmeyi öğrenmişti. Alışıyorduk birbirimize emme konusunda. Ta ki ben ona emzik verene kadar. Şuan emmeyi ogrenen kızım, sanki unutmus gibi. Damaklari arasina göğsümü alıp sıkıştırıyor ısırır gibi. Nette okuduğumda yenidoganlar icin bu durum olabilir diyor. Göğüs yapısı ile emzik yapısı farklıymış. Emzigi ısırarak emiyorlarmis, simdi emzige alıştı, göğsüme de emzik muamelesi yapıp ısırıyormus. Acayip zor durumdayim. Emzigi tamamen birakmak istemiyorum, ama emme konusunu da çözmem lazim. Bibs diye bir emzik markasindan bahsedilmsti zamaninda. Bu emzigin ozelligi acaba suan benim sorunuma çözüm olur mu fikri olan var mi.
Lütfen fikri veya bilgisi olan yazsin olur mu, Emzirme anlarim geldikce strese giriyorum, ağlayarak emzirmeye basladim kızımı acıdan. Isin kotu kısmı göğsüme emzik gibi davraniyor bisyeler yapıyor ama belki de hic Süt çekmiyor sadece emiyor. Hasta olmasindan korkuyorum, desteginize ihtiyacim var
İnşallah sagolunCnm bebek sağlıklı olsunda,sen elinden geleni yapıyorsun kolay değil bu haftalara kadar beklemek sabır lazım 38.hafta bile beni zorladı.
Hayırlı haberlerini bekliyoruz
Emziği çok mu verdin acaba? Ben de emzik kullanıyorum çok şükür bişey olmadı ama ilk hafta çok nadir verdim. 2.haftadan sonra uyku için vermeye başladım. Bence emmesi düzenlene kadar hiç verme yoksa emmesi düzelmeyebilir. Zaten normalde ilk 1 ay emzik vermeyin deniyor ama ben mecbur verdim 20 aylık bi kızım var onunla da ilgilenmem lazım. Bir de Facebookda emzirme akademisi diye bir grup var oraya yazarsan yardımcı olurlar. Memeyi doğru emmesi için neler yapmak lazım söylerlerArkadaslar merhaba, 17 mayısta 40+3'de rutin kontrolume gidip acilen spinal sezeryan ile dogumum gerçekleşti. Normal dogum beklerken 9.30 randevusundan çıkıp 10.20'de sezeryana girince ben şok tabi. Şükürler olsun ama hersey yolunda gitti. Ben de kizim da iyiyiz.
Benimle birlikte dogum bekleyen arkadaşlar vardi, hic yorumları görüp durumlari hakkinda bilgi alamadim. Umarim herkes iyidir, hersey yolundadir.
Size şunu sormak istiyorum, bebeğim gayet guzel emmeyi öğrenmişti. Alışıyorduk birbirimize emme konusunda. Ta ki ben ona emzik verene kadar. Şuan emmeyi ogrenen kızım, sanki unutmus gibi. Damaklari arasina göğsümü alıp sıkıştırıyor ısırır gibi. Nette okuduğumda yenidoganlar icin bu durum olabilir diyor. Göğüs yapısı ile emzik yapısı farklıymış. Emzigi ısırarak emiyorlarmis, simdi emzige alıştı, göğsüme de emzik muamelesi yapıp ısırıyormus. Acayip zor durumdayim. Emzigi tamamen birakmak istemiyorum, ama emme konusunu da çözmem lazim. Bibs diye bir emzik markasindan bahsedilmsti zamaninda. Bu emzigin ozelligi acaba suan benim sorunuma çözüm olur mu fikri olan var mi.
