- 9 Nisan 2017
- 459
- 1.076
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #44.241
Tüm yeme içme uyku düzeni değişti ve çok hırçın davranıyorBenim de oğlum 3 yaşında aynı durumdayım. Çok çaresiz hissediyorum kendimi. Emzirirken tepemde. O da diğer memeye yapışıyor ucunu vermiyorum ama öpüyor emer gibi yapıyor. İzin vermesem yastıkla vuruyor bize4 gündür de çişini ve kakasını altına yapıyor. Nasıl olacak nasıl alışacapız hiç bilmiyorum.
YouTube da acil kolik sesi benimki onda sakinleşip uyuyor şansım varsa. Bir dene istersen geceleri.Bu saat oldu daha uyumadı bebiş tükendimmmm
En başta iyi gibiydi bizimki. Sonradna Bi değişik oldu. Şiddete başvurunca haliyle ben de tepki gösterdim. O da iyice geri tepti. Babadan da ayrı bikaç gündür. Ben ailemin yanına geldim. O da etkiledi iyice. Allah yardımcımız olsun zor günler bekliyor biziTüm yeme içme uyku düzeni değişti ve çok hırçın davranıyoraynen bende çok üzülüyorum kendimi kötü hissediyorum bu kadar tepki gerçekten beklemiyordum
Benim 4 gün öncesinde nişanım geldi, sonra doğumun olduğu gün suyum geldi.Kızlar acil yardım benim nişanım geldi şeffaf mukus. Ne zaman doğumunuz başladı nişan gelince?
Cnm bebek sağlıklı olsunda,sen elinden geleni yapıyorsun kolay değil bu haftalara kadar beklemek sabır lazım 38.hafta bile beni zorladı.Merhabalar. 41. haftadayim artik ve bebek gelmiyor malesef. Ben biraz daha beklemeyi düşünüyordum ama doktor 42. haftaya izin vermiyorum dedi. Bu hafta içide gelmezse yatışımi yapicak galiba
Bnde bugun dogurdum 23 saat cektim 10 santim acildi ikiniyorum yok meger sikismis kafsi saga yatmis vucut aldılar sezeryan oldumDoğum yaptım cnm. 3220 gr doğdu. Boyu 50 cm. Ama bebişim gelişim olarak39 hafta olduğum halde. 37. Haftasıyla uyumlu doğdu. Suyu aşırı az olduğu için ne yaptıysak gelişmedi. Orda kaldı. 2 hafta üst üste gelişmeyince doğumu başlattık.
Mestil verdi iki gündür kullanıyoruz ama faydasını görmedimMerhaba kızlar gaz için nutrigen neowind kullanan var mı
Evet doğum parası alıyoruz bir de ben sınıf öğretmeniyim bizde İlksan var oda ayrıca veriyor hastanaden aldığınız doğum raporu ile kimliğimi çıkarın gidip başvuru yapıyorsunuz doğum parasinaKızlar öğretmen olan arkadaşlar. Biz doğum yardımı falan alıyor muyduk. Hnagi belgeleri götürdünüz okullara
Bizim doktor onu yazmıştı üstüne baktim 4_10 yaş kullanimi için uygundur yazıyordu int pek yorum gormedim damla için eşim geri götürdü biogaia damlasını aldı herkes onu önerdiMerhaba kızlar gaz için nutrigen neowind kullanan var mı
İyi geldi mi biogaia?Bizim doktor onu yazmıştı üstüne baktim 4_10 yaş kullanimi için uygundur yazıyordu int pek yorum gormedim damla için eşim geri götürdü biogaia damlasını aldı herkes onu önerdi
Aynen canım yeğenimde mama ile büyüdü emmedi bir türlü. Şimdilik ikisiyle gidiyoruz bakalım. Ben henüz anne olma fikrine alışamadım galiba. Tuhaf bir döngünün ortasına düşmüş gibi hissediyorum kendimiCanım sakin olursan kafana hiçbirşey takmazsan nasıl herşey yolunda gidiyor bak gör.
Ben mesela şimdiki bebeğim için , amaan emmezse mama var hiç kendimide bebeğide yormıcam busefer dedim,millet umrumda değil ilk gün mamada vercem dedim.
İlkgün mamada verdim biberonla emzikte verdim , saldım çayıra.sütümde bolca var bebeğimde emiyo şükür.ben gece biraz olsun uyumak için mama veriyorum yoksa iki çocuga yetecek gücü bulamam kendimde zaten enerjisi yüksek biri değilimdir.demem o ki , herşeyin başı sakin olmak relax olmak..merak etme sütünde artar.gün geçtikçe çekme kuvvetleri artıyor.olmazsada nasip de geç.benim ilkim mama ile büyüdü maşallah hiçbir sorunu yok Allaha şükür.ben pirinç unu ile büyümüşüm mesela , gayet sağlıklı ve kendime göre akıllıyım
Evet bizimde biraz toparladı rengi. Gözlerindeki sarılık da azaldı gibiBiz de 1 gün fototerapi aldık. rengimiz de yavaş yavaş düzeliyor