2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kizlar 10 gunluk olduk
Her dk meme istiyo kedi gibi araniyo yan yan acaba doymuyo mu diyorum.
2 meme + mama veriuorum yoksa doymuyo
Sutum cok yok gibi sagma makinasi kiraladim haftaya gelicek o zaman sık sık sagip mama yerine devam ederim dedim.
Geceleri napiyosunuz memede
Halusinasyon goruyorum uykusuzluktan hep memede yatsin istiyo acliktan degil sanirim biraz da sakinlik dinginlik icin sanirim ama pertim siz neler yapiyosunuz.

Kızlar acil yardım benim nişanım geldi şeffaf mukus. Ne zaman doğumunuz başladı nişan gelince?

Sadece anne sütü alıyorsa fazlasının zararı yok deniyor, anne sütünden kaynaklı fazla kilo bebekler hareketlenince gidiyor zaten. Ama mama veriyorsan onu azaltabilirsin gibi.
Hiç bilmiyordum iyi oldu öğrendiğim mama takviyesi yapmıyorum o zaman normaldir. teşekkür ederim

Benim de sütüm gelmemişti emzirmeye uğraşıyorduk herkes biberon verme verme diye baskı yaptı. Ben de kimseyi dinlemedim mecbur verdim. Daha sonra bebeğim düzelmeye başlayınca memeye de alıştırdım çok şükür. Hem biberon hem meme alan onlarca bebek var. Bebeğin doyması bence önemli olan. İlk günler benim için de çok zorlu geçti. Bizim de sarılığımız doğumumuzun ikinci günü 11 di 1 gün sonra 7.4 e düştü. Yavaş yavaş azalacak artık

Etrafını dinlemeyerek çok iyi yapmışsın.
Ben ilk doğumda etraf saçmalığını dinleyerek çocugum 3 gün hastanede yattı.
Mama verme alışır biberon verme alışır.
Keşke alışsaydı da doğumdan sonraki ilk 1 ay kabus olmasaydı.
Şimdi ki doğumumda öyle keyfli huzurluyumki, kimseyi dinlemediğim için herşey yolunda gidio şükür.
Sen de en iyisini yapmışsın

Aynen yavaş yavaş azalıyor. Sen erken çözmüşsün biz fototerapi almak zorunda kaldık buna da şükür 1 gün ile atlattık.

Öyle bir seçenek sunmadı gerek yok bence kısa sürmüyor mu zaten.
Spinal ameliyat için çok iyi, epidural de sonrası için. Odaya geçtikten bi kaç saat sonra malesef şiddetli ağrılar olabiliyor epidural onun için süper oluyor. Ben bu sefer sadece spinal aldım sonraki ağrılar için ağrı kesici iğne yaptılar ama epidural daha etkili

Bende biraz geç kaldım ama çok şükür beterin beteri var. Ufaktan emmeye de alıştı gibi kendine geldikçe. Inşallah daha da alışır. 2 satte bir sağmak çok zor çünkü

Benim de oğlum 3 yaşında aynı durumdayım. Çok çaresiz hissediyorum kendimi. Emzirirken tepemde. O da diğer memeye yapışıyor ucunu vermiyorum ama öpüyor emer gibi yapıyor. İzin vermesem yastıkla vuruyor bize 4 gündür de çişini ve kakasını altına yapıyor. Nasıl olacak nasıl alışacapız hiç bilmiyorum.

Sürekli gazlı hem de. Gecesi gündüzü yok. Emiyor başlıyor kıvranma ya biogaia damla aldım ama henüz faydası olmadı. Arada karın masajı yapıyorum

Bende biraz geç kaldım ama çok şükür beterin beteri var. Ufaktan emmeye de alıştı gibi kendine geldikçe. Inşallah daha da alışır. 2 satte bir sağmak çok zor çünkü
Canım sakin olursan kafana hiçbirşey takmazsan nasıl herşey yolunda gidiyor bak gör.
Ben mesela şimdiki bebeğim için , amaan emmezse mama var hiç kendimide bebeğide yormıcam busefer dedim,millet umrumda değil ilk gün mamada vercem dedim.
İlkgün mamada verdim biberonla emzikte verdim , saldım çayıra.sütümde bolca var bebeğimde emiyo şükür.ben gece biraz olsun uyumak için mama veriyorum yoksa iki çocuga yetecek gücü bulamam kendimde zaten enerjisi yüksek biri değilimdir.demem o ki , herşeyin başı sakin olmak relax olmak..merak etme sütünde artar.gün geçtikçe çekme kuvvetleri artıyor.olmazsada nasip de geç.benim ilkim mama ile büyüdü maşallah hiçbir sorunu yok Allaha şükür.ben pirinç unu ile büyümüşüm mesela , gayet sağlıklı ve kendime göre akıllıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…