Lütfen fikri veya bilgisi olan yazsin olur mu, Emzirme anlarim geldikce strese giriyorum, ağlayarak emzirmeye basladim kızımı acıdan. Isin kotu kısmı göğsüme emzik gibi davraniyor bisyeler yapıyor ama belki de hic Süt çekmiyor sadece emiyor. Hasta olmasindan korkuyorum, desteginize ihtiyacim var
Yo cok verdiğimi düşünmüyorum, hatta hastane cantasina dahi koymadim ben emzigi ki hemen b plani gibi olmasin elimin altinda kolaya kacmayayim diye. Uykuya geçişi rahat olsun diye sadece 2 kez verdim o da gunduz uykusunda da degil, gece uykusu için.Emziği çok mu verdin acaba? Ben de emzik kullanıyorum çok şükür bişey olmadı ama ilk hafta çok nadir verdim. 2.haftadan sonra uyku için vermeye başladım. Bence emmesi düzenlene kadar hiç verme yoksa emmesi düzelmeyebilir. Zaten normalde ilk 1 ay emzik vermeyin deniyor ama ben mecbur verdim 20 aylık bi kızım var onunla da ilgilenmem lazım. Bir de Facebookda emzirme akademisi diye bir grup var oraya yazarsan yardımcı olurlar. Memeyi doğru emmesi için neler yapmak lazım söylerler
Bu arada yanlış bilmiyorsam gaz sıkıntısı olunca da bebekler memeyi ısırıyor ama bu kadar erken başlar mı bilmiyorum. Çok haklısın insan emziğe çok ihtiyaç duyuyor ama emme sıkıntısı emzik kaynaklı diyorsan bi süre emzik vermemek daha doğru gibi, yani emmesi düzelene kadar. Tabi yine sen bilirsin. Ben de emzik siz alt açamaz oldum altını açarken çok ağlıyorYo cok verdiğimi düşünmüyorum, hatta hastane cantasina dahi koymadim ben emzigi ki hemen b plani gibi olmasin elimin altinda kolaya kacmayayim diye. Uykuya geçişi rahat olsun diye sadece 2 kez verdim o da gunduz uykusunda da degil, gece uykusu için.
Bir de şöyle bir durum var, cok gazi var. Ilk 15 gun gaz olmaz bebekte dedi 2 farkli cocuk doktoru, anne karnindan gelen gazdir, suan aldigi Süt gaz yapmaz dediler. Ama cikardigimiz gazin haddi hesabi yok her emzirmeden sonra, çıkmadığında katilacak kadar ağlıyor o esnada biraz sakinlesmesi için emzikten destek almam gerekiyor. Ama iste mevzu bu bahsettigim yere kadar geldi.
Benimde göğüs ucum büyük şimdi ondan endişe ediyorum usgden fazla çıktı kilosu boyu inşallah tutabilir emdi olmayınca mama verdik biraz şimdi memede biraz uyukluyorCanım sakin olursan kafana hiçbirşey takmazsan nasıl herşey yolunda gidiyor bak gör.
Ben mesela şimdiki bebeğim için , amaan emmezse mama var hiç kendimide bebeğide yormıcam busefer dedim,millet umrumda değil ilk gün mamada vercem dedim.
İlkgün mamada verdim biberonla emzikte verdim , saldım çayıra.sütümde bolca var bebeğimde emiyo şükür.ben gece biraz olsun uyumak için mama veriyorum yoksa iki çocuga yetecek gücü bulamam kendimde zaten enerjisi yüksek biri değilimdir.demem o ki , herşeyin başı sakin olmak relax olmak..merak etme sütünde artar.gün geçtikçe çekme kuvvetleri artıyor.olmazsada nasip de geç.benim ilkim mama ile büyüdü maşallah hiçbir sorunu yok Allaha şükür.ben pirinç unu ile büyümüşüm mesela , gayet sağlıklı ve kendime göre akıllıyım
Sağol canım allah razı olsunKıyamam ya çok zor nasıl baş ediyorsun Allah yardımcın olsun.
Al benden de o kadar canım çok iyi anlıyorum seni, oğlum o kadar yaramazlık yapıyor ki resmen tanıyamıyorum, 10 gün olcak yemesi.içmesi düzelmedi dahaSağol canım allah razı olsun
Pek baş edebildiğimi söyleyemem
Bu yoğun tempoda maalesef kendime bakamıyorum, sütüm etkilendi bile sanki
Genel olarak uykusuz ve yorgunum
İki veya daha fazla çocuklu anneler belki daha iyi anlar, sürekli vicdan muhasebesindeyim büyük kızıma karşı
Onunla ilgilenemedikçe daha çok bana düştü, ne olsa her şeyi annem yaptırsın diyor, bazen bebekle ilgilenmem gerekiyor o sırada kızım ağlıyor kahroluyorum üzüntüden
Lohusalık nedir bilmedim bu kez, ilk haftadan düştüm bu tempoya, haliyle dikişlerimi de zorladım, hala ağrı kesici içmeden duramıyorum dikiş ağrısından.
Fazla negatif bir mesaj oldu ama ruh halim pek de iyi değil bu sıralar