- 6 Aralık 2015
- 19.106
- 26.520
- Konu Sahibi KirazHanim
- #44.121
Az kaldı az daha sabır bak doğunca da ayrı bir maceraŞimdiye kadar hep erken doğabilir dediler serviks kısalığı da vardı ama doğmadı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Az kaldı az daha sabır bak doğunca da ayrı bir maceraŞimdiye kadar hep erken doğabilir dediler serviks kısalığı da vardı ama doğmadı
Tuvalet iletişimi diye bir kitap vardı orda küçük bebekleri altını açıp sırtını karnına dayayıp bacaklarını çömelmiş gibi pozisyon aldırıp lavaboya çiş tutunca o pozisyonda gazını kakasını çok rahat yaptığı yazıyordu (her emzirme sonrası). Henüz denemedim ama kabızlık olursa onu deneyeceğim. Doktorunuza da bi danışın probiyotik vs verebilirKizlar gaz sorunumuz var sabaha kadar uyumuyor yavrum aglamaktan emmek bile istemiyor kakasini da yapamiyor iki gun zeytinyagi verdim az bise oyle yapti sonra zarar olur diye yapmadim sabaha kadar vermeyince cok zorlandim sizlerde de bu sorun var mi varsa nasil bir yol izliyorsunuz
Doğmak istemezse napıcaksın ne diyor doktorun?37 erken biraz.Ben 40. haftadayim. Sabah uyanir uyanmaz dışari atiyorum kendimi yüruyus hurma sicak su banyosu ahududu cayi spor hepsini yapiyorum ama tık yok
Banane ben doğurmak istiyorum çok sıkıldım yaa elini tutucam, öpücem, kucağıma alıcam Şuan sadece çişe git gel bıktım yemin ederim.Az kaldı az daha sabır bak doğunca da ayrı bir macera
Tamamenç güdüseö takılıyorum. Uzun uzun iki memeyi de emziriyorum (en az 20-30 dk.).bazen uykuya dalıyor bazen de uzun emsede gözler cin gibi açık oluyor ama artık doymuştur deyip ayırıyorum ağlıyorsa biraz emzik veriyorum. Fiziksel belirti istersen günde toplam 3 tane 1 lira büyüklüğünde kaka yapıyorsa doyuyordur deniyorKızlar bebeğin doyup doymadığını nasıl anlıyorsunuz
Benimde aklımda ama lansinoh almıştım onunla idare edemez miyim dedim almak gerekli mi ki.Bu arada emzirmeye ilgili bişey soylemek istiyorum. Eğer bı göğsünü emzirirken ya da sagarken diğerinden sutunuz boşa gidiyosa-ki benim hep gidiyodu içim aciyodu- size iki gündür kullandığım ve çok pratik hayat kurtarıcı bir ürün onereyim. mochi manuel pompayı duymussunuzdur, ondan aldım ama onun asıl büyük pompasini değil de kapak işlevi gören mor silikon parçasını kullanıyorum. Sıkıp göğüs ucuna tutturuyorum ve diğer gogsumden emzirirken buna da süt doluyor. 15 dk lik emzirmede bir Türk kahvesi fincanı doluyor.
yaa dün girmemiştim görmedim bu mesajı. benim ilk doğumum propess 'le olmuştu. açılma ve saçımın gelmesini sağlamıştı. inşallah iyi geçmiştir dogumunSelam kızlarr bebeğimin suyu kalmamış acil yatırdılar. Propess takıldı alttan. Propessle doğum yapan var mı. Nasıl bi süreç hiç bilmyorum. Suni sancı gibi mi
Ben de aynı durumdayım, ne sıcak banyo kaldı ne çömelme ne merdiven çıkma... 41. hafta bitiyor nerdeyse hala tık yok ilk doğumum da 40+0 da olmuştu bu onu bile geçti. Sağ salim doğarlar inşallah37 erken biraz.Ben 40. haftadayim. Sabah uyanir uyanmaz dışari atiyorum kendimi yüruyus hurma sicak su banyosu ahududu cayi spor hepsini yapiyorum ama tık yok
Hiç göremedim önümüze set gibi bişey çektikleri için ama keseyi karından patlatıyorlar muhtemelen, devamlı içerideki kan aspire ediliyor o sıra da bebeğin suyu da çekiliyordur o kanı aspire eden aletle. Sezeryan videosu izleyeyim dedim cesaret edemedimKızlar sezaryen doğumda bebeğin suyu nerden çıkıyor?
Çok geçmiş olsun canım biraz zor olmuş ama sağlıkla doğmuş yavrucak ne mutluKızlar saat 14:30'da sezeryan doğum yaptım sabah 7:30'da suyum gelmeye başladı zaten bugün kontrolüm vardı hastaneye gelince sancım çok az acilmamda sadece 1cm olunca suni sancı aldım açıklık 2 saatte anca 2cm oldu bebeğin kalbi suni sanciyi kaldıramadı kalp atışları bozulunca birde bir aydır kanalda olan bebe birden yan yatış pozisyonuna döndü suni sanciyi kestik kendi sancimda çok olmayınca bir müddet sonra tekrar suni aldım ama yine kalp ritmi bozulunca acil sezeryana alındım şu an ikimizde iyiyiz şükür hemen memeye yapıştı şükür ben daha ayağa kalkmadim ama
Ben de bu mesajı yeni fark ettim. Nasılsın canım?Selam kızlarr bebeğimin suyu kalmamış acil yatırdılar. Propess takıldı alttan. Propessle doğum yapan var mı. Nasıl bi süreç hiç bilmyorum. Suni sancı gibi mi
Sancım olmazsa suni sanci verip normal doğumu deneyecegini söylediDoğmak istemezse napıcaksın ne diyor doktorun?
Benimki doğum pozisyonunda ama gelmiyor.
Ben doğum yaptıktan 3 gün sonra çocuk doktoruna götürdüm - çağırmıştı zaten- ardından sarılık için kontrole gitmiştik o zaman da 10 gün sonra ruyin kontrole getirin dedi. 17 günlük olacak götürdüümde yani.kızlar merhaba. Lütfen yardım edin Aile hekimliğinden farklı bir şehirde doğum yaptım bu sebeple ebeyle bağlantımız düşük kaldı. Kontroller vs konusunda bilginize ihtiyacım var. 11 mayısta doğum yaptım. Daha sonrasında 3 gün sonra sarılık için götürdüm. Mhrsdeki kadının yanlış yönlendirmesi sonucu doğum yaptığım hastaneden başka bir hastanede işitme testine götürdüm ama bebeğim uyanıp durduğu için yapmadık pazartesi tekrar götürcem. Bunun dışında bebeğimi kontrollere ne zaman götürmeliyim kilo takibi vs için? Devlet hastanesinde doğum yaptım o hastaneye götürmek istiyorum randevu alınıyor mu yeni doğn polikliniğinden mhrsde göremedim. Doktora gidip rutin kontrole mi geldim diyeceğim? Ve ne zaman gitmeliyim? Lütfen yardım edin
eğer sizde devlete götürüyorsanız kontroller için randevu mu alıyorsunuz yoksa direkt mi gidiyorsunuz acaba? randevu alıyorsanız yeni doğan polikliniğini göremiyorum mhrsdeBen doğum yaptıktan 3 gün sonra çocuk doktoruna götürdüm - çağırmıştı zaten- ardından sarılık için kontrole gitmiştik o zaman da 10 gün sonra ruyin kontrole getirin dedi. 17 günlük olacak götürdüümde yani.
Ben özele götürüyorumeğer sizde devlete götürüyorsanız kontroller için randevu mu alıyorsunuz yoksa direkt mi gidiyorsunuz acaba? randevu alıyorsanız yeni doğan polikliniğini göremiyorum mhrsde
Çocuk cerrahisi bölümüne randevu alınıyor diye biliyorum beneğer sizde devlete götürüyorsanız kontroller için randevu mu alıyorsunuz yoksa direkt mi gidiyorsunuz acaba? randevu alıyorsanız yeni doğan polikliniğini göremiyorum mhrsde