- 6 Eylül 2014
- 629
- 1.048
- 40
- Konu Sahibi KirazHanim
- #43.841
Benim 36. Haftada başladı kasilmalarim ara ara oluyordu hep hatta 37. Haftayı doldursun diye bir kaç gün progestan kullandım ama öyle can yakmiyordu geçen gece yaşadığım nefes kesici ağrılar kasiklarimda başladı dakika tuttuk 8 dakikada bir geliyordu doğum başladı diye çok sevinmistim 2,3 saat düzenli devam etti sonra birden kesildi o gün bütün gün kasılma yaşamistim zaten sabahki nst'dede 100'lerde sancı çıkmıştı kızımda 39+2'de direk 5 dakikada bir bel ağrısıyla başlamıştı doğum hiç yalancı sancı yaşamamıştım son güne kadar çok aktiftim artık doğsun diye kaygım olmamıştı bu sefer bir haftadır eziyet gelmeye başladı hamilelik kızımı çok ihmal ediyorum çünkü sürekli hasta gibiyim babası babaannesi ilgileniyor genelde büyük oluncada çok güzel duygu sömürüsü yapiyor çok üzülüyorumBenımde son 2 gundur arttı ama ole 90 snye falan dgl geldimı 5 dk suruyor, sonra gecıyor bıldıgı mız aıddetlı regl agrısı karnım taş gibi oluyor, normalde gunde bir defa olurdu sımdı 4 5 kez oluyor ama daha bebek midemin uzerınde ilk dpgumum ve erkek daha gelmeye niyeti yok benımkının
Bende gece sık sık bacak ağrılarıyla uyanıyorum dün gece kalkıp bandajla sardım varis çorabı görevi görsün diye yoksa kramp girdimi kesip atasim geliyor bacaklarımi kramp giren yerler morariyor birde varisler baya ilerledi dogurunca geçecek gibi durmuyor tedavi boyutuna geldi malesefCanım bende dediklerini yaşıyorum
Varisim var ve gece bir sancı ile uyandım kaç kere
Nefesim kesildi ayağım normale dönene kadar
Sabahta kalkınca et kesmiş gibi ağrıyor orası
Çatı ağrısından bende zor yürüyorum
Yani yazdıklarını okuyunca kendimi gördüm
Benimde 4,5 gündür yeşile yakın koyu sarı yoğun akıntım oluyor ama kasintim yada yanmam yok öyle olunca mantar yada enfeksiyon oluyor yeni evlendigim zamanlar ikisinide yaşadım oradan biliyorum kizimda da yaşamıştım aynı akintilari dogmazsa pazartesi günü randevum var doktoruma o zaman soracağım yinede, 36 haftadan beri kramplarim olduğu için zaten her gittiğimde ultrasondan önce muayene ediyorHajahaj bitmiyor di mi :) ama hamileliktencok yordu gercekten simdi birde yeşil bir vajinal akinti basladi icim iyice sıkıldı doktorda hastanede değil ulaşamadım of yani :)
Son düzenleme: