2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Benim de oğlum 3 yaşında aynı durumdayım. Çok çaresiz hissediyorum kendimi. Emzirirken tepemde. O da diğer memeye yapışıyor ucunu vermiyorum ama öpüyor emer gibi yapıyor. İzin vermesem yastıkla vuruyor bize 😥 4 gündür de çişini ve kakasını altına yapıyor. Nasıl olacak nasıl alışacapız hiç bilmiyorum.
Tüm yeme içme uyku düzeni değişti ve çok hırçın davranıyor :KK43: aynen bende çok üzülüyorum kendimi kötü hissediyorum bu kadar tepki gerçekten beklemiyordum

Tüm yeme içme uyku düzeni değişti ve çok hırçın davranıyor :KK43: aynen bende çok üzülüyorum kendimi kötü hissediyorum bu kadar tepki gerçekten beklemiyordum
En başta iyi gibiydi bizimki. Sonradna Bi değişik oldu. Şiddete başvurunca haliyle ben de tepki gösterdim. O da iyice geri tepti. Babadan da ayrı bikaç gündür. Ben ailemin yanına geldim. O da etkiledi iyice. Allah yardımcımız olsun zor günler bekliyor bizi

Merhabalar. 41. haftadayim artik ve bebek gelmiyor malesef. Ben biraz daha beklemeyi düşünüyordum ama doktor 42. haftaya izin vermiyorum dedi. Bu hafta içide gelmezse yatışımi yapicak galiba

Merhabalar. 41. haftadayim artik ve bebek gelmiyor malesef. Ben biraz daha beklemeyi düşünüyordum ama doktor 42. haftaya izin vermiyorum dedi. Bu hafta içide gelmezse yatışımi yapicak galiba
Cnm bebek sağlıklı olsunda,sen elinden geleni yapıyorsun kolay değil bu haftalara kadar beklemek sabır lazım 38.hafta bile beni zorladı.
Hayırlı haberlerini bekliyoruz❤️

Kızlar merhaba. 7. gününde sarılığı 12 seviyesinde çıktı. Ama 9. gününde tartıldığında 500 gr aldığını öğrendim. Kilo alımı iyi değil mi sarılık nasıl oluyor anlamadım 😢

Doğum yaptım cnm. 3220 gr doğdu. Boyu 50 cm. Ama bebişim gelişim olarak39 hafta olduğum halde. 37. Haftasıyla uyumlu doğdu. Suyu aşırı az olduğu için ne yaptıysak gelişmedi. Orda kaldı. 2 hafta üst üste gelişmeyince doğumu başlattık.
Bnde bugun dogurdum 23 saat cektim 10 santim acildi ikiniyorum yok meger sikismis kafsi saga yatmis vucut aldılar sezeryan oldum

Selamlar

Eğer kızım daha erken gelmeye kalmazsa önümüzdeki salı sezaryenle doğacak

Şimdiden heyecanı sardı

Kızlar öğretmen olan arkadaşlar. Biz doğum yardımı falan alıyor muyduk. Hnagi belgeleri götürdünüz okullara
Evet doğum parası alıyoruz bir de ben sınıf öğretmeniyim bizde İlksan var oda ayrıca veriyor hastanaden aldığınız doğum raporu ile kimliğimi çıkarın gidip başvuru yapıyorsunuz doğum parasina

Canım sakin olursan kafana hiçbirşey takmazsan nasıl herşey yolunda gidiyor bak gör.
Ben mesela şimdiki bebeğim için , amaan emmezse mama var hiç kendimide bebeğide yormıcam busefer dedim,millet umrumda değil ilk gün mamada vercem dedim.
İlkgün mamada verdim biberonla emzikte verdim , saldım çayıra.sütümde bolca var bebeğimde emiyo şükür.ben gece biraz olsun uyumak için mama veriyorum yoksa iki çocuga yetecek gücü bulamam kendimde zaten enerjisi yüksek biri değilimdir.demem o ki , herşeyin başı sakin olmak relax olmak..merak etme sütünde artar.gün geçtikçe çekme kuvvetleri artıyor.olmazsada nasip de geç.benim ilkim mama ile büyüdü maşallah hiçbir sorunu yok Allaha şükür.ben pirinç unu ile büyümüşüm mesela , gayet sağlıklı ve kendime göre akıllıyım🤠 🤲
Aynen canım yeğenimde mama ile büyüdü emmedi bir türlü. Şimdilik ikisiyle gidiyoruz bakalım. Ben henüz anne olma fikrine alışamadım galiba. Tuhaf bir döngünün ortasına düşmüş gibi hissediyorum kendimi

